Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kesenyi
Ez mi? Gyûrük ura?

...:::kesenyi:::...

Scania Dáci
azt k*rva bár utálm a gyûrûk urût tetszik 😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
nekem egy ilyen kell😄,csak hozzá illõ póttal:

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

kis krisztian

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

daf xf
áóó
huhú!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

kis krisztian

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

kesenyi
tyûha.....penge kamion 😄

Scania Dáci

Scania Dáci
na befejeztem <#hehe>

Scania Dáci

kis krisztian

Scania Dáci

Scania Dáci

kesenyi

daf xf
😄
Aha belassultunk mint malacka szembeszélbe!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Na mivan belassultunk?
DEXTER92
A Mercivel azért nem lehet találkozni az utcán, mert még fejlesztés alatt van!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Ebbõl is meg lehet élni... 😄

De aki megteheti, az vár addig, amíg ki nem adják a Mercedes Actros legújabb verzióját:

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Faterék is sok fuvert kapnak a DHL-tõl, közvetlenül.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

hu még nem tegnap elfelejtetelek felvenni
Ja onnan.Az elég rendesen megvolt törve.Még az alvázba is volt egy kicsi ott a váltó felett.A Fazekasék huzták vissza.De ezért annyira nem volt összetörve mint amilyeneket a Fazekas szokott behozni.
Scania Dáci
tényleg felvettél már msn-re ?

Scania Dáci
aha értem,mert most olvastam el a cikket a truck magazinba elég f*sza kis gép.meg most egy oldalon a mozgóállomás volt a téma meg h milyen kifogások vannak a gyorshajtásért,és 1X azt mondta a rendõröknek egy kis merci sprinteres h azért hajtott gyorsan mert most jött ki a mosóból és szárítottta a kocsit<#nevetes1><#nevetes1>

RaST
Az 530-as is törött volt nem ? Ausztriából hoztátok ha jól tudom ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Web: http://www.tir.extra.hu

Ujjat biztos hogy nem veszünk mert tavaly vettünk 9 ujjat és annyira nem állunk jol hogy beválaljunk most is valamennyi.Ha akad valami jó törött itthon vagy külföldön akkor veszünk.És azt szépen megcsináljuk.
Szevasztok!
Rast faterpd sima géppel járt.De amivel kint voltatok az egy mega volt (abbol is van 5 db) mert a faterod szabadságrol jött vissza és az Ujj Jani meg akkor ment szabadságra faterod kocsija meg a habokba volt is így volt a legjobb mindenkinek.
Jászfényszaru Samsung:A DHL-é az összes fuvar és ök adják tovább a Mega Transnak az FTL-LOG-nak meg a Nitlognak.Mi a Nitlogtól kapjuk a fuvarokat.Most már nagyon szar csak heti kettöt hármat kapunk mert az FTL-LOG aki ugye az unio kitörésével alakult kapja a fuvarok nagy részét.60 autojuk van és most ez a fuvaruk meg Fehérvárrol van a Philips.Más fuvarjuk kifele nincs.És ugye legalább hatvan fuvar kell nekik hetente.
Átalakult a Waberer's Csoport
Enyhén növekvõ árbevétel 2005-ben, további dinamikus fejlõdés új vállalati struktúrában 2006-ban
A Waberer's Holding idei, elõreláthatóan 62 milliárd forintos nettó értékesítési árbevételének háromnegyedét a nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás teszi ki.
A Hungarocamion a Holding tagjaként tevékenységét januártól Waberer's International Zrt. néven látja el. Ennél a tagválallatnál megkezdik mûködésüket a megrendelõk igényeire közvetlenebb módon reagáló, önálló elszámolási rendszerben dolgozó egységek, az Optimum Solution Centrumok.
Az új szervezeti felépítés lehetõvé teszi, hogy a tagvállalat a következõ évben még hatékonyabban, az ügyfelek igényeihez jobban igazodva nyújtson szolgáltatásokat. Januártól a Holding alá rendelt Waberer's International Zrt. irányítja a cégcsoport spanyolországi, szlovákiai és romániai vállalatait.

RaST
Nem csak a DHL szállit jászfényszeruról szamszungot. Rengetegen. Csocseszéknak is van valami csókjuk ott .. Nem ? 😄

Hadd kérdezzem már meg hogy kivel votál és melyik cégtõl volt az illetõ.

Scania Dáci
csocso ti terveztek venni ebbõl az új XF105-bõl ?

RaST
Mittomén .. Biztos ..
Tomi: Az ? 😄

daf xf
Igen jólírtad.😊

Speedbreaker
akkor az...
Kedvedért:
Rast. Faterodnak megakerekes daf-ja van?

remélem jól írtam 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

daf xf
Kiskerekes = megakerekes

Speedbreaker
Én is jártam már angliában. Mi seafrance-val mentünk át Dunkerque-bõl doverba
(remélem jól írtam) Nottingham-ba vittunk TV-ket a DHL-ekól szokás szerint jászvényszruról. Nekünk 10 napot kellett kint állní, mert nem volt visszfuvar... közelbe 1 magyar sem volt. szal jól megszívtuk a faszt.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
faterodnak kiskerekes daf-ja van?

A kanyart vette szükre, mindig ki tudott menni, meg be, csak akkor bolt egy nagy jégéfagyott hókupac az uton és nem akarta letólni vele a spoilert 😄.

daf xf
Na akkor értsétek jó.😊

RaST
Alex😛
Nem kell ide szük utca.. Gorízia gyerekek 😛
Van jó sztorim, de nem mondom el, mert a Horváth úr pletykálni fog 😛

RaST
Így igaz. Bár mi magyarok örülhettünk volna, ha forditva sül el a dolog ..

Rába fülkés daf nem volt 😊, mivel a rába vette a daftól a fülkék terveit. Bocsi.

daf xf
Énfateromnak is volt 1-2 hasonló helyzete.
Nekem az tetszett a legjobban amikor még anno 1 rábafülkés daffal járt és ezután volt még 1 szimpados pót.
Szal a ényeg annyi hogy egyszer belenézett a jobboldali tükörbe és aztlátta hogy a póton a jobbhátsó kerék úgy ahogy van mindenestöl belegurult az árokba.
Nagyon állat volt.😄D

daf xf
Fater már ha átjön magyarba onnan mindíg 1 seggel hazajön.

Hasonló volt faterral is, jött be az utcántba, kicsit szükre vette a kanyart, a pót jobb hátsó kerekei lementek a kõrõl és abba a pillanatban el is sülyedt esélye se volt kijönni. De szóltunk nagyfaternak és kihuzta a jó kis 50-es MTZ-vel 😄. Zsír volt 😊, tél volt, a traktor balhátsó kereke elõszõr jégre gurult, és elkezdett veszettül pörögni meg füstõlni 😄, de másodjára már jól siketült a huzás. Igaz hogy egy kicsit utánna kellett állítani a kuplungon, de minden oké volt.

Én fateromék, odakinn batartanak mindent. De mikor haza érnek onnantól dobálják el a lapot. A fõnök a múltkor már rájuk szólt hogy kicsit lassítani kéne mert nem tud leadni lapot 😄. Amúgy nem tudom hogy ti hogy vagytok az egyseggel hazajönni dologgal. Én úgy gondolom hogy egyszer belefér, egy hónapba, többször nem. Csak magadat teszed tönkre.

CB Dávid 18
Így kell beállni a parkolóba

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Truck Driver001
lehet szar ment a hátsó kerékre.... 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RaST
Olcsóbb igy lemosni, mint hogy elvigyék mosóba <#idiota>