Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VERESS 96
Így se látom a képet. mert ha bejelentkezek és rákattintok a linkre akkor újra be kell jelentkeznem és ez így megy egy ideje... xd

Kistódi
Én ezekre azt hittem egyedül járnak... 😮 Ez elég durva..

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Elb...
Kép

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Jó.. nem vagyunk törökök. Akkor vegyünk egy egyszerû példát..És ezekkel ketten járnak nemzetköziben..

(Photo: András, Rg Truck'Z)

Kistódi
Az az õ bajuk 😄 Mi nem vagyunk törökök😄 és én egy Man-ban meghalnék az tuti... 😄
Annak örülök hogy Apa talált egy jó helyet az anyagiak sem rosszak és hogy mindenki egészséges😄 Ez legyen a legfontosabb! 😛

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

leho94
akkor õ még ahhoz képest sokat van otthon, gondolj a törökökre miket lenem utaznak szakadt F2000-es MAN-ba 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

luspaydavid
Hát jó kinek mi, én úgy vagyok vele mindegy mit adnak azt hajtani kell és kapod a pént de most ne menjünk bele.
Amit mi hajtunk a 3-as kis fülkés Scania azzal is voltunk már 2-3 hetet szezonba még se halt meg senki 😊
De mondom embere válogatja...

The Truck Is My Life

Kistódi
Rs: Hát igen mert apa hajt mint az állat és hozza neki a pénzt... Meg régebbrõl is ismerték egymást és jó barátok.
Nenus: Nem azt mondtam hogy kevés csak az új motoros nem tudom milyen asszem az EVV de lehet tévedek és visszaküldi a kibocsáljtott levegõt hogy tisztább legyen meg elég üzemanyagot sem kapott de utána kapott egy új turbót és jobban mennt + a fogyasztása is lement csak utána meg összeveszett azzal a fõnökkel és ottmaradt a Scania... Pedig én nagyon szerettem.. :S

Akkor a Scania Long Line talán jólenne neki...kérjen olyat.

Van aki megteheti...

RS
Neki szerencséje van hogy válogathat.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kistódi
Nekem az! Nem szeretek egy kicsi vagy közép fülkés autóban nyomorogni a 198 centimmel... Nekem akkor is Topline Scania.. És am meg ha olyan cégnél vagy mint apám neki az az otthona mert ott sokkal többet tölt el mert 3 hét kint 1 hét itthon és azért kell a kényelem is.. Azért nem fogadta el a Higline 420-ast azt mondta hogy az nem kell csak majd ha jön a Topline 500 majd abba átül... 😄

Most a 440 mér kevés?

luspaydavid
A kamion nem hotel.

The Truck Is My Life

Kistódi
Csak nem lehet benne elférni... Én azért nem szeretem..

RS
Célnak megfelel.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kistódi
3 hétre Higline? apának az elõzõje 440-es volt és nem nagyon akart menni...

RS
Mi baj van a 420-as Highline-al?

Kis-Tizedes, Kistódi: Jó képek!

Kistódi
Nézegettem a képeket és van 2 ami nagyon tetszik még téli képek de ez látszik is 😄

Hát a Duran-Trans.😄
Lecseréltek 3 autót!😊
Kistódi: Faszaaa..😊

Kistódi
Szép gépek! Apa fõnöke is vett nemtom hány Scania-t 420-as Higline-t -.-" Mondtam neki nem vagy normális...De mondta majd lehet vesz Topline 500-ast mondtam neki oké az egyiket tegyen el nekem a másik meg fateré 😄😄

hungaro
szép képek! melyik cég ez?<#eljen>

Hivatás az Életért!

El b***tam.xDDDD

Sziasztok!😊
Jött 4 új szériás Scania a céghez.😊
'A Topline-t ma vitték el:S:S'

tuzfal3
Tárcsafékes pót...biztos szép kis lejtmenetet nyomott le elõtte a tag...

Opel Movano 2.8DTi

kicsit durva😛
És akkor mi van?

daf xf
Azé, nemazé, de az ex donivo-s scanian jol le van már mattulva a festék..
És mikori lehet max 6 éves autó? Az gyönyörû.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Thx

Tomika boy

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Na akkor megmutatnád? 😊

Tomika boy
Nekem van!

Van valakinek képe a taliról a kék 4-es 530-as Power transportos Scaniarol????
köszi elõre

Tomika boy
Sajnos nem:S
Köszi srácok!😊

Tomika001
<#eljen><#eljen>
#54671: Szép Scania! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
<#eljen>

Hesston
Konkrétan nemtudod az a sárga SSC-s DAF Winkler kié volt?
Mert nem tüzépes az tuti 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

leho94
tegnap esti gyógyszeres túra végén 😄 szar kép de ez van csak 😄

VERESS 96
+1

Tomika boy
Köszi😊

Szobi30
az elsõ és az utolsó képet nagyon eltaláltad 😉

www.szobi.picturepush.com

Tomika boy
Na itt van egy pár nagyon jól sikerült kép(szerintem)😄😄

RS
Jó képek!

#54664: Hozta a szintet!

Tomika001
Fasza kép! <#hawaii><#eljen>
#54663, #54653: Fasza képek/gépek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

leho94
ez megint jó lett

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

matyi0323
Hali, érdeklõdnék, hogy valaki tud-e valami furgonos munkalehetõséget?
Ha tudtok segíteni, azt pm-be vagy akár itt is írhatjátok. (már ha nem baj..)
Elõre is köszi. 😊 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

VERESS 96
Ets be megcsinálhatnád 😄

R420
<#puszis>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Szobi30
ez a sárga DAF ez nagyon szép...
hétfõ este én is megyek már faterral...ülhetek majd eleget ilyen DAF-ba 😛 😄

#54653:fasza<#eljen>
lehet h énis csinálok majd ilyen videót, ah el nem felejtem... 😄

www.szobi.picturepush.com