Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scania Dáci
nem fogok keresni de 1 tuti van,amugy meg nem érzem magam lámának,az meg nem érdekel h te mit gondolsz,na jó többet tényleg nem szólok

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Le vagy tojva!

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

A gépész szakjáról nem tudsz valami infót ? Gondolkoztam azon hogy oda adombe második helyre, de csak az SZIE után 😄.

Truck Driver001
mi a fasznak szóltok bele..semmi közötök hozzá...LOL..válasz gombot használni én tudom.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
dáci,ha keresel nekem 1 olyan hozzászólást amibe belédkötötem,(ezen az 1en kivül)...akkor minden tiszteletem a tied.de ha nem..elhuzod azt a láma beled.

poopa

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Truck Driver001
sajnálak,mert akkor te is 1 nagy hülye wagy.na de ezwan..sok itt a barom.regeteg láma szabadult be.

poopa
Majd este ha lesz egy kis idõm, írok egy rövid összefoglalót az SZE-rõl. <#hawaii>

poopa
Van logic cimbora is, de õk nem ebben a részlegban vannak, hanem vagy 100 méterrel odébb. (szét van válogatva szakok szerint a koli is)

Hát, nem olyan rossz hely ez. Minden szak nehéz, de nem a logic a legnehezebb, úgyhogy gyertek, mert meg lehet csinálni.

Scania Dáci
kössz földim😊

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

kis krisztian
Nagyon szépen Köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Scania Dáci
mondtam már nem kell szólni.

poopa
Nem, én mérnök informatikus szakon vagyok. 😊 De van HÖK-s, meg minden ismerõs. Én meg a netet csinálom itt. 😊

Igaza van Dácinak! És nem azért mert nyalni akarok neki vagy azért mert a haverom. Annyi az egész hogy te egy kis hülye gyökér vagy!

Kis Krisztiánnak
Truck Driver001
te nagyon hülye wagy,isten bizony.mikor kötöttem beléd te szerencsétlen?most írtam neked elöször sértöt..hihetetlen.szerintem te össze kavarsz valakivel..LOL

Scania Dáci
én se nyitok de te akárhányX hozzámszólsz csak beszólni tudsz,"ennyi eszed van":sztem neked sincs több na mind1 akkor nem szólok hozzád te se hozzám kész

bréékóó csocso és mérnököm!<#email>

szóval mérnököm ott tevékenykedsz gyõrben az SZE-n????
wow! és van mit tanulni??????
én anno úgy 7éve(most vagyok 25) a BME-re akartam menni, csak az volt a baj, hogy olyan orbitálisan nagy volt a pontrendszer belóve, hogy azt mondtam nekik, hogy<#mf3>(130) de képzeld rá egy évre meg levitték 72 re<#wow1><#mf3>

hát akkor dilemmáztam, de mindenféleképpen el a kartam egy ilyen sulit végezni, úgyhogy itt miskolcon jelentekztem az ME-re... felvettek mint tokolóst(a versenyladám bánta).... de megérte!!!
most egy nevenincs fõsulit nyomok amivel tele van a <#violent><#falbav>
remélem tavasszal megint államvizsgázhatom<#taps>

ja és mérnököm mesélj már egy kicsit a sze-n lévõ logisztikáról, mert érdekel!
és miért jössz a bme-re?????

ja azt tudod, hogy a wabarergyuribácsi támogatja a sze-t és nagy a valószínûsége, hogy sok emberkét vesz onnan ki????

<#wave><#taps>

Elöre is köszönöm a segitségedet.Te is logisztikusnak tanulsz?
Truck Driver001
ilyenkor kéne csöndbe maradon...ha ennyi eszed wan....vitát nem nyitok.

Scania Dáci
hát hülye vagy te b+,ha csak beszólni tudsz akkor inkább ne is zóljál hozzám <#banplz>

poopa
Én itt vagyok Gyõrben az SZE-n 😊
Valószínûleg nem futunk össze, (mert idén megyek át a BME-re), de segítek majd pár dologban. 😊

poopa
i am. 😊

Imádom a havat, és melóból mindig camping-el megyek. 😊

Sziasztok!
Szegedi kamionos találkozon egy új fajta Daffal voltunk.11834.Nálunk a cégnél nagyon sok szabadságolás volt senki nem akart menni kifele.Meg maga az hogy bele kell jönni.Az elején18 kocist irányitottam majd két nap után még kaptam 10-et.És akkor már azt se tudtam hol áll a fejem.Persze egy két söför még el is késett a felrakorol lerakorol a megbizo persze velem orditott ugyhogy nagyon gáz volt számomra.A cégröl annyit hogy 33 40 tonnás géppel járjuk Europa utjait.Tartájaink,ponyvásaink és most már egyre több hüttösünk van.Én most még szakközépbe járok idén éretségizek utánna pedig a Szécsényit pályázom meg Györbe logisztikusnak szeretnék töovább tanulni.
kis krisztian
Egy rég nem látott Barátomnak!!! Tejesember remélem jól vagy????

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

poopa

poopa

poopa

RaST
HTS - Horváth Trans Speed

Lehet h. ennyi ? 😄DD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

<#nevetes1><#fejvakaras>kettõnél megálltam.......

<#worship>

három horváth rudibával együtt<#schmoll2>

lehet mondani a maradék kettõt!<#email><#csodalk><#nezze>
RaST
Azért azt se hanyagoljuk, hogy hány horváth nevü cég van itton 😊
Kapásból tudok 5-öt .. 😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

bréékóóó dafos kolléga!<#phone>

horváth hungary??????
szegeden volt egy horváth, de azok magnumok voltak, s nem dafok.....
mi volt a baj a menetirányítással?????
én mikor pratizánkodtam, akkor igaz csak túlmérates cuccokat rángattunk, de a papír és a szervezés részét azt vhogy nagyon imádtam..... elrendezni mindet, és lórrraaaa fel...... mekkora idõk voltak....<#rinya>
<#crazya>
szóval a baj ebben a játékban, hogy nagyon nehéz visszakerülni......
próbálkoztam a ravasznál, de ott is megelõztek..... de sebaj tóbiás<#nyes>
mesélj már kicsit a cégrõl, és merrefelé tanulsz és mit?????

mérnök úr!
lementette a képeket????? váljék, és haszálja egészségére!!!!!

<#wave> brekike
poopa
Oh, bocsánat.. böngészõben nem volt ekkora.. 😞

poopa
<#nyes><#vigyor>

poopa

Magnumrolcsi
LoL

Truck Driver001
akkor minek off-olsz be olyat aminek még szarja sincs a kamionokhoz😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...de hülye wagy te😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

poopa
Sehogy 😄

Truck Driver001
és ez hogy függ össze a kamional?<#wow2><#banplz><#kuss>

Scania Dáci
off
mármint Manchester United😊
on

poopa
Félreértettük egymást. <#buck>

poopa
Jah, és lesz magyar szerver is.

poopa
Te is tolod a MU-t?
Van egy magyar oldal is, ahol admin vagyok.

Scania Dáci
OFF
MU 4ever!!!!!!!
ON

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

poopa
np

Scania Dáci
*hát

Scania Dáci
jó hét mondom ha tévedtem sry

Nem is kell ez a csaávesz másik mûve.

Web: http://www.tir.extra.hu