Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majdnem az összes Daf.Csak 3db 7.5-tonnás Eurocargonk van a Daffokon kivöl.
scania
Hello!
megkérdezhetem milyen autoitok van?

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

V8
Jaja...már a tiéd is készülnyugi😄

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Szisztok!
Ez változó attol függ hogy mit vesz a biztosito cserére.Mert hogyha a fülke egy picit öszetörik azt a biztosito (külföldi persze) cserére veszi nem veszi úgy hogy az emberi erövel megcsinálható.De detto így van az alvázzal is.Egy éve pl.egy ojan kocsit vettünk amivel lábon jöttünk el haza.Már nem tusom mi történt vele anyyi volt a problémája hogy nem nyilott a jobboldali ajtó meg egy kicsit el volt menve az oszlop de a szélvéddö bent maradt.És ezt a német biztosito cserére vette.Elötte meg hoztunk egy olyat amibe 700 vold felborult de lábon jártunk fel meg leis a trélerröl abba mondjuk nem volt széllvédõ és majdnem féláron megkaptuk.Úgy hogy attol függ mennyire van összetörve.De olyan nagyon összetört kocsit nem szoktunk venni.
Ejha ez szépen beborult. 😊

Web: http://www.tir.extra.hu

kis krisztian
Ne ez nem felénk volt hanem Székesfehérváron állitolag

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

kis krisztian
Bréko Gabesz! 😄
Te mindig csak bohockodol??????<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

CB Dávid 18
jók!!!!!!!!

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

scania
szép ez a volvo

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Magnumrolcsi

volvo fan oldal <#alien>

V8
Megint bohóckodtam egyet-kettõt<#idiota><#zavart1>

V8

V8

Magnumrolcsi
Ez az!<#hehe>
Nálatok, felétek volt?

kis krisztian
Ez Gáz!

Raho

VW Jetta II 1,8T

Raho

VW Jetta II 1,8T

Magnumrolcsi
hmhm <#fejvakaras>

Magnumrolcsi

poopa
Ez a pót kiba*-tul tetszik nekem <#hawaii><#taps><#taps><#taps>

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Magnumrolcsi
poopa: 140.000 euro <#sir>
_____

Csocso a daffos: Mennyivel olcsóbb behozni egy haszált, törött kamiont mint itthon megveni?

poopa
Marha drága jószág...

---
Ps.: tudok szerkeszteni vazze!
defasza!

Imrusssss
Uhhhhh Brabus Unimog!!!!
Ez ku*** király nagyon Döfi!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

poopa
Értem...
most nézem, hogy 2 csillagom van... pff, mindegy, nem ez a lényeg.

Sziasztok
Truck Driver001
nagyobb tárhely a képfeltöltésnél....a logod is nagyobb lehet...etc..aproságok.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

poopa
Szevasztok.
Beváltottam ezt az SG-s VIP tagsági izét... mivel lett jobb? 😄

Magnumrolcsi
Brabus Unimog U500 Black Edition

<#eljen><#wow1>

Truck Driver001

Truck Driver001
Újévre😛 :

daf xf
Naon cool!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Truck Driver001
<#idiota><#idiota><#idiota>

Sziasztok!
Ezt nagyon sajnálom.Én a magyar egységen kivül nekik szoktam szurkolni.Õk azok akik megtudták volna szoritani a Tátrásokat illetve a Kamazosokat.Tényleg nagyon sajnálom mert azt vártam hogy végre idén megnyerik a Dakart.
Truck Driver001
ha már 1 oldal abból áll hogy B.U.É.K,akkor én is leírom: B.U.É.K<#idiota><#idiota>

daf xf
Sziasztok!
B.U.É.K minden fórumozónak!!!!!!!!!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Így járt vazzeg, ha õ annyira nagy rutinos versenyzõ (már pedig az), akkor tudnia kellett volna, hogy mit-hogy kell elkészíttetni-megcsinálni, nem pedig azon parázni, hogy jaj minekt úgyis engednek, mert én vagyok a De Rooy. Úgy kell neki, amúgy meg

HAJRÁ DARÁZSI GÁBOR VEZETTE MAGYAR KAMIONOS CSAPAT!!!!!

Hát ez sajnálatos hír! 😞

kis krisztian
Meglepõ esemény borzolta a kedélyeket pénteken Lisszabonban. Elvileg itt semmi izgalmasnak nem lett volna szabad történnie, hiszen az adminisztratív, illetve technikai gépátvétel a legunalmasabb dolog a világon, mégis történt. Méghozzá a gépátvétel utolsó óráiban, amikor a korábbi Dakar-gyõztes Jan de Rooy nevével fémjelzett kamionos DAF-alakulat került sorra.

Már néhány órával a "bomba robbanása" elõtt sejteni lehetett, hogy baj van, mert az öreg feldúltan járkált fel és alá - nem sokkal késõbb az is kiderült, hogy miért.
A vadonatúj fejlesztésû DAF-ok nem feleltek meg a 2005-ös homologizációnak, márpedig az kötelezõ érvényû. A Nemzetközi Automobil-szövetség illetékesei pedig nem tehettek mást, kizárták a versenybõl mind az öt jármûvet.

A De Rooy-ok sajnálatos kiesése a versenybõl a hazai kamionos egységeknek nagyobb lehetõséget teremt arra, hogy dobogó közeli helyezéseket érjenek el.

Imrusssss
MINDENKINEK!!!!

HAPPY NEW YEAR (2006)-Boldog Új Évet Kívánok És Balesetmentes Fuvarozást!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Magnumrolcsi
Viszont.

<#guluszem1> kamion

RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

CB Dávid 18
Szevasztok!!!!! Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!!!!!!!!!!!!!

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

kis krisztian
Bréko Gabesz! Neked is! Békés Boldog Új évet kivánok!

V8
Brékó Kollégák!!!!!!!

Mindenkinek Nagyon Boldog, Sikerekben gazdag és Balesetmentes 2006-os Esztendõt Kívánok!!!!!!!

Adás vége!B.U.É.K

Szép kamionokban gazdag Boldog Uj évet kivánok minden sg forumos kamion kedvelõ barátunknak!

RaST
Simán ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

<#nemtudom> mint már mondották én csak linkelni tudok. <#schmoll2> De sztem se valódi! 😊

Ilyet szerintem Rast is tudna csinálni Photoshoppal.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!