Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poopa

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

poopa
Nagyon remélem, hogy 20 év múlva az áruszállítás 80%-a vasúton fog történni.

scania
Útszélén bandukol egy cigány család. Kamion jön, kivasalja õket kegyetlenül, repül a purdé meg a cók-mók. Kamionos megáll, hátratolat, átmegy rajtuk még 3 szor, majd leönti gázolajjal, és felgyújtja.
Ekkor lép elõ a fa mögül egy rendõr, oda megy a színhelyre, és így szól:
B***a meg, 20 éve vagyok rendõr, de ilyen kegyetlen csoportos öngyilkosságot még nem láttam...

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

scania
A kamionsofõr elmegy a kuplerájba. Kiválaszt egy hölgyet,
felmennek a szobába. Amikor levetkõznek és megpillantja
a lány a kamionos méretes farkát, elõvesz egy tubus vazelint
és bekeni magát vele.
- Az meg mi? - kérdi a kamionos csodálkozva, mire a prosti
így felel:
- Tudod, én profi vagyok, ettõl jobban csúszik.
Erre a kamionos elõvesz egy láncot és körbetekeri vele a farkát.
A prosti csak ijedted néz, mire a kamionos azt mondja:
- Tudod, én is profi vagyok, és ahol csúszik, ott láncot használok.

<#nyes><#eplus2>

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

scania
jaja,rájöttem én is csak késõn!<#buck><#rinya><#zavart2><#idiota>

Pl. ez de inkább már ez is a jelen.De kíváncsi leszek mondjuk 20-30 év mulva mik fognak szaladgálni.

Magnumrolcsi
Meg amúgyis brekik lennének 😊

poopa
Elfelejtetted az IMG tag-et lezárni. <#beka3>

scania
Jövõ?

A mult és a jelen!

scania
Nem a telefonos matricán mulik mert azt még a Hungaocamionnál ragasztották fel.
Az állapotukrol meg csak annyit hogy az egyik ismerõsöm is vett egyet és kéthétmulva 1futómüvet ki kellet cserélni mert annyira szétvolt barmolva.

Szerintem ezeknek egy minimális rész bérpót .Mint pl. most a Raynart is ilyeneket huz .De amit fater is huzott az nagyon pöpec állapotban volt
amin az a bizonyos telefonos szolgáltató kint van azoknak nagy része szerintem bér pót!!

scania
húpsz!Elb@sztam!
ezt kerested Krisztián???

scania
http://img158.imageshack.us/img158/2092/13737323vz.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/2959/13737344xp.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/9945/13737359es.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/5809/13737361dm.jpg

Én már 1,5 millkáért is láttam valamelyik hirdetõ ujságba.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

poopa
Hupp

poopa

poopa

poopa
És milyen állapotban vannak?

Magnumrolcsi
A randaság 😊)

Truck Driver001
mármint a lépcsõ..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
ez a kihajtható megoldás pedig yó lenne😛..koncepciók..

a wégére meg ez a gusztustalanság😄

Truck Driver001

RaST
2misit láttam valahol ;D

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Scania Dáci
mennyiért adják h viszik mint a cukrot?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

scania
Ezek a pótok Volvokal vannak,ez a cég belföldes autoja és elörakodott.

RaST
Olcsó ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Scania Dáci
betojok h mki hungaros pottal jár😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

scania

scania

áááá ez mi????<#wow2><#wow1><#zavart1><#wilting>

scania

scania

scania

Ezt láttam nyáron olaszba.<#vigyor3>

poopa
Jah, mert az SG egy fos.

hát egy párszor volt már a sárga béka😄

scania

Ha már volt,akkor bocsesz.<#vigyor3>

Euro Trans kép?

poopa
huh, kiba* drága.. <#dumcsi><#shakehead><#sir><#szomoru2><#sniffles>

Arra hogy milyen autókkal járnak? Fizetés? Stb...

scania

scania

scania

poopa
Mire gondolsz?

poopa
1) A kor/tapasztalat relatív dolog.
Az igazi 'régi' tróger dolgokat én is csak elsõ kézbõl tudom.

2) Nyilván..., elsõsorban nem is az ilyen (fõleg hosszú évekig tartó) extrém hajtásra gondoltam.

---
Én ha beülök a kocsiba, megcsinálom a papírmunkát (amit kibaszottul utálok) és onnantól kezdve azt csinálom, amit szeretek.
Nem irodában ülök, és kapcsolási rajzot csinálok valami elektromos hálózathoz, és nem gödröt ások valami építési cégnek..

Nekem mindennél többet ér, ha kedvem/tervem szerint alakul az életem.

Csõ! Valaki tudja hogy milyen cég az Euro Trans? Köcce

A általában a cégeknél néha napján be kell ugrani valakinek valaki helyett és némejik autóban nem csak kosz van hanem iszonyu büdös is ami nem megy ki azzal ha menet közben lehuzod az ablakot mert már átjárt mindent.
Az igénytelenségnek nincs határa .

Magnumrolcsi
"Hol vannak már az IFA alatt töltött olajos, retkes, mocskos órák, 'kalapácsos javítások' "
Nem vagy TE annyi idõs, hogy azt kellett volna csinálnod vagy csak ritkán. (szvsz)

"Én ha vezetek, akkor pihenek. Jól érzem magam, nem fáraszt"
Azt, hogy nem fáraszt nehezen hiszem(tesómmal voltam múltkor és az összesen 17órás útból kb. 14-15 órát vezetett(1000km-t mentünk), és elfáradt, pedig Õ is szeret vezetni, 3,5t furgonnal voltunk)

Scania Dáci
az aratáshoz meg annyit h van egy csávesz akinek van egy lada nivaja abba a kocsiba meg már aratni lehet😄

Scania Dáci
értem,bár én csak fatertol tom ezeket a -15 fokban való ifas szereléseket😊,ugy lenne a jó h ugy fogná fel minden sofõr ahogy te,nem csak azé megy el mert megvan a jogsija és pénzt keres vele,beül és nem nyúl semmihez csak a kormányhoz meg a váltóhoz😄

poopa
Manapság már túl sok olyan söffõr dolgozik, aki nem 'szeretettel' csinálja.
Én ha vezetek, akkor pihenek. Jól érzem magam, nem fáraszt.

Nem lehet már 10-20 évvel ez elõtti dolgokhoz viszonyítani a mostani helyzetet.
Hol vannak már az IFA alatt töltött olajos, retkes, mocskos órák, 'kalapácsos javítások'.

Szerintem értitek. Aki benne van, az tudja hogy gyakorlatilag már nem lehet hozzányúlni az új kocsikhoz.