Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
Hát sry én nyugat magyarországi vagyok (Vas megye)és nem annyira ismerem pestet apum inkább innen szombathely max gyõr felõl kapja a fuvarokat és a a cél nyugat eu(Német,Olasz,Osztrák)igy arra keletre nagyon ritkán jár igy nem is tud /tudok oan sokat !Jah meg annyi hogy google jóbarát😄!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

BBalazska
Semmi gond!! azé köszi szépen😉😊😊
Nem tudsz v mi kamionbontót Bp környékén vagy v mi bontani valót?😄😄

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

Tinka123
Jah és midlumost meg nem ismerek!:S

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
na megkérdeztem állítólag a magnumon meg a midlumon nem ugyanaz az izzítás de még érdeklõdj hátha tud valaki segíteni vagy email ben is megkérdezheted a renaulttól😄 bocs hogy nem tudtam segíteni :@

BBalazska
az kéne! nekünk van 1 egyéves DXI euro4es midlum azon nincs kézi izzitás aszt ijen hidegbe nehezen indul!:S:S Kérdezd + h nekik hogy van ez az izzitás!?😄😄😄

Tinka123
Mert miért kellene ismerek egy csomó embert aki DXI-n dolgozik!😄

BBalazska
nem😊

Tinka123
A régi E-teches magnum nem jó?

BBalazska
Ki Dolgozik renault DXi-s teherautoval???

RaST
Meglehet, hogy férreérhetõen fogalmaztam ..

Egyszóval, arra akartam kilyukadni, hogy a legjobb tudomásom szerint a gumimélységre vonatkozó szabályokat egységesitették, az Eu területén. (Erre értettem a belföldi, nemzetközi viszonylatokat.)

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

BBalazska
Fura de atol jóóó😊

DJKonya
<#csodalk>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Na mondjuk ezen el lehet "lovagolni", mert az EU tagállamai belföldnek számítanak, a többi marad a külföldi ország kategória <#zavart2>

Tavasszal, mikor nyomtam C-bõl a BÜ-t, akkor így tanultuk a profilmélységeket:
0,75 m-nél kisebb kerékátmérõ 1,6 mm itthon, 3 mm külföld
0,75 m-nél nagyobb kerékátmérõ 3 mm itthon, 5 mm külföld.
Ha jól emlékszem a busz (függetlenül mekkora kerék és merre hajtják) 3 mm itthon, 5 mm külföld.

Majd most januárban jön számomra az E-s BÜ oktatás, tuti ott is lesz róla szó! Ha változik, akkor írom a frankót!!!
Üdv!
<#nezze>

RaST
Legjobb tudomásom szerint a mélységre vonatkozó szabályok már egységesitve vannak belföldre, nemzetközire egyaránt.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Gumi (szerintem)

Mivel a megás szerelvényeket a nagy terjedelmû áruk miatt találták ki, ezért csalóka lehet a kép szerintem. Szóval nagy autó, kis kerékkel, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon meg is van terhelve, lehet csak néhány t az össz rakomány, szemben egy "nromál" kerekes szerelvénnyel, ahol 24 t is lehet ugye.
Ezáltal mivel nem nyomódik annyira a megás kerék nem is terhelõdik annyira, a profil mélységre vonatkozó szabályok meg ugyanazok. (Belföldön 3 mm, nemzetközi 5 mm).

Ezek szerintem vannak így, nem kell tutinak venni, de sztem így logikus!
Üdv!

Nem minden cég vezetõ gondolkodik így.....

Cindas
régi daf xf 95bõl volt ssc kabinos..

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

istenostora03
De mivel többet forog mint a normál méretû. igen

DJKonya
hogyha már ilyen céget vezetnék akkor már ezelbõl inkább az XXL-t illetve SSC-t venném, hamár a sofõrjeim munkahelye a fülke. Akkor legyen minnél kényelmesebb, már nem mintha ezek nem lennének kényelmesek😛

DJKonya
nem hiszem

Tinka123
de viszont akkor hamarabb elkopik nem?<#nemtudom>

norbi56
Ja értem mostmár tiszta😊😄 Köszi

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DJKonya
nem olyan vékony ez. Csak ezek a mega kerekes vontatók a mega kerekes pótok elé jók😊 a mega kerekes pótok meg azért jók mert nagyobb a belmagassága😊

norbi56
Egyébként miért jó ez a vékonyabb gumi?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

TOPLINE

😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

istenostora03
Amivel mentem az sokkal szebb 😉 (szürkeegér színû, normál kerekes)

Tinka123
a rendszám nem jó! <#hehe><#eljen><#crazya><#buck>😄

Magnumrolcsi
<#szeret>

Tinka123
Mindenkinek BUÉK na és üres pohárból ne igyatok!😄xD

Szabi84
Nekem is nagyon bejönnek ezek a furgonok, de nem értem a japánok miért nem csinálnak ilyen kategóriájú autókat, európai piacra. Megértem hogy japánba ezek a kis autók hasznosabbak, ott kisebbek az emberek meg nagyobb a zsúfoltság. Egyetlen amit láttam az a Nissan Interstar de azon is csak a jel japán, a többi francia.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJKonya
ha engem kérdezel, akkor igen a válszom, a crafterok amúgy is egy nagyon kényelmes autók ugye vegyük például az olajhidraulikus vezetõ ülõst, hogyha a kocsi 3 személyes akkor nyugottan lehet benne aludni bár nem ad olyan kényelmet mit mondjuk egy Topline-os Scania hálófülkéje de ki lehet bírni(tapasztalat) Nekünk egy Toyota Dynánk van, most a közeljövõben venni akarunk egy Iveco Dailyt, amit rohadtul nem fogok sajnálni a toyotába, az a fülke, az én 180 centimmel elég kényelmetlen napi 500kilómétereket lecsavarni vele. Igaz én még csak utas vagyok és alkalmanként megyek apámmal pester(mikor nincs suli) de ott is elég kényelmetlen, gyakorlatilag az ölembe kell venni a mûszerfalat. Ugye semmi alapvetõ extra nincs benne. Se klíma semmi. a fûtés nagyon jó benne de ha kinyitod az ajtót egy fél perc alatt minusz 10 fok lessz benne mert az a csep fülke olyan hamar kihül😊 Craftert akartunk venni mi is. De az a baj hogy ami nekünk jó lenne az a HTL(17 köbméteres) de annak is a 160lovas motorral 8 millió felett van az ára.

AudiQuattro
😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

a Vw-ben is lehet aludni? nem kényelmetlen egy kicsit???

Nincs más hátra mint előre!!!

RS
Aha. <#nyes>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fodorgyurma
Jó képek!

CB: Kis Lámpás Jimy

TóNyóóóóóóó
a zálom gép mi?😄

DJKonya
a Crafter szebb

RS
Gyönyörû az a Magnum! <#vigyor><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Magnumrolcsi

Fodorgyurma
Akkor nincs baj!😊

kerax
Igen.van..<#integet2>

....Billencsesek jo emberek...

Tinka123
huh az nem jó hát akk egy jó buli jó karácsonyozás ott zürichbe !remélem azért karácsonyfa van nálad😄

kerax

kerax

Ilyen Hideg Napokban egy kis Frissülés..<#integet2>

kerax
Minden kedves Kollegának és forumozoknak Békés Karácsonyi Ünnepeket Kivánok..Üdv:Zürich-bõl..

BBalazska
Szép tgx😊

N o N a m e
Mikulás beújított:
DJKonya

DJKonya
Boldog karácsonyt minden kamionos és kamion fan kollegának legalább nektek