Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem tudsz v mi kamionbontót Bp környékén vagy v mi bontani valót?😄😄
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx
Egyszóval, arra akartam kilyukadni, hogy a legjobb tudomásom szerint a gumimélységre vonatkozó szabályokat egységesitették, az Eu területén. (Erre értettem a belföldi, nemzetközi viszonylatokat.)
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Tavasszal, mikor nyomtam C-bõl a BÜ-t, akkor így tanultuk a profilmélységeket:
0,75 m-nél kisebb kerékátmérõ 1,6 mm itthon, 3 mm külföld
0,75 m-nél nagyobb kerékátmérõ 3 mm itthon, 5 mm külföld.
Ha jól emlékszem a busz (függetlenül mekkora kerék és merre hajtják) 3 mm itthon, 5 mm külföld.
Majd most januárban jön számomra az E-s BÜ oktatás, tuti ott is lesz róla szó! Ha változik, akkor írom a frankót!!!
Üdv!
<#nezze>#nezze>
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Mivel a megás szerelvényeket a nagy terjedelmû áruk miatt találták ki, ezért csalóka lehet a kép szerintem. Szóval nagy autó, kis kerékkel, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon meg is van terhelve, lehet csak néhány t az össz rakomány, szemben egy "nromál" kerekes szerelvénnyel, ahol 24 t is lehet ugye.
Ezáltal mivel nem nyomódik annyira a megás kerék nem is terhelõdik annyira, a profil mélységre vonatkozó szabályok meg ugyanazok. (Belföldön 3 mm, nemzetközi 5 mm).
Ezek szerintem vannak így, nem kell tutinak venni, de sztem így logikus!
Üdv!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
😊
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nincs más hátra mint előre!!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

....Billencsesek jo emberek...
<#csodalk>#csodalk>