59456
banner
  • leho94
    4.kép
  • imihaver
    Szép estét!

• Tinka123
    Höpphöpp;) hány km es?:DDD 5-6000? xD:P:) szép Tomi:)
  • RS
  • Cindas
    szerintem ölég jó:D
  • kalee
    Esetleg tudna nekem valaki segíteni hogy az új szériás R420-as Scaniaba felhajtható az alsó ágy??Meg esetleg valakinek vannak belső képei Highline fülkés változatról???
  • leho94
  • luspaydavid
    Nekem tetszik ! De te megvagy vele elégedve ? :)
  • VolvoScania
    Sziasztok..!! Jelenlegi munkaeszközöm. Kicsit szar a kép minősége, majd csinálok jobbakat is! :) :) Vélemények érdekelnek!!
  • Gerypapa 95
    kinem szarja le mennyivel mész fel ? :DDD
  • roller460
    Igen tudom, én előbb láttam a Premiumokat minta a CG főnöke... :D
    Mikor hozták be őket a Zalaegerszegi Renaulthoz , akkor mentünk pont szervizelni a Magnummal, le is fotóztam őket...
    Amúgy nem 430-asok, hanem 460EEV. :) Hát igen, sokan azt hiszik hogy a premiumnak nagyon kevés a fogyasztása meg jól ki lehet jönni vele, aztán apum is anno 30-35 körül járkált... bár az még egész jónak mondható... :D :S
  • atika223
    Ennyi :) Hát kicsit fura ez a kicsike CF, Prémiumra visszatérve a Camiongroup 2000 nagy nehezen lecserélte a 1000 éves Volvokat 450-es vagy 430-as Prémiumokra azt mondták 25 tonna gabonával megjárják olaszt 27,5-28 literrel. És akkor faterom visszakérdezett hogy a Gorizia púpra mennyivel mennek fel? És a bibi hogy 35-50 között... Amíg fater a 460-as Magnummal 25 tonna gabonával 50-65-öt megy fel.
  • TOPLINE
    Ma láttam egy ilyet Aszód környékén olyan délután 2-3 közt ment felfelé Pestnek a rendszámát sajna nem néztem csak úgy furcsállva látom hogy ez meg CF-es daf mondom biztos rosszul láttam egy másik 105-ös XF-essel mentek párba de akkor jól láttam :)
  • roller460
    Tomi, ebben igazad is van.

Vegyen CF-et meg Premiumot, de ahogy te is le írtad... ne 2-3 hétre küldjön el. :/
  • GioVaNNi ToMi
    Ez mind igaz így Roli. De egy a bökkenő nem tudnál olyan német,holland vagy osztrák céget, ahol a sofőr 2-3 hetet tölt egy ilyen CF-ben, vagy bármilyen kis fülkés kamionban. Ezek az autók tökkéletesen megfelelnek arra, hogy vasárnap este bepakolsz elindulsz pénteken pedig hazaérsz és kipakolod a hűtőt és a ruhákat. Arra viszont szerintem abszolút nem felel meg, hogy Te több hetet töltsél el benne. ;)
  • Tinka123
    Magnum kettő egy nagy rakat szart nem ér, pakolási lehetőséget elbaszták egy ilyen konstrukcióval...undormány... külselye is és a kabin:'( azt meg gyászolom a jó kis régi nagy fülkés...:)
  • roller460
    Apámnak is tetszett mert zsír újonnan kapta meg ... 0km-rel , semmi baja nem volt az egy év alatt amíg azzal járt, DE már nem tudott benne meglenni mert a lábát nem tudta kinyújtani és tényleg annyira fájtak már a lábai fél év után,hogy csak na... akkor ezen kívül az ágy valami förtelmes volt, ki kellett nyitnia este a felső ágyat,hogy elférjen alatta mert összecsukva majdnem lelógott az alsó ágyig, és még vezetni is kényelmetlen volt benne.....

Ami még jó volt,hogy 450es Dxi motor volt benne + még a váltója jó volt + a hűtője viszonylag nagy volt ( ugyan olyan mint a magnumé ) ... kb ez a 3-4 dolog ami pozitívumként elmondható a Premiumról... :/
  • Szobi30
    300 kilóval ment bele több mint a nagyba, és fater be se pakolt még :D
    nem olyan csúnya egyébként, csak sokkal csúnyább mint az XF-es szerintem...
    a legnagyobb baja, hogy középen az asztal kifelé lejt, de nem enyhén...és akármit teszel rá, egy kis rázkódás, és már a szélvédőnél van...

abban 100%-ig egyet értünk, hogy a Premiumnál jobb, 3x ültem premiumban...inkább nem is alkotok róla véleményt, mert valakinek az tetszik...
  • roller460
    A nagy fülke után nyilván furcsa, meg szar de ha megnézzük szinte az összes holland,osztrák,német silós cégeknél ilyenek vannak, meg "kis" fülkés autók... apum múlthéten egy ugyan ilyen CF-el volt, azt mondta nagyobb mint a Premium valamivel, pakolási lehetőség 2x annyi van mint a Premiumban van, a fülke is magasabb hiába a CF-be is a motorpúp... szerintem nem ronda autó, se kívülről,se belülről, de hát ez egyéni vélemény. :)
  • Szobi30
    kívülről is csúnyácska...de belülről, nagyon kész...
    fele az ágy mint az XF-esben, olyan magas a púp középen, mint az ülés...
    jó, tudom...a régiekhez képest nagyon jó, de fogalmazzunk úgy, hogy ez egy DAF utánzat...
    eddig nem tudom, hogy mennyit hoztak, de aki már ilyet kapott, mindenki szídta...főleg ugye a nagy után...
  • leho94
    szerintem elég csúnyácskák ezek a CF-ek
  • Sóschips
    Húú de furcsa:O:D..de nem rossz,legalább új
  • Szobi30
    fater új gépe...

• imihaver

Roller: patent képek!

• roller460
    És utolsóknak a nap legjobb képei....

És utolsóként Ákos barátomék gépe.

• roller460
    Szép jó reggelt mindenkinek. ;)

Hétvége alkalmából hoztam pár képet még szerdáról....

• danyr
    Hát nem egyszerű ez a módszer... :S
  • Tomika001
    De szép pirosba!
  • luspaydavid
    Hát ja volt egy időnk az biztos.
  • Sóschips
    íí:D..most nézem a TGX rendszámát:D..egyel előbb van mint a mi Volvonk volt:D (LLT-061)..Fasza,viszont látom felétek is olyan fasza idő volt:S
  • luspaydavid
    Utolsó képről meg amelyiken az ajtó van a Scania 4-es széria jut eszembe :)
  • 94mike
    Látom már,köszi: )
    :DDD
    Ott van az ucsó képen, ahol fel van hajtva az asztal és az mögött...
    Ilyen szürke,fémcsík díszíti :DD Fel van hajtva az ágy ^^
  • 94mike
    +1, Viszont egy dolgot nemértek : D HOL AZ ÁGY???
    Már nem azért de kvára nem érdekel, hogy odafordulhassak az asztalhoz, mert a többi actrosba is simán el lehetett férni -_-".
    Izgalmas lesz az út az ott ülőnek, nézhet előre,meg balra és csók... Amúgy mintha kicsit nagyobb hely lett volna benne...
  • 94mike
    asszem ezt nevezik " konferencia" fülkének. Iveco legalábbis igyvan,ameikbe ilyen buzi üllés van,az konferencia fülkés,más néven full extrás: ) sztem egy rakás szart nemér: D( az üllés)
    Minden esetre érdekes...
    Csak azt nem értem, az utas ülést minek kellett annyira hátratolni??
  • 94mike
    Hát,nem élveztem eltőle:/ nekem nagyon nem tetszik az új atcros://
  • Rikcsoo

• luspaydavid