59456
-
#43092 7-800km-es átállások? ejha, milyen fasza fuvarszervezők vannak. Így lehet kidobálni tízezer forintokat üzemanyagra +stb.
Szerintem ha valaki elmegy nemzetközizni az ne sírjon ha 1-2hét után nem kerül haza. Minimum 3hét, vagy 1hónap. Utána kis pihi és kezdődhet elölről. A pénzért meg kell dolgozni! Nem tudom milyen rózsaszínes álomködben élnek egyesek. Mondjuk a Waberer's ekkora flotta rendelésnél kapott/kaphatott volna valami kedvezményt. -
#43091 Nemtudsz gyök alatt osztani? 8 év végi tananyag,vagy középsuli 9.osztály:DD -
Blum #43090 Így már minden világos... -
thomasz05 #43089 -
#43088 olyan mint a gyök feletti xD csak ez alatta van XDDDD -
Blum #43087 Gyök alatti osztás?
Az milyen az meg az? :| -
#43086 Én mamár nyitottam új topikot,csinálj 1-gyet te:DD -
#43085 Kell egy Oltsukk gyurikát topik xD -
#43084 xD :D
Ha több,akkor elkúrtad valaholxD :D
nade off vége:| -
#43083 gyuribá most fogja bevezetni a használt sültkrumpli olajjal való hajtást xD -
#43082 a lényeg számolj úgy hogy a legjobb esetben se legyen a fizetésed több 100 000 nél xD -
#43081 Kb
de ez csak akkor van így,ha beleszámolltad a túl fogyasztás miatti levonást! -
#43080 Ja és az eredmény 1/3-ára számíts -
#43079 és akkor pontosan kijön feleannyira a fizetésed amennyit kapnod kéne :D
és azt kihagytam az előbb, hogy a Révész most még azt is mondta h nagy változások lesznek, max 2 hét kint és nemlesznek levonások
viszont akkor nem fogják fizetni az átállást(üres km-t)
és vannak valamikor ilyen 7-800 km-es átállások= a fizetés marad ugyanennyi, annyi különbséggel h másképp fog szrepelni a fizetési papíron(amit mellékesen nem is kapnak a sofőrök) ha kíváncsi vagy rá megnézheted egy ablakon keresztül, de a kezedbe nem adják mert régen ezért is feljelentették a céget...
úgy kapod h üzemanyag megtakarítás: Xy
alatta h üzemanyag túlfogyasztás miatt levont Xy
ezért is fellettek jelentve :D -
#43078 És számolldki a fizetésed gyök alatti osztással.. -
#43077 vonj gyököt szorozd meg 16 a négyzetennel vonj ki belőle huszat adj hozzá 50 et kérj béremelést majd vond ki belőle az alapot szorozd 26 tal vond ki a fizetésed belőle adj hozzá 20 ezret majd kezd előröl az egészet xD -
#43076 Hát igen ha kicsi a suly akkor kicsit kevesebbet keresnek de álltalába papir,vas meg ilyen szarok szoktak lenni ami azé 18 tonnátol kezdődik szóval az jónekik ha nagy a suly de még jó a 7-13 tonnáig is és az allt van szopás csak... -
#43075 Köszi! -
#43074 fater kin beszélt egykét wabissal, és megkérdezték től e hő hisz e még a mesékben...mondták, hogy volt olyan mióta nincs norma, hogy nemvitt csak 12 tonnát és akkor nem adta a 21 forint kilométer díjat, hanem csak 12-13 ft/km-t, mert kissebb a súly és aztmondták, hogy semmivel nem kapnak több pénzt, ezis csak sofőrcsalogatás volt, hogy mennyen oda sok sofőr...
konya:azért szerintem az csak egy dolog, hogy időben ottvan a pénz a számládon, mert apám most a Révésznél van, ittis ittvan időben a pénz...csak aznem mindegy, hogy mennyi...fater régen egy osztráknál dolgozott ott megkereste a 350et kényelmesen...hazajött ide mert ittis megígérték neki ugyanazt a pénzt ő hazajött h ne kelljen kijárnia 700 km-re a saját személykocsijával...erre itt jóesetben keres 280at...de volt h 220 volt...
am, megkeresi a 350et, de a 70-100 ezreket úgy lekapják a fizuból hogy azt szép nézni...szóval azért nemcsak az a lényeg, hogy időben fizet, hanem azis h mennyit fizet...
egyébként pedig az előző témához szólva: fater is aztmondta h eldolgozna ő egy Liaz-on is, csak fizessék meg...erre volt olyan sofőr aki nekiállt h miért mond ő ilyet, mert ha a cég nem is fizet úgy ahogy kéne de legalább szép és jó kocsijai vannak -.- -
#43073 -
#43072 Németbe lehetett látni Zsír új wabis gépet,túl méretes póttal:)))))))))))))))).......
nem hiszem h eladott jószág,rajtavolt wabi felirat,minden..tesómmal láttam 1-gyet,de fateris látott,szintén németbe:D
lassan befog csődöllni az egész,nem ígyvan? -
#43071 Lehet, hogy javulnak a körülmények, de azt nem mondanám, hogy MO legjobb cége, nagyonisnem:) -
#43070 Megkeresem a táblázatot és majd belinkelem! -
#43069 Ez új, azt tudtam hogy megszűnik a norma de mi váltotta fel? -
#43068 Igyvan. Javulnak mert amit behosztak új rendszert a norma helyett azt mondják egész jó mert meglehet vele keresni jókis pént ha oda figyelnek rá. -
#43067 Én szívesen dolgoznék a Wabinál most hiába ez ki spórolás, ha azt vesszük még mindig ez a legjobb cég Magyarországon, nem kell attól fosni hogy mikor megy csődbe, mindig van munka, a fizetés mindig időben a számládon és ahogy a tapasztalatokat hallom a "rendszerváltás" óta javulnak a körülmények. -
#43066 Az is lehet. :D -
#43065 Vagy csak jól kitud elégíteni pár fuvarszervező leányocskát:D -
#43064 Nah azé Wabiéknak is van csókosa . xD
-
#43063 müller meg a jó vezénylők... :D amugy gondolom azér mert nyáron lófasz fuvar sincs -
#43062 szegény tag nem egy szépség:D -
#43061 Én teljes mértékben egyetértek veled. Aput se zavarja hogy nincs homlokfal világtás és kartámasz, Őt az érdekli hogy mennyen a kocsi lehessen vele pénzt keresni és a fönöke tisztelje a sofőröket ne nézze őket kutyának. Erre a Cseri Zoltán jó példa mert őróla el lehet mondani hogy tiszteli a sofőrök munkáját mert oda figyelrájuk ha hza jönnek mindig megkérdezi hogy ez-az-amaz van-e nem-e sérült a kocsi...és ha kéred akkor hzaa hoz 1hét után és ha kéred kint tart 2 hónapig. -
#43060 Nekem se volt se klíma se kartámasz se rádió se hűtő. Teljesen kirabolt vassal dolgoztam.
Én már annak is örültem volna ha egy 0 km-es vassal kezdhettem volna!
Manapság örülni kell annak hogy van olyan cég aki új kamiont tesz alád még akár új sofőrként is! -
#43059 Ez igaz. De én például arra gondoltam hogy "csalogatták" sofőröket hogy gyere dolgozni hozzánk jó pénz jó kamion zsír új meg minden nekem ez jött le, erre olvasom hogy olyanokat kapnak hogy pl. a sorja a kormányon.... nem a klímára meg sok lóerőre gondoltam. -
#43058 A másik meg hogy az ilyen nagyobb cégek vesznek inkább 50 alapfülkéset mind 10 fullosat én is igy csinálnám. Főleg most, van aki örülne hogy egy alap volvót segge alá raknának, csak dolgozni tudjon.
-
#43057 -
#43056 Ez így igaz, de kérem, hogy még egy nyavalyás kartámaszt is kispórolnak belőle... -
#43055 -
#43054 itt sok mindenki v8as scaniát szeretne. -
#43053 Való igaz.