Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Hol marad a DAF? 😄

Amúgy szép Scaniák! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
<#szeret><#szeret>

The Truck Is My Life

Tomika001
Estére... <#smile>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Prémium driver
Ez valóban gyönyörû autó.<#wow1><#eljen>

Jamaica a Jamaicaiaké.

VERESS 96
vovo

kazai21
<#szeret>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gerypapa 95
román csík ? attol mert van rajta fényvisszaverõ nem aztjelenti hogy román .. mostanába olyan fényvissazverõket szoktak rárakni amibe belevan nyomva a gép melyik országba tartozik , ha megnézet ebbe is egy I betû van belenyomva gondolom hogy Italy .

Prémium driver
Olasz rendszáma van ha jobban megnézed.

#41500: Viszont ez az M.A.N nagyonszép.<#eljen>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Bakker a #41499-es hsz-t el ba...tam
😄-ez RS-nek ment!<#vigyor3>

Ja a mienk is nagyon egybe van! 😄<#vigyor3>

R420
Biztos vigyáztak rá mi is vigyáztunk a TGA-ra.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Ja, de Olasz a rendszáma! xD<#idiota>
Amúgy meg tényleg csinos gép!<#vigyor3>

R420
Szép!
De ott van rajta az a köcsög román csík 😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

VERESS 96
😄
#41498: Jajaja én is szeretném!<#vigyor3>

Prémium driver
Én is szeretném ha egy nagyfülkés tga lenne a bannerban, de valami igazán szép.<#eljen>

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Majd lesz. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TGA-s nem is volt!<#rinya>

RS
Ez után.

luspaydavid
Mikor lesznek Scania-k a bennerban ? 😄

The Truck Is My Life

Jóó a banner,szépek ezek a volvók.<#finom>

viktor130
Jaja, elég hüsi lett az idõ :S

Daf Xf 95 480 :)(Y)

atika223
uncsi tesómnak ma tolatgadtam a dafjával és a barátnõje mondta amikor pont elakart indulni hogy ne is menjen mert a Tátrában nagy hó van és oda kellet volna felmennie
apám meg mondta hogy amikor már hólánc kellene nem is érdemes elindulni

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

luspaydavid
Az fasza pont ma viccelõdtünk hogy mindjárt havazni fog 😄

The Truck Is My Life

Komoly!<#wow1>

TóNyóóóóóóó
hadlyuk grat

tuzfal3
az komoly...pár napja megakartunk halni a melegtõl mostmeg a széldzsekin kell gondolkodni...:/

Opel Movano 2.8DTi

atika223
nem sok köze van a kamionozáshoz de fontos

Havazott a Magas Tátrában és Ausztriába.

RS
Nekem is tetszik. 😊

Gerypapa 95
így adod elõ ?😄DD

hoztam két képet , nekem tetszik ez az Iveco 😊

Tinka123
Énsem, minden második héten szervizben van, és a premium is ott volt ugyanugy, pedig ugyan ugy kezeli fater mint a Mercit, azzal sem 750.000 ig semmi, jah és a mai napig spanyol pályázik, 1.100.000 km van benn : )
Vita, vége, illetve nem vita csak témafeszegetés..Véleménymegosztás.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

atika223
nekünk a dci-vel 750.000 km-ig csak olajcsere volt rajta ennyi volt az egész 700.000 km-nél már lerohadt a kipufogó és be lett cserélve a magnumra a magnummal csak annyi baj volt hogy ugye sokat ált bent a deltánál és benne hagyták az adBluet és leülepedett és azt szivta be a motor az garanciába megcsinálták és azóta nem lett hozzányúlva
ja de feltettük az ADR táblát, a fényvisszaverõ szarokat mert kéri az olasz és lecsavaroztuk a hátsó lámpát és a rendszámot xD
szóval mi meg vagyunk vele elégedve

de szerintem ezt hadlyuk nem akarok vitázni mi jobb mi nem ...

Tinka123
+1

Ati:
Nem faternak E-tech motorosvan. Premiumja is volt, szval inkább letettem a magnumról...
Adxiben már nem is álmodozom mert még csak szarabba lehet, meg ahogy hallottam parkolóban, gyengébbecske is a miléynknél ..😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jah, a magnum az egy fostaliga, kinézetre elmegy de amúgy nagyon böszmén van kitalálva!

Gerypapa 95
renaultal gecisok hiba van , olyan szar a befecskendezõ része a DCi motoroknak és a porlasztók , hogy kb 100 e kménkent költened kell rá olyan 150 200 ezret ..

atika223
nektek a régi mac motoros van??
az egy fokkal szarabb
de a premiummal vigyázatok mert tavaly apámat megskalpolta nem tom a route hogy mükszik de a régi dci-snek nem nyílik ki az egész spoiler csak az alja apám ahogy felmászott megfejelte a maradék rész és 6 öltéssel varták a fejét

Tinka123
Renault minden szempontból egy rakásszhor azt kész x D

atika223
Lényegtelen jobban elférsz benne mint a premiumba 😊 + nem kell baszakodni a függönnyel csak 3 gomb

Tinka123
A magnumnak sem különb a fükélye, szószerint kombáln xDDDD

tuzfal3
Csak nem faterom a midlummal?😄

Opel Movano 2.8DTi

Prémium driver
Ha nem tûnt volna fel akkor az a premium amirõl mi beszélünk az manuális hisz ott van benne egy kurva nagy bot a váltó helyén...de én is tudom nagyon jól, hogy van a premiumban is automata.

Jamaica a Jamaicaiaké.

atika223
ebbe is van automata ha nem tûnt volna fel ez volvo motoros és váltós nekünk a magnum is az de nekünk is egy baj volt a premiumal hogy kicsi a fülkéje

atika223
Egy embernek ismerõs lesz amit írok
KOX - 780 ma itt száguldozott a faluba 😊

Gerypapa 95
én tuti vertem volna neki vagy kettõt .. 😄D a helyedbe .

Prémium driver
Nyugi én is.<#vigyor3>
De szerintem én a Volvo-t választanám mert az már automata váltós.<#crazya>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Tomikahh
Qualcomm Forrás : Rgtruckz

Subaru Impreza & Hummer

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

luspaydavid
Hazai terepen is gyõzött a Qualisport Scaniája

Hazai terepen is gyõzött a Qualisport Scaniája
2010. augusztus 30.,hétfõ 15:08 |
Elégedetten pezsgõzhetett a Sweet Milk Hungarian Baja dabasi díjkiosztóján a Qualisport kamionos istálló legénysége, ugyanis Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezetõ szerelõ a sárga Scaniával gyõzelmet aratott saját kategóriájában.

Forrás: KaloHírek.hu

The Truck Is My Life

luspaydavid
az fasza <#szomoru1> Emlékszem egyszer majdnem mi is így jártunk pár méteren múlt csak hogy ne csattanjunk... :S

The Truck Is My Life

tibi842
Szerencséd volt!
😊