Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szép Scaniák! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#41500: Viszont ez az M.A.N nagyonszép.<#eljen>#eljen>
Jamaica a Jamaicaiaké.
😄-ez RS-nek ment!<#vigyor3>#vigyor3>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amúgy meg tényleg csinos gép!<#vigyor3>#vigyor3>
De ott van rajta az a köcsög román csík 😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#41498: Jajaja én is szeretném!<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
apám meg mondta hogy amikor már hólánc kellene nem is érdemes elindulni
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Opel Movano 2.8DTi
Vita, vége, illetve nem vita csak témafeszegetés..Véleménymegosztás.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ja de feltettük az ADR táblát, a fényvisszaverõ szarokat mert kéri az olasz és lecsavaroztuk a hátsó lámpát és a rendszámot xD
szóval mi meg vagyunk vele elégedve
de szerintem ezt hadlyuk nem akarok vitázni mi jobb mi nem ...
Ati:
Nem faternak E-tech motorosvan. Premiumja is volt, szval inkább letettem a magnumról...
Adxiben már nem is álmodozom mert még csak szarabba lehet, meg ahogy hallottam parkolóban, gyengébbecske is a miléynknél ..😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
az egy fokkal szarabb
de a premiummal vigyázatok mert tavaly apámat megskalpolta nem tom a route hogy mükszik de a régi dci-snek nem nyílik ki az egész spoiler csak az alja apám ahogy felmászott megfejelte a maradék rész és 6 öltéssel varták a fejét
Jamaica a Jamaicaiaké.
KOX - 780 ma itt száguldozott a faluba 😊
De szerintem én a Volvo-t választanám mert az már automata váltós.<#crazya>#crazya>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Subaru Impreza & Hummer

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Hazai terepen is gyõzött a Qualisport Scaniája
2010. augusztus 30.,hétfõ 15:08 |
Elégedetten pezsgõzhetett a Sweet Milk Hungarian Baja dabasi díjkiosztóján a Qualisport kamionos istálló legénysége, ugyanis Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezetõ szerelõ a sárga Scaniával gyõzelmet aratott saját kategóriájában.
Forrás: KaloHírek.hu
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life