Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Luspy kössz 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Hát ez most ilyen lett, még a nyáron készült : S
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
DE PM-be márt oda adta Luspy! 😊
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Megköszönném!<#vigyor3>#vigyor3>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Inkább alap scaniakrol 😄😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nekünk annó a 95 ATI Daf-ban 95xf-mûszer fal volt mert a régiben ki sült valami és nem lehetett kapni bele.. Ehhez a szériához meg még nem volt alkatrész ezért maradt az..
Új nick :D Jéé de laza :D
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
The Truck Is My Life
Ha jól veszem ki a szövegbõl, csak a fülke tervezésében segítenek, azaz nem fognak "megrakodva 40 tonnával 325-el futkározni".
"Közösen fejlesztik a Scania stílus- és funkcionalitásbeli kívánalmainak megfelelõ fülkevázat.
A Porsche mérnöki támogatást nyújt többek között az anyagminõség-vizsgálat és a szerkezeti tesztek során, csakúgy mint a gyártósorok megtervezése és a logisztikai folyamatok alatt."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#41577: Az ilyen márkáknak inkább maradniuk kéne csak az autó gyártásnál! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Mihozzánk is így szoktuk hozni kamionnal a mûtrágyát Le borítsuk a palyta elé aztán be tóljuk markolóval 😄
PS: Most olvasom csak,hogy az a kép ott alul csak a vezess.hu elképzelése...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Hoztam pár tegnapit és mait. Nézzétek meg ezt a gyógyegér piros Mercist. Nem mert betolatni, inkább leborította a 2 sávos út közepére. Jajj de utálom az ilyan marhákat. A fehér tejes MAN nem tudott leállni jobbra a saját háza elé a gyökér miatt... A Merci viszont nagyon tetszett, szép gép.
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?