Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A hétvégét kint töltöttem németbe😊
Aurach Nord:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Új nick :D Jéé de laza :D
Hát én tuti taposnám azt a kurva gázt.. besztos meg nem álnék bakker.. Ezek szeritnem azzal kúrták el hogy meg áltak ha fék nélkül továb mennének szerintem csak pár golyót kapott volna el de meg úszta volna..
Nem igazán szeretem a Merciket de azért ezt sajnálom..
Bár montam Taposnám tiltásig gázt 😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
magyarul konténereznek velük. Rá dobálnak pár Golyó áló packot aztán száguldoznak is velük.. Vlahol Youtube-on van egy vidi amikor Irak-ban horják a cuccost aztán a csórikám egy Merci atroszal nyomul és rá támadnak :/ Egybõl le feküdt a mûszer fal mögé és ott videózott tovább.. Kicsit adrenalin bomba lehetett az tuti..
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ugye egy sor egy év.
de szólt érte a rendõr, szal a többsége le lett szedve és elõrõl lett kezdve a gyûjtés 😄
www.szobi.picturepush.com
mert ez nekünk saját volt.
de mivel más nem vette meg, egy bontósnak adta el Dabason, mire megjött a törzskönyv és küldeni akarta apám neki aztmondta h már nemkell neki mert a kocsi már afganisztánban volt :/
#41893: egy "párat" jah😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ezzel:
csak egy Fliegl billencs póttal...arról is van valahol képem, majd elõkerítem 😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#41884: Jujj tavalynyáron az votl a baja a KPM-esnek hogy 80 !!! nyolcvan kilóval volt több erre elkezdi a bátyám hogy száljak ki és úgy jó ?? Elkezte a KPM-es hogyõ ezt nem találja annyira viccesnek olyat röhögtünk rajta <#idiota>#idiota>
The Truck Is My Life
mondta a csaj, hogy borítsuk visza, mert ezt nem tudja megmérni 😄
mint késõbb kiderült, 60tonnás mérleg volt, hogy mennyi lehetett azóta se tudom, de mikor leborítottuk, megnézve azt a kupacot, volt 2xannyi mint egy átlagos 27 tonna 😄
szal olyan 50 tonna körül legalább volt 😄
de az 500-as Cummins motor azért vitte azt is<#idiota>#idiota>
#41884: apám rendszeresen öszeveszett velük, hogy büntessék a cigányokat ne õt 😄
volt, hogy kimentünk a bányából a az 50 tonnácskánkal (összben), nemvolt leponyvázva, repedt volt a szélvédõnk...a bánya elõtt álltak a rendõrök, az összes billencs bent állt a bányában rakottan, csak fater mert elindulni 😄
megállítottak, fater elmondta nekik h túlsúlya van, nincs leponyvázva, és még repedt a szélvédõ is
és erre a rendõr belekötött azért, mert a biztonsági öv nem volt bekötve-.-
és megbüntette érte 5000-re, a többiért meg nem is szólt xDDD
Aki ismerõs itt Jánossomorja környékén az biztos ismeri az Agro Wirth KFT-t ezen 2008 ban a telepükön meg a közeli vasuti répa placcon össze hortak 150ezet tonna kukoricát bazz 😄 le takarás nélkül minden nélkül 😄 De szárítózták mint atom utána meg a 5-15%os vízes kukoricát hortuk össze vissza EU-ban..
The Truck Is My Life
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#41870 Kóstolni?😄 Minek az tudta az a gép hogy mivan 😄 De egyszer meg voltunk rakodva jó vizes kukoricával kb 43-tonnával aztán a pótkocsi platóján a hátsó hidraulika munkahenger át szúrta a platót..<#zavart2>#zavart2> Volt egy fél nap hegeszgetés mire jólett 😄
The Truck Is My Life
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
30köbös pót
13, 5 tonna körül...és jóesetben ráment 25 tonna búza.
napraforgót is hoordtunk, de arról inkább nebeszéljünk xD
asszem h vmi 15-16 tonna volt egy egész kcosi, pedig a 30 köbösön volt vagy 31-32 😄
az nagyon könnyû volt.
#41838<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#41840: azért a 105-ösnek a motorja az egy teljesen más kategória...ugye abban már a Paccar motor van, fater 460assal dolgozott/dolgozik és igencsak nincs rá panasz, pedig most mindíg 40 tonnával jár (jóesetben) mert ugye silózik, és azt 39 tonna alá nem töltik, akkor még viszaküldenek, hogy töltsél még rá 500 kilót...
de valamikor sikerül 42 tonna is, és nem volt rá panasz.
el bírom képzelni, hogy milyen lehet az 510es 😄
de biztos h nem rosz az sem 😄
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep