Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez miskolcon van igaz..újgyõri fõtér😄

luspaydavid
Merci hogy szolgál? 😊

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
nem is támadtak rá csak be dobta 1 kis köcsög az ablakot kövel

daf xf
Köszi😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RS
Jó kép! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

daf xf
Sziasztok srácok!😊
A hétvégét kint töltöttem németbe😊
Aurach Nord:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Hesston
Elkúrtam az elsõ videót bocsi..

Remélem így jó lessz..

Új nick :D Jéé de laza :D

DJKonya
dugnám:C

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hesston
Ahogy montam itt van a videó!
Hát én tuti taposnám azt a kurva gázt.. besztos meg nem álnék bakker.. Ezek szeritnem azzal kúrták el hogy meg áltak ha fék nélkül továb mennének szerintem csak pár golyót kapott volna el de meg úszta volna..

Nem igazán szeretem a Merciket de azért ezt sajnálom..
Bár montam Taposnám tiltásig gázt 😄

leho94
nyamm

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tomika001
Estére egy DAF. <#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

DJKonya
Amirõl meséltem Scaniaról múltkor azt is vitték ki a Törökök Szíriába, azt mondta a csávó hogy ez nemsokára a rakétát fogja húzni...

luspaydavid
Jaja nem lehet semmi

The Truck Is My Life

Hesston
Afgánoknál is az amerikaiak vagy valamelyik békefentartó szervezet veszi elég erõ szeretettel az EU-ban leselejtezett autókat mert ezeket használják segély szálításra
magyarul konténereznek velük. Rá dobálnak pár Golyó áló packot aztán száguldoznak is velük.. Vlahol Youtube-on van egy vidi amikor Irak-ban horják a cuccost aztán a csórikám egy Merci atroszal nyomul és rá támadnak :/ Egybõl le feküdt a mûszer fal mögé és ott videózott tovább.. Kicsit adrenalin bomba lehetett az tuti..

R420
Kell valami souvenir is <#idiota>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Szobi30
ezen is volt több...3 teljes sor+ egy kicsi
ugye egy sor egy év.
de szólt érte a rendõr, szal a többsége le lett szedve és elõrõl lett kezdve a gyûjtés 😄

www.szobi.picturepush.com

DJKonya
Még ez nem is sok, múltkor az F2000-es MAN-en körbe volt rakva a szélvédõ<#idiota>

Szobi30
de...kb 3 éve, volt hirdetve neten+ Monoron volt egy kamionkereskedõnél, (apám egyik ismerõsénél)szóval nemkizárt, de akkor az még 2008ban lehetett...vagy lehet, hogy van még ilyen kocsi az országban, de én még nem találkoztam vele...
mert ez nekünk saját volt.
de mivel más nem vette meg, egy bontósnak adta el Dabason, mire megjött a törzskönyv és küldeni akarta apám neki aztmondta h már nemkell neki mert a kocsi már afganisztánban volt :/

#41893: egy "párat" jah😄

luspaydavid
<#vigyor>

The Truck Is My Life

Hesston
Ez valahol nem volt eladó? Mert már láttam párszor és apámék cége asszem pályázott rá gabonázni..

tuzfal3
Pár autópálya matricát kapott az is😄

Opel Movano 2.8DTi

RS
<#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szobi30
nekem fater egy zöld DAF-al...
ezzel:

csak egy Fliegl billencs póttal...arról is van valahol képem, majd elõkerítem 😄

Gerypapa 95
akkor jópárszor mi találkozhattunk is 😄 fater is ott tolta a tga-val .

luspaydavid
Köszi!

The Truck Is My Life

djano
Fasza képek!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
Az is necces 😄

#41884: Jujj tavalynyáron az votl a baja a KPM-esnek hogy 80 !!! nyolcvan kilóval volt több erre elkezdi a bátyám hogy száljak ki és úgy jó ?? Elkezte a KPM-es hogyõ ezt nem találja annyira viccesnek olyat röhögtünk rajta <#idiota>

The Truck Is My Life

Hesston
Az már dúrva 😄 Ja régi DAF-ok cummins motorjai 😄 Apám DAF 95 ATI jába is Cummins motor volt egyszer le szakadt a kipufogója mert meg súlyedt aztán 1 hétig olyan hangja volt mint egy Tank-nak 😄 falu másik végén lehetett hallani ahogy jön haza kb 5 km-rõl xD

Szobi30
volt, hogy a hejópapi bányából hordtunk az M35 -ös autóûpályaépítésére kavicsot, egésznap szép súlyokkal jártunk, összben ilyen 55-57 tonnákkal, de egyszer rááltunk a hídmérlegre és az 0-át mutatott<#idiota><#idiota>
mondta a csaj, hogy borítsuk visza, mert ezt nem tudja megmérni 😄
mint késõbb kiderült, 60tonnás mérleg volt, hogy mennyi lehetett azóta se tudom, de mikor leborítottuk, megnézve azt a kupacot, volt 2xannyi mint egy átlagos 27 tonna 😄
szal olyan 50 tonna körül legalább volt 😄

de az 500-as Cummins motor azért vitte azt is<#idiota>

#41884: apám rendszeresen öszeveszett velük, hogy büntessék a cigányokat ne õt 😄
volt, hogy kimentünk a bányából a az 50 tonnácskánkal (összben), nemvolt leponyvázva, repedt volt a szélvédõnk...a bánya elõtt álltak a rendõrök, az összes billencs bent állt a bányában rakottan, csak fater mert elindulni 😄
megállítottak, fater elmondta nekik h túlsúlya van, nincs leponyvázva, és még repedt a szélvédõ is
és erre a rendõr belekötött azért, mert a biztonsági öv nem volt bekötve-.-
és megbüntette érte 5000-re, a többiért meg nem is szólt xDDD

Hesston
Akkor nó para 😄 Apám egyszer majdnem össze verte a buzi gyerek fejét bazkíí Bele köt abba hogy 200kg-al több volt a kocsi súlya mint amennyi le volt írva apám meg meg is mutatta a MOL-kutas számlát mert tankolni is kelett és a buzi meg nem hitte el és apám úgy be rágott erre hogy neki ált vele ordibálni.. de sajnos 360ezrünk bánta... de utána bíroságra vittük a dolgot aztán ebbõl megint csak az lett hogy 80ezerrel szegényebbek lettünk..

luspaydavid
Nem kellet valami messze vinni szerencsére. 😊

The Truck Is My Life

DJKonya

Hesston
Hát ha leintettek volna titeket TUTI tarkón lõtek volna 😄 hogy mi a szart kevertek ti 63 tonnával 😄

luspaydavid
Lassacskán ment de ment 😄

The Truck Is My Life

Hesston
Hát jaa 😄 63t kicsit sok már 😄 Nem kinlódott alatta a scania? Nálunk épp elég volt a Daf al ki jönni a teleprõl húzta az anyakocsi seggét mint az álat a pótkocsi 😄
Aki ismerõs itt Jánossomorja környékén az biztos ismeri az Agro Wirth KFT-t ezen 2008 ban a telepükön meg a közeli vasuti répa placcon össze hortak 150ezet tonna kukoricát bazz 😄 le takarás nélkül minden nélkül 😄 De szárítózták mint atom utána meg a 5-15%os vízes kukoricát hortuk össze vissza EU-ban..

luspaydavid
Azt hiszem ám lett volna csit csat <#idiota> Elõször a telepre se akartak be engedni 2 szer mérték nem akarták elhinni 😄 de aztán csak be mehetünk 😄

The Truck Is My Life

DJKonya
Szerencsétek hogy nem kaptak el<#idiota>

luspaydavid
Nekünk a legtöbb kukoricával volt 63 t.
na de képeket is 😄

The Truck Is My Life

Tinka123
Nem a semmiért rettegnek Fernettinél, meg Goriziánál : D Ott hédereznek Frattán vagy Gonarson : D Mert megvannak telitve mint a hugygödör : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

DJKonya
Baff, az már valami<#idiota>

Hesston
#41872 Énsem szoktam képet csinálgatni 😄 Mert mindíg el felejtem xD
#41870 Kóstolni?😄 Minek az tudta az a gép hogy mivan 😄 De egyszer meg voltunk rakodva jó vizes kukoricával kb 43-tonnával aztán a pótkocsi platóján a hátsó hidraulika munkahenger át szúrta a platót..<#zavart2> Volt egy fél nap hegeszgetés mire jólett 😄

luspaydavid
Mi kukoricával raktuk meg nagyon képet már nem találom <#szomoru1>

The Truck Is My Life

kislancos
<#idiota>

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

DJKonya
Kóstoltad?<#idiota>

Hesston
Mi egyszer kvára meg raktuk az autót úgy zabbal hogy még a ponyva is púpos volt bazze 😄 aztán nem nyomott az egész szerelvény 40tonnát hanem csak 38.450 xD (jó de olyan szar is volt az a zab..)

üdv a fórumon <#wave><#integet2>

kislancos
jaja...faterék is mondták a fönöknek hogy vegyen nagy schmitz pótokat meg R-es scaniákat...jobban kijön de ááá nem..arra szóltak be neki hogy a sóher kurva anyád😄itt szopik a 2003as gépekkel mindig 1-2 mûhelybe...de nem érdekli nemkell rá fizetni az a lényeg...fateréktól lopja a pnézt meg ilyenek

Szobi30
erre mondták azt, hogy egy nyerges többet el tud vinni...mi mikor románba hordtunk gabonát aztmondták ,hogy erre több rámegy mint egy gabonásra, mert annak nagyobb az önsúlya és ugye a súlykorlátozás...
30köbös pót
13, 5 tonna körül...és jóesetben ráment 25 tonna búza.
napraforgót is hoordtunk, de arról inkább nebeszéljünk xD
asszem h vmi 15-16 tonna volt egy egész kcosi, pedig a 30 köbösön volt vagy 31-32 😄
az nagyon könnyû volt.

#41838<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

#41840: azért a 105-ösnek a motorja az egy teljesen más kategória...ugye abban már a Paccar motor van, fater 460assal dolgozott/dolgozik és igencsak nincs rá panasz, pedig most mindíg 40 tonnával jár (jóesetben) mert ugye silózik, és azt 39 tonna alá nem töltik, akkor még viszaküldenek, hogy töltsél még rá 500 kilót...
de valamikor sikerül 42 tonna is, és nem volt rá panasz.

el bírom képzelni, hogy milyen lehet az 510es 😄

de biztos h nem rosz az sem 😄

kislancos
énis azt néztem hogy írtam de már nemtudtam változtatni xDDDDD

vitszes?? 😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep