Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
minden fizetéskor leszámolnak 10en 15en...mostis áll a telephelyen 20 kocsi, épp ma voltam bent, mert ma ért haza fater és abból vagy 10re nincs sofõr.
egyébként azt nem mondam h fater 80at kapott...
70et kap 10edikén, az amire bevan jelentve és olyan 160-170-en közt 20adikán...
de szerintem egy nemzetközi sofõrnek, ez édeskevés...van h 4-5 hétente járnak haza, és akkor is hazaesik fater szerda este csütörtökön pedig megy tovább...van, hogy minden 6-ik vagy 7edik hétvégén van itthon :S
egyébként pedig az elsõ havi fizetésébõl levontak 41.000 forintot, kártérítés gyanánt, ráadásul egy olyan kocsit tört ösze amin nem is ült...a többi sofõr aztmondta h minden sofõrrel bepróbálkoznak az elsõ hónapban, és aki nem reklamál az így járt, aki reklamál annak viszafizetik a 60-70%-át annak amit levontak...(és hol marad a 30-40%??)
szóval nagyon szar cég...
olyanok számolnak le akik itt vannak már 7-8 éve...
www.szobi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De majd csinálok képet! 😄
#42258: Na az szar, ahol apum volt a TGA-n ott is ilyesmi problémák voltak.
#42260: Még nem tudom, holnap megy az elsõ útra.
The Truck Is My Life
ezt levonják azt levonják, és ilyen 50-60 ezreket úgy lekapják a fizetésbõl, hogy szép nézni...és kikapnak nem is akarom mondani, hogy mennyit mert nevetséges.
de alapból nem lenne meg a 350.
ja és fizetésipapír nincs, meg hasonlók :/
most a VAN DEN BOSCH-hoz akar menni.
valaki tud valamit arról a cégrõl??
azt tudom, hogy repülõvel járnak ki, taxi hozza viszi az embereket a reptértõl a lakásig, de valamit hogy érdemes vagy nem érdemes oda mennie??
www.szobi.picturepush.com
Luspy: Oké! 😄
Opel Movano 2.8DTi
Aggtelek után van egy kis falucska és ott van egy fehér fehér krone függönyös raklaptartós póttal.Én Nyíregyen szoktam látni
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Am Skoda Xena a neve 😄

The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
<#idiota>#idiota> ilyen skoda truckot szoktam látni rétság fele nagyon komolyCB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
WIN :|
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Daf Xf 95 480 :)(Y)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.