Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matekból sosem voltam túlzottan jó. Nem is hallottam még ilyenrõl (Még jó,hogy idén érettségizek..na mindegy 😄).
De azért ha mutatsz egy "gyök alatti osztást",akkor azt megköszönöm.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Magnumrolcsi
7-800km-es átállások? ejha, milyen fasza fuvarszervezõk vannak. Így lehet kidobálni tízezer forintokat üzemanyagra +stb.

Szerintem ha valaki elmegy nemzetközizni az ne sírjon ha 1-2hét után nem kerül haza. Minimum 3hét, vagy 1hónap. Utána kis pihi és kezdõdhet elölrõl. A pénzért meg kell dolgozni! Nem tudom milyen rózsaszínes álomködben élnek egyesek. Mondjuk a Waberer's ekkora flotta rendelésnél kapott/kaphatott volna valami kedvezményt.

94mike
Nemtudsz gyök alatt osztani?<#idiota> 8 év végi tananyag,vagy középsuli 9.osztály😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Így már minden világos...

<#idiota>
VERESS 96
olyan mint a gyök feletti xD csak ez alatta van XDDDD

Gyök alatti osztás?
Az milyen az meg az? :|

94mike
Én mamár nyitottam új topikot,csinálj 1-gyet te😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

VERESS 96
Kell egy Oltsukk gyurikát topik xD

94mike
<#idiota>xD 😄
Ha több,akkor elkúrtad valaholxD 😄
nade off vége:|

VERESS 96
gyuribá most fogja bevezetni a használt sültkrumpli olajjal való hajtást xD

VERESS 96
a lényeg számolj úgy hogy a legjobb esetben se legyen a fizetésed több 100 000 nél xD

94mike
Kb<#idiota>
de ez csak akkor van így,ha beleszámolltad a túl fogyasztás miatti levonást!<#idiota>

DJKonya
Ja és az eredmény 1/3-ára számíts<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Szobi30
és akkor pontosan kijön feleannyira a fizetésed amennyit kapnod kéne 😄

és azt kihagytam az elõbb, hogy a Révész most még azt is mondta h nagy változások lesznek, max 2 hét kint és nemlesznek levonások
viszont akkor nem fogják fizetni az átállást(üres km-t)
és vannak valamikor ilyen 7-800 km-es átállások= a fizetés marad ugyanennyi, annyi különbséggel h másképp fog szrepelni a fizetési papíron(amit mellékesen nem is kapnak a sofõrök) ha kíváncsi vagy rá megnézheted egy ablakon keresztül, de a kezedbe nem adják mert régen ezért is feljelentették a céget...
úgy kapod h üzemanyag megtakarítás: Xy
alatta h üzemanyag túlfogyasztás miatt levont Xy
ezért is fellettek jelentve 😄

www.szobi.picturepush.com

94mike
És számolldki a fizetésed gyök alatti osztással<#idiota>..

VERESS 96
vonj gyököt szorozd meg 16 a négyzetennel vonj ki belõle huszat adj hozzá 50 et kérj béremelést majd vond ki belõle az alapot szorozd 26 tal vond ki a fizetésed belõle adj hozzá 20 ezret majd kezd elõröl az egészet xD

Fagyas Trans
Hát igen ha kicsi a suly akkor kicsit kevesebbet keresnek de álltalába papir,vas meg ilyen szarok szoktak lenni ami azé 18 tonnátol kezdõdik szóval az jónekik ha nagy a suly de még jó a 7-13 tonnáig is és az allt van szopás csak...

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

DJKonya
Köszi!

Szobi30
fater kin beszélt egykét wabissal, és megkérdezték tõl e hõ hisz e még a mesékben...mondták, hogy volt olyan mióta nincs norma, hogy nemvitt csak 12 tonnát és akkor nem adta a 21 forint kilométer díjat, hanem csak 12-13 ft/km-t, mert kissebb a súly és aztmondták, hogy semmivel nem kapnak több pénzt, ezis csak sofõrcsalogatás volt, hogy mennyen oda sok sofõr...

konya:azért szerintem az csak egy dolog, hogy idõben ottvan a pénz a számládon, mert apám most a Révésznél van, ittis ittvan idõben a pénz...csak aznem mindegy, hogy mennyi...fater régen egy osztráknál dolgozott ott megkereste a 350et kényelmesen...hazajött ide mert ittis megígérték neki ugyanazt a pénzt õ hazajött h ne kelljen kijárnia 700 km-re a saját személykocsijával...erre itt jóesetben keres 280at...de volt h 220 volt...
am, megkeresi a 350et, de a 70-100 ezreket úgy lekapják a fizuból hogy azt szép nézni...szóval azért nemcsak az a lényeg, hogy idõben fizet, hanem azis h mennyit fizet...

egyébként pedig az elõzõ témához szólva: fater is aztmondta h eldolgozna õ egy Liaz-on is, csak fizessék meg...erre volt olyan sofõr aki nekiállt h miért mond õ ilyet, mert ha a cég nem is fizet úgy ahogy kéne de legalább szép és jó kocsijai vannak -.-

www.szobi.picturepush.com

Fagyas Trans

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
Németbe lehetett látni Zsír új wabis gépet,túl méretes póttal😊))))))))))))))).......
nem hiszem h eladott jószág,rajtavolt wabi felirat,minden..tesómmal láttam 1-gyet,de fateris látott,szintén németbe😄
lassan befog csõdöllni az egész,nem ígyvan?

Tinka123
Lehet, hogy javulnak a körülmények, de azt nem mondanám, hogy MO legjobb cége, nagyonisnem😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Fagyas Trans
Megkeresem a táblázatot és majd belinkelem!

DJKonya
Ez új, azt tudtam hogy megszûnik a norma de mi váltotta fel?

Fagyas Trans
Igyvan. Javulnak mert amit behosztak új rendszert a norma helyett azt mondják egész jó mert meglehet vele keresni jókis pént ha oda figyelnek rá.

DJKonya
Én szívesen dolgoznék a Wabinál most hiába ez ki spórolás, ha azt vesszük még mindig ez a legjobb cég Magyarországon, nem kell attól fosni hogy mikor megy csõdbe, mindig van munka, a fizetés mindig idõben a számládon és ahogy a tapasztalatokat hallom a "rendszerváltás" óta javulnak a körülmények.

Fagyas Trans
Az is lehet. 😄

94mike
Vagy csak jól kitud elégíteni pár fuvarszervezõ leányocskát😄

Fagyas Trans
Nah azé Wabiéknak is van csókosa . xD

leho94
müller meg a jó vezénylõk... 😄 amugy gondolom azér mert nyáron lófasz fuvar sincs

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
szegény tag nem egy szépség😄

Fagyas Trans
Én teljes mértékben egyetértek veled. Aput se zavarja hogy nincs homlokfal világtás és kartámasz, Õt az érdekli hogy mennyen a kocsi lehessen vele pénzt keresni és a fönöke tisztelje a sofõröket ne nézze õket kutyának. Erre a Cseri Zoltán jó példa mert õróla el lehet mondani hogy tiszteli a sofõrök munkáját mert oda figyelrájuk ha hza jönnek mindig megkérdezi hogy ez-az-amaz van-e nem-e sérült a kocsi...és ha kéred akkor hzaa hoz 1hét után és ha kéred kint tart 2 hónapig.

MikeMouse
Nekem se volt se klíma se kartámasz se rádió se hûtõ. Teljesen kirabolt vassal dolgoztam.
Én már annak is örültem volna ha egy 0 km-es vassal kezdhettem volna!
Manapság örülni kell annak hogy van olyan cég aki új kamiont tesz alád még akár új sofõrként is!

luspaydavid
Ez igaz. De én például arra gondoltam hogy "csalogatták" sofõröket hogy gyere dolgozni hozzánk jó pénz jó kamion zsír új meg minden nekem ez jött le, erre olvasom hogy olyanokat kapnak hogy pl. a sorja a kormányon.... nem a klímára meg sok lóerõre gondoltam.

The Truck Is My Life

killer1203
A másik meg hogy az ilyen nagyobb cégek vesznek inkább 50 alapfülkéset mind 10 fullosat én is igy csinálnám. Fõleg most, van aki örülne hogy egy alap volvót segge alá raknának, csak dolgozni tudjon.

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
Ez így igaz, de kérem, hogy még egy nyavalyás kartámaszt is kispórolnak belõle...

Fagyas Trans

allock
itt sok mindenki v8as scaniát szeretne.

#hhwnd

RS
Való igaz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

atika223
Velünk is ez nyáron apám lemegy max Anconáig most meg a héten megy Rómába -.-

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

MikeMouse
Ha belegondolnátok hogyha minden sofõr fullos kamiont kapna mi pénz lenne az neki? Na meg ugye vannak azok a sofõrök akik elvbõl se képesek vigyázni a járgányaikra.
Én még annó egy kisfülkés lehajszolt Scania-val kezdtem a nemzetközizést. Kicsi volt meg öreg de nem érdekelt. Ki tudtam pihenni magam meg kerestem is vele.
Utána jött egy Iveco Eurostar igaz azzal belföldön. Majd csak késöbb sikerült Renault Magnumba Meg Merci Actros-ra felülnöm.
Nem nyavajogni kell hanem dolgozni!
Tisztelet a kivételnek.
Várom a lincseket! 😄

Fagyas Trans
Az fain. Am nyáron azért nem mentek(megyünk) ilyen helyekre mert a diszpécserekben van annyi jóság hogy sûrûbben haza hozzák a sofört, hogy had legyen a gyerekeivel igy nem olyan nagy fuvarokat kap. xD Nah jó csak vicc. Am Nálam is igy van nyáron nem megyünk annyi helyre mint suliközbe megy apu.

RS
Az igen! 😄

XD én is így vook
leho94
na most meg ciprusra küldték fatert... nem hogy amikor vele megyek akkor mennénk ilyen helyekre😄

Fagyas Trans
Sziasztok.Hajnalba felvittük aput a wabi telephez csináltam képet a gépröl. 😛

thomson002
Még friss

http://indafoto.hu/Thomson

kazai21
Nem védeni akarom Gyurikát,de nem mehet mindenki a legjobb kamionnal,ha valaki kamionos ez benne van a pakliban...

Mi equipo favorito: Real Madrid