Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért ha mutatsz egy "gyök alatti osztást",akkor azt megköszönöm.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szerintem ha valaki elmegy nemzetközizni az ne sírjon ha 1-2hét után nem kerül haza. Minimum 3hét, vagy 1hónap. Utána kis pihi és kezdõdhet elölrõl. A pénzért meg kell dolgozni! Nem tudom milyen rózsaszínes álomködben élnek egyesek. Mondjuk a Waberer's ekkora flotta rendelésnél kapott/kaphatott volna valami kedvezményt.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Az milyen az meg az? :|
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha több,akkor elkúrtad valaholxD 😄
nade off vége:|
de ez csak akkor van így,ha beleszámolltad a túl fogyasztás miatti levonást!<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
és azt kihagytam az elõbb, hogy a Révész most még azt is mondta h nagy változások lesznek, max 2 hét kint és nemlesznek levonások
viszont akkor nem fogják fizetni az átállást(üres km-t)
és vannak valamikor ilyen 7-800 km-es átállások= a fizetés marad ugyanennyi, annyi különbséggel h másképp fog szrepelni a fizetési papíron(amit mellékesen nem is kapnak a sofõrök) ha kíváncsi vagy rá megnézheted egy ablakon keresztül, de a kezedbe nem adják mert régen ezért is feljelentették a céget...
úgy kapod h üzemanyag megtakarítás: Xy
alatta h üzemanyag túlfogyasztás miatt levont Xy
ezért is fellettek jelentve 😄
www.szobi.picturepush.com
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
konya:azért szerintem az csak egy dolog, hogy idõben ottvan a pénz a számládon, mert apám most a Révésznél van, ittis ittvan idõben a pénz...csak aznem mindegy, hogy mennyi...fater régen egy osztráknál dolgozott ott megkereste a 350et kényelmesen...hazajött ide mert ittis megígérték neki ugyanazt a pénzt õ hazajött h ne kelljen kijárnia 700 km-re a saját személykocsijával...erre itt jóesetben keres 280at...de volt h 220 volt...
am, megkeresi a 350et, de a 70-100 ezreket úgy lekapják a fizuból hogy azt szép nézni...szóval azért nemcsak az a lényeg, hogy idõben fizet, hanem azis h mennyit fizet...
egyébként pedig az elõzõ témához szólva: fater is aztmondta h eldolgozna õ egy Liaz-on is, csak fizessék meg...erre volt olyan sofõr aki nekiállt h miért mond õ ilyet, mert ha a cég nem is fizet úgy ahogy kéne de legalább szép és jó kocsijai vannak -.-
www.szobi.picturepush.com
nem hiszem h eladott jószág,rajtavolt wabi felirat,minden..tesómmal láttam 1-gyet,de fateris látott,szintén németbe😄
lassan befog csõdöllni az egész,nem ígyvan?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én már annak is örültem volna ha egy 0 km-es vassal kezdhettem volna!
Manapság örülni kell annak hogy van olyan cég aki új kamiont tesz alád még akár új sofõrként is!
The Truck Is My Life

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Én még annó egy kisfülkés lehajszolt Scania-val kezdtem a nemzetközizést. Kicsi volt meg öreg de nem érdekelt. Ki tudtam pihenni magam meg kerestem is vele.
Utána jött egy Iveco Eurostar igaz azzal belföldön. Majd csak késöbb sikerült Renault Magnumba Meg Merci Actros-ra felülnöm.
Nem nyavajogni kell hanem dolgozni!
Tisztelet a kivételnek.
Várom a lincseket! 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"