Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt elolvashatjátok hogy mi is történt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
The Truck Is My Life
#43436:azt mondják hogy a románok itt nálunk élik ki magukat mert románoknál nincsenek jó utak<#confused>#confused>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De a scaniák is ott vanak.<#idiota>#idiota>
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fasza kép gép pina 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy a gépek is faszák!<#eljen>#eljen>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Az egyes rendõri szervek az ellenõrzést legalább napi 8-8 órában és azokon a helyszíneken hajtják végre, ahol a tehergépjármûvek biztonságos leállításának és a technikai jellegû ellenõrzések végrehajtásának a feltételei adottak. Az ellenõrzés során jelentkezõ mûszaki jellegû feladatok nagy számára tekintettel a rendõrség együttmûködik a Nemzeti Közlekedési Hatóság területileg illetékes szerveivel.
Az ellenõrzés során többek között kiemelten kezelik a rendszám nélkül közlekedõ gépjármûvek kiszûrését is, a szabálysértõ jármûvezetõk határozott rendõri fellépésre számíthatnak.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Majd legközelebb <#wink>#wink>
The Truck Is My Life

mezõbe.