59456
-
#59372 Kótai barátunk,már várom az új videóját,ennek a résznek már a második része is megvan :) -
Solt #59371 -
Ezek a 7 fő márka legújabb zászlóshajói :) -
#59369 Vannak bőven,most a Wabi vásároltta az új Dafokat és Volvokat,kb. 600 dv-ot ;)
-
#59368 Az is döbbenet, mennyi új verda van már azóta, hogy nem követem a dolgokat, és hogy ami nekem új volt sok éve, az már mennyire nem az Amúgy külsőre mondjuk ez a DAF érdekesen néz ki, és sok új modellnél elmondhatom, jobban tetszik az azelőtti. Persze nyilván belül ezek már überelhetetlenek :) -
#59367 Hát régen ezerszer jobban pörgött, néha már azért lett szólva mert túl sok képet tettek fel. :) -
#59366 -
#59365 ja..és már írni se tudok... -
#59364 Ezer év óta ma néztem be először ide. Régen kicsit jobban tényleg jobban pörgött... -
#59363 Hogy ki halt ez a topik is. :/ -
#59362 A Hunlandhoz nem tudom,hogy mikor jöttek meg,mert én a jó múltkorában láttam egyet a 41-esen,csak nem tudtam lekapni.
(Nem saját képek)
-
Bazsio #59361 Kicsibe jobban néz ki a Volvo!
De a Merci se rossz -
-
Bazsio #59359 Én szeretem a Merciket, de tényleg a Scania az már....már.....már.....jó!
Nálunk ahol lakok van egy szép gyönyörű piros R500-as Scania piros póttal már rég akarom lekapni de mindig akkor látom amikor a hülyeség töltő állomáson vagyok vagy akkor nincs nálam a fényképezőgépem.De van egy bádogos cég, tőlem nem messze ahol lakok oda szokott hozni acél lemezeket majd következőleg lekapom és ide felrakom. -
#59358 MP3-as Merga,gyönyörű
Merre jártok amúgy és a pihi után hová lesz fuvarod ?
Nekem az MP1-esek jönnek be,pl.:
-
CsiziTrucker #59357 Jelenleg ezzel a fehérlóval dolgozom, még 2 hét itthon aztán indul a móka! Amúgy nem szeretem ezeket a merciket, inkább Scánia vagy Daf!!!
-
#59356 Én is beszélgettem még régen,egy Horváth Hungarys kollégával tudott mesélni,bejárta Portugáliától kezdve Görögországon át mindent ;) -
Bazsio #59355 Hát igen a jó évek mindig hamar elmúlnak.Most mivel teljesítesz szolgálatot? -
CsiziTrucker #59354 2 évet jártam vele, nagyon szerettem! 2008 környékén készülhetett a kép, gondolom már nincs ilyen állapotban! -
Bazsio #59353 Hát én hülye ott írja, hogy csiszi és én nem látom........hát és megkérdezem.
De, jó. -
#59352 Horváth Hungarynál,fasza látom,hogy a tied nem rossz ;)
-
Bazsio #59351 Tied? -
CsiziTrucker #59350 kemény! Ez a kamera nem hülyeség...gondolom nagyot nézett a személy autós amikor a rendörnek átadták a felvételt -
CsiziTrucker #59349 Üdv mindenkinek!
-
Bazsio #59348 Ja bocs nem irtam semmi olyat.
Sziasztok!
Jók a kamionok -
Bazsio #59347 Na ide is befúrtam magam de az kamionos tényleg kicsit a, Windows-ja megment oda fel. -
#59346 Erről megvolt a véleményem :/ -
#59345 ;)
-
#59344 Rokonom sem nagyon szereti,főleg a váltóját pedig manuális :/ -
#59343 Dolgoztam pár hónapot Magnumal, folyton szívatott. Elektronikája hulladék, cserben hagyott. : / -
#59342 Nem sokan szeretik,de nekem bejön
Bocsi a dupláért :) -
#59341 Nem tudnák választani :.) -
#59340 Édes hármas : )
-
#59339 Az szép lesz kolléga,és köszi az infót ;) -
#59338 Köszi, a Kun-Szabó Transnak gurulok. Viszont kívánom neked is! :) -
#59337 Szép gép! Melyik cégnél gurulsz?
Neked és persze a többi sg-snek is Kellemes Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet! -
#59336 A hátfal van kivágva egy méteres darabon kb. és az van kialakítva ágynak! Nagyon szerettem ezt a kis autót, fogyasztás eléggé jó(8-8.5-9) a normánk 9 liter amit megtakarítasz azt kifizeti 350/liter áron! A két ünnep között érkezik az új master ez megy az új kollégának az pedig nekem, majd meglátjuk hogy produkál. :-) -
#59335 Ja amúgy neked is viszont kívánok Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet :)
Bocsi a dupláért ;) -
#59334 Nagyon bejönnek ezek a kisteherautók.
Elég szépen bejártad vele Európát ;)
Amúgy hálófülkés vagy az ülésed az ágyad is egyben :D ? -
#59333 Sziasztok! Ebben az évben nekem ennyi volt a munka, ezzel a képpel és összesítéssel szeretnék Békés Karácsonyt és Fuvarban, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!
205.760 levezetett kilométer,
Közel 20.000 liter elégetett üzemanyag,
1 hónap nyári szabadság.
És így a végére a legérdekesebb helyek ahol jártam: Gibraltár, Rønne (Dánia), Oslo (Norvégia), és zárnám a sort Waterforddal (Írország).