Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daf Xf 95 480 :)(Y)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Picsába...
The Truck Is My Life
Ja valahova oda vittük mert Foktõn csak a ti Scaniátokat láttuk... 😄
pl holnap,vagy kedden biztosan megyünk kaposvárra..de kalocsára is egésszen biztos.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
The Truck Is My Life
Felõlem tehetsz! 😄<#hawaii>#hawaii>
fiúk,1-2 géprõl van még képem,amiket régebben készítettem,tegyek fel párat?
és am énis jobban elfogadnám😄D
és ez a pótkocsi vadonat új😊 nyár végén vették..
Jah,és azt elfejtettem mondani,hogy úgy nézki hogy télire fater új gépet kap😛 mivel 3db f2000-es van a cégnél,2 nyerges 1 pótos,és a nyergeseket eladja,és vesz újabbat a góré😄 vagy Tga lesz,vagy r-es scania😄D
The Truck Is My Life
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
megtalálltam a régi névtáblám a padláson,és beis tettem..😄
Ezt pedig ma délután lõttem,fater kollégája..asszem errõlmég nem hoztam képet😄
bocsi a minõségér:S
ui: holnap hajnalba indulunk faterral horvátba😄D
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
No music, no life....
The Truck Is My Life
Opel Movano 2.8DTi
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Valaki tudna adni Kay Schultz-os Man Tgx-röl képeket??
Elõre is köszi!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"