Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
Ha megnézed a Német autókat, mindegyikbe egy ember ül mx kettõ, kimennek nézelõdni az autópályára jön egy bokor és lassít hetvenre hogy megnézze nem e rázkódik-.-' jó hülye a példa de az ilyen pitiáner dolgokon eltudnak gondolkozni -.-' : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Mai <#hawaii>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

rapi9
Hidd el sok német direkt arra hajt hogy hogy b**on ki a kamionosokkal.Fõleg mikor le van szûkítve az út és csak a belsõ sávban mehetnek a kamionok és akkor a k***ög kis német a bmwjével ott meggy a kamion seggénél hogy a kamionosnak ki kelljen centiznie a korlátot.Nem mind ilyen de sajnos sok van belõlük.

SCANIA THE BEST

Magnumrolcsi
Szarul látod!

Gerypapa 95
tengeris jól néz ki 😄DD

RS
<#eljen><#wow2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

viktor130
Rédics <#szeret><#szeret> A szlovén felén az étterem kurva jó 😄

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Fagyas Trans
Estére 2 szépség.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

TruckerDave
<#csodalk><#alien2><#wow1><#nevetes1><#finom>

cartarsak

több kép : http://car-tarsak.blogspot.com/2010/10/amerika-igaslova-kenworth-w900.html

www.car-tarsak.blogspot.com

Szobi30
pontosan õk voltak...csak direkt nem írtam neveket.

www.szobi.picturepush.com

leho94
ezt úgy mondod mintha a kamion olyan óriási nagy környezetpusztítást végezne😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
<#eljen>
#45927 1 hónapig nem moccana meg 1 kamionse,kiváncsi lennék hogy állna a szád..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bakvarnyu
Én amúgy utálom ezt az egész kamionos fuvarozást. Mármint azt a részét, hogy a 60 százaléka felesleges árumozgatás.Össze-vissza szállítanak mindent Európába amit nem kéne. Ide behoznak pl üdítõitalt,tejet stb Lengyelországból amikor itt is elõ lehetne állítani.Közbe meg pusztul a környezet ezerrel.

bakvarnyu
az a Pók volt meg a Debreczeniék , Póknak azóta már kamionja sincs <#vigyor1>

viktor130
Ez igaz... Sajnos, ilyenek a magyarok <#szomoru1>

luspaydavid
Szerintem valami hasonlót kéne tenni megint és akkor senki nem siet sehová.

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
De az Olaszok megcsinálták 2006-ban vagy 07-ben nem tom pontosan, hogy aki elindult annak kiszurták a kerekét meg hasonlók. Csak õk a fizetés emelésre mentek és tessék megis kapták. Nah akkor mi miért nem tudujuk ezt megcsinálni? Válasz: Mert nincs összetartás. SAJNOS!...

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Szobi30
az a baj, hogy itt ezt nem lehetne megcsinálni, mert úgyis meglenne az a réteg, aki egybûl ott lenne, hogy õ viszi a fuvart stb...
tapasztalat...régen fater a borsodi sörgyárnak volt alvállalkozója, mikor a fuvarozást átvette a waberer's és úgy kezdte h 40 ft-al kevesebb a km díj, megbeszélték az ottani fuvarozók, hogy senki nem visz ki egy rekesz sört se 1 hétig, de már hétfõn délben volt, akinek mind az 5 kocsija rakottan jött ki a gyárból:S
és ezt látván újjabbak és újjabbak mentek pakolni...természetesen a 40 ft-ot nem adták visza, mert látták, hogy ígyis van aki viszi nekik a fuvart :S

www.szobi.picturepush.com

rapi9
Az igaz sajnos.De hát álmodozni csak szabad róla😄

SCANIA THE BEST

rapi9
Ez így igaz.Nem értem mi öröm van abba mikor a munkáját végzõ sofõrt szívatják.
De ezek az autósok.Meg az tényleg a szemétség magas iskolája, hogy mikor megelõzi a f***kalap BMWs a kamionost 120al aztán bemegy elé és 70re visszaáll.És ez eljátszódik még párszor.És szemetek mer tudják, hogy õk elõnyt élveznek velünk kamionosokkal szemben, mer csak eddig terjed a vezetési tudásuk, hogy "hogyan b****unk ki a kamionossal.Legalábbis én így látom a szituációt.Nem tudom a kollégának mi a véleményükk errõl?

SCANIA THE BEST

jah.

viktor130
Mert ellopnák szokásosan...<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Fagyas Trans
Hát ha ezt elkezdenék megcsinálni a negyedénél abba hagynák mert nem lenne lóvé... 😄

viktor130
Sajnos a sok gyökérséget átveszik a magyarok, de jó dolgokat nem. A magyar kisautósok is birkák. Besorolni alig tudnak, agresszívek, villognak, sietnek, befékeznek a kamion elõtt. Azokat sosem értettem meg akik egy elõzés után bevág eléd és satuféket nyom. Hát akkor már nem siet b..ssza meg? A jó édes anyjával szórakozzanak az ilyenek. Más dolgozik õ meg jó szórakozik...

rapi9
A témához csak annyit hogy mi leszünk a második Németország elõzési tilalmak tekintetében.Szerintem nálunk meg az EU összes autópályáján is meg kéne azt csinálni mint Amszterdamnál, hogy a kamionoknak külön sáv(ugy tudom) van és ki van tiltva a személykocsi.És akkor kiváncsi lennék melyik lenne a a gyorsabban haladó sáv😄Mer fater mesélte, hogy Amszterdamnál 90et szigotúan tartani kell mert zolják az embert az autók meg nyugdíjas tampóban vánszorognak.Igaz sajnos ilyen pályaszakasz Európában ugy tudom, hogy csak Amszterdamnál van sajnos.

SCANIA THE BEST

Fagyas Trans
Ejj a mocskos K*rva annyukat. Én most ezzel ugy vagyok hogy, Nem lehet elõzni? Oks. Akkor 4-5 napos leállás magyarorságon és nézzük meg akkor mit tesznek ha mondjuk ezen a 4 napom egyetlen egy kamionse menne. Nah akkor milenne? Meg hát azért mikor multkor 70km/h.val döcögtünk a M1-en. Elmennek a büdös p*csába.

DJKonya
Hát ha a Postásokon, és azokon a kamionosokon múlik akiket órabérben fizetnek és nem sietnek akkor biztos lehetsz benne. De nem tudom észrevettétek-e már, elég sok olyan személyautóval találkozni akik 70-es tempóval zakatolnak egy autópályán. Na az ilyeneket kéne szarrá büntetni indokolatlanul lassú haladásért, mert nagyon balesetveszélyes még.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Kistódi
Idióta gyökerek<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav> De még azt bírom hogy az autósok nagy része a kamionosokat hibáztatja de ha a kamionosok nem lennének akkor nem lenne a segge alatt autó mert a kamionosok hordták alá a darabjait is õk hordták össze meg a gép ami csinálja az autót azt is õk hordták... áá a végén biciklivel leelõzöd õket annyira lassan fognak menni mert nem lehet haladni<#violent><#violent>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Cb Főnök
Ezt a hülyeséget...<#szomoru2><#szomoru2><#wilting>

sovatalevi
Ez Szekelyudvarhely nemde? 😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

luspaydavid
Ja én is így vagyok vele

The Truck Is My Life

94mike
Remek...egy nap alig fogunk haladni:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

viktor130
Most 90 van ugye... Elvileg kellene idõközönként tachográf illesztésre vinni a vasat. Mondjuk augusztusba cseréltünk difit és más volt az áttétel és rögtön gyorsabb lett. Ha a gumikat kicseréled akkor is változik. Tehát szerintem max. csak az lesz, hogy mivel valamennyivel csökkentek a vezetési idõk túllépéseivel kapcsolatos büntetések, ezért ezt itt fogják behozni. Gondolom a sebesség túllépésért most majd behozzák a szokásos 300 000 Ft-os közigazgatási bírságot... Aztán megint mehetnek a családok tönkre <#bdead><#szomoru1>

Gerypapa 95
végülis ugyan mindegy milesz , azt hallottam így félfüllel hogy 2011-tõl lekell szabályozni minden kamiont 86 km/h-ra és ha a korong többet mutatt egy ellenõrzésnél akkor nagyon megböntetnek
elvileg minden gyár köteles lesz 86-ra beállitani a szabályzást

vadkamionos
Szánalmas amit mûvelnek...

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

94mike
+1<#eljen>

viktor130
100% igazat adok. Mentünk M7esen amikor kirakták a táblákat M0tól folyamatosan Fehérvárig, se a kocsisor nem haladt a belsõbe, se a kamion....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok tetû geci, aki életébe nem ült kamionba... olyan idegesítõek... ááááá hihetetlen, bezzeg nem tudom mi a kurva anyját shoppingolna ha mi nem lennénk -.-"

Kistódi
Gyönyörûek a scaniak meg a fekete volvó úristen...<#hamm>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Háhá, ez tök jóóó!<#eljen>
#45899: <#eljen>

luspaydavid
Nem semmi 😄

The Truck Is My Life

Hát ez nagyon nagy videó!
Én szívesen sátrat vernék itt!<#nevetes1>

leho94
mennyi ízléstelen ember létezik..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

djano
robbanjanak fel!!!!!!
Sok köcsög!!!
wáá de felbaszta az agyam!
Majd a cégekre leszek kíváncsi jön a ködbér ha késik a kamion:S

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Kistódi
Most mondták be a híradóba az elõzni tilost<#wow3><#wow3>

djano
1 durrdefekt és repül a kerékburkolat vagy hogy hívják.

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

<#ijedt><#szomoru2><#levele>
RS
<#szomoru2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Legolas86
No mit nem küldenek Fészbukon:

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

djano
Na ez egy faszság.
Pesttõl-Miskolc felé is Gödöllõnél azt hiszem van egy ilyen és megvan a tiltás és a feloldás a Domb közepén van.És ha pl:utolérsz egy lassú kocsit ami nem megy és gondolkozzon már az ilyen hülye aki ezt beteszi egy 20-24 tonnával megrakott kamion mégis hogy bírjon oda felmenni.
Az ilyet aki a kamionosokat gátolja,szívatja elküldeném az anyába.