Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAN TGA D20
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
MAN TGA D20
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Vannak olyan cégek amelyek nem engedik, hogy utast vigyél magaddal mert például amelyikek olyan helyre járnak, hogy van vonat út ott csak a sofõr-nek a szállítását fizeti a cég az utasodét neked kell, ha engedik...
Olyat is hallottam hogy egy balesetben (pl.: Edwin Klunft, de nem csak itt) a vezetõnek semmi baja nem lett de az utas megsérül/halt. És ez azért rontja a cég hírnevét.
és uncsimis😄
a mi családunkba ez alighanem hagyomány,mindenki sofõrvolt,és mostis sofõr mindenki😄( 1-2 kivétel..)
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Bementem az orvoshoz mondom neki Jó napot kivánok. Aztmondja 7 500 ft. (Oo)
kifizettem kitöltöttem egy papirt, meg az ujjával hadonászott a szemem elõtt és ennyi volt a nagy alkalmassági😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
mint,hogy 1 ember + 35 utas 😞
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Azért a helyközi "fordák" elég változatosan vannak kitalálva!És 22:40-kor mennek az utolsó jártok este,reggel meg 4:00-kor.+Tényleg nagy a félesõsség .Vigyázzni kell az emberekre,a jegyet jól kell kinyomtatni,a buszra odafigyelni stb....
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
amúgy szerintem az ilyen turista buszok is éjjel nappal mennek akár 1 akár 2 sofõrrel is... mint pl.: a román EuroLine-eres buszok is amik állandó jelleggel balesetet csinálnak,felborulnak. =/
The Truck Is My Life
Egyik ismerõsöm apja buszozik,hát õ azt mondta hogy szerinte a busznál jobban kell figyelni..most oké,hogy kamionosként egyedül mész vagy ketten..de árut visztek... viszont a buszon meg azért viszel 1-2-10-20-30-40-50 embert..azért nem 1x látni tv-ben sem ,hogy busz ütközött ezzel azzal ..ennyi ember megsérült,meghalt 😞
na meg az is igaz,hogy ha az ember szereti a kamionokat,nagykocsikat...én is apámmal nem tudom,10-en hány éve járok ki külföldre ... egész nyáron meg így suli mellett is néha elszoktam vele menni amikor az idõ is úgy adja....így az évek alatt azért az ember nem sofõr ként is tapasztalja,hogy milyen is ez a szakma...milyen gondokkal,felelõsségekkel meg veszélyekkel jár ,meg minden...
engem is mindig le akarnak beszélni róla de hamarosan elkezdem majd én is a jogosítványokat szépen sorba letenni 😊
Ezt tõlem is kérdezték már nem egyszer és hogy mért nem... majdnem hogy egész nap vezetsz, figyelni kell az útra, az idõre távol vagy a családtól, jobb esetbe parkolókba aludni, nem könnyû. De viszont mint sok mindenek ennek is van jó oldala. Bejárod a "világot" sok helyre eljutsz, és ha valaki szereti a kamionokat akkor pláne.
Buszozás.. hát igen én keveset buszozom de nem is vagyok oda érte.
The Truck Is My Life
Lécives mondjátok már el A-Z-ig,hogy mi a baj a kamionozással..Mert nekem egy csomo ember azt mondja,hogy ne legyek kamionos mert egy rossz munka,a busz vezetö az sokkal jobb na és akkor mondjátok már el,hogy mért nem jó a kamionozás?????
www.szobi.picturepush.com
ezek meg felpakolták egy vázra és csõõ éjjél benne meg lakjál itt is látszik hogy egy fostalicska a gép
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
és a magnumon kombájn fülkevan😊 csak a rönóó meg vette a licenct😄D
és lett belõle kamion^^
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
#46446:nagyon jo vidi...😄
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~