Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
és igen, a bü**s a*juk fa**át :-p
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Másodszor rohadjanak meg hogy megint a kamionosokat hibáztatják mert "tengelytúlsúlyos" meg ez meg az annyi lenne az egész hogy csinálnak egy normális utat mert ugyanúgy Olaszországba, Németországba és még sorolhatnám vannak tengelytúlsúlyos autók de ott az út is olyan...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Videó
Békés Boldog kilométerekben gazdag új évet kívánok!!
Videó a kamionok elõzési tilalmáról
The Truck Is My Life
A többikenek pedig sikerben gazdag új évet kivánok!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Jövõ évben legyen részed minden szépben,
sz*xben hétszer minden héten,
de légy ma éjjel disznó részeg,
így búcsúztasd az óévet,
így kívánok boldog új évet!
És mindenkinek Sikerekben gazdag, balesetmentes, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Forognak a kerekek, útban van az árok.
Csattognak a váltók, sírnak a speer-ek.
Így köszöntik az új évet a,
Ladás gyerekek.... Boldog Új Évet Mindenkinek!!!<#wink>#wink><#smile>#smile><#vigyor3>#vigyor3>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
az asztalra ma sült malac és pezsgõ kerül.
Kamionok pihennek a telephelyen békében,
a további kilométerek jó reményében.
Egy gyalogos, 1 futó, hopp, ez meg egy tábla,
sose keverd a sakkot a munkádba.
Kerüld ki az összes árkot,
BALESETMENTES BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
Don\'t worry, be HOPI!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Mercedes E320 kaszinó rójál
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
vajo : embere válogatja , hidd el nem csak a fiatal sofõrök csinálják ezt ahogy te beállítottad .
(Csakvicc bár ha igaz akkor ez a logikus magyarázat)<#miaz>#miaz>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Jó persze munka, család miatt és a tapasztalat szerzés miatt de aki nem tud menni hozzájuk attól lehet tapasztalata kisebb cégeknél például. Igaz nem vagyok sofõr nem is tudom hogy mennek ott a dolgok csak én ezt így látom.
The Truck Is My Life
Másodsorban nagyon érdekes, hogy csak olyanok szidják a W's-t akik vagy teljesen kivülállók, pletykák alapaján itélnek meg egy munkahelyet, vagy olyanok, akik tehetségtelenségükbõl adódóann elfizetik a gatyájukat üzemanyagra. Nekem speciel van itthon W's normatáblázatom, és el kell, hogy mondjam, sokkal szûkösebb rendszerbõl kell kijönnünk, mint ami pl. ott van. Még sem sírok, mert egy fillért nem vonnak le.
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
De sztem már megvan a firma ahova megyek <#miaz>#miaz><#vigyor2>#vigyor2>
No music, no life....
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Bár a kék Scania az már fasza 😄<#eljen>#eljen>
(Bocs a 2 videóért)