Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atika223
Ez is biztos de hülye az aki este vezet 😊 Fater mindig úgy számolja ki hogy ne keljen 9 után vezetnie.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Legolas86
BÚjÉK mindenkinek!

és igen, a bü**s a*juk fa**át :-p

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Tomikahh
szvsz ha nappal nem elõznek akkor majd éjjel lesz elég baleset

Subaru Impreza & Hummer

atika223
Olaszországra vissza térve. Ott 42 tonnával járhatnak, amikor hordják azokat az 50 tonnás márvány tömböket az 50 fokban akkor már nálunk olvad az aszfalt ott meg semmi. Nem értem mi a f@aszt sírnak, nem a kamionos tehet róla hanem a szar aszfalt mert a miénk már 35 fokban folyik, jó hogy a 40 tonna benyomja.

B.Ú.É.K.! 😊

Kistódi
Boldog Új Évet Mindenkinek elõször.

Másodszor rohadjanak meg hogy megint a kamionosokat hibáztatják mert "tengelytúlsúlyos" meg ez meg az annyi lenne az egész hogy csinálnak egy normális utat mert ugyanúgy Olaszországba, Németországba és még sorolhatnám vannak tengelytúlsúlyos autók de ott az út is olyan...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

djano
Viszont.Jó a logód!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

martindak
búék mindenkinek

djano
Ott a pont aki ezt kitalálta rákötöttem volna egy rakétára és elküldtem volna a Holdra vakondot keresni

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

atika223
BÚÉK neked is!

Na gyerekek mától szopnak a kamionosok!!!....
anyát annak amelyik kitalálta

RS
Boldog új évet mindenkinek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

VERESS 96
😄

atika223
6:50-nél figyeljétek a piros Premiumot fater régi kamionja 😊

Videó

Békés Boldog kilométerekben gazdag új évet kívánok!!

luspaydavid

The Truck Is My Life

majkapapíí
B.U.É.K Mindenkinek=)

Fagyas Trans
Kilométerben gazdag új évet kivánok minden kamionosnak és családjának.
A többikenek pedig sikerben gazdag új évet kivánok!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Én ezzel kívánok Boldog új évet:
Jövõ évben legyen részed minden szépben,
sz*xben hétszer minden héten,
de légy ma éjjel disznó részeg,
így búcsúztasd az óévet,
így kívánok boldog új évet!

Tinka123
Ezt ellopom 😊 ha nem haragszol

És mindenkinek Sikerekben gazdag, balesetmentes, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Boldog Új Évet az egész topiknak 😉

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Gell97 kolega
Boldog Új Évet Mindenkinek !

leho94
Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kistódi
Leesett a hó, csapatnak a srácok.
Forognak a kerekek, útban van az árok.
Csattognak a váltók, sírnak a speer-ek.
Így köszöntik az új évet a,
Ladás gyerekek.... Boldog Új Évet Mindenkinek!!!<#wink><#smile><#vigyor3>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TruckerDave
B.U.É.K.

kgb12
Boldog Új Évet Mindenkinek !😊

Manchester United FC

megas
Légrugó és fékszelep ma feledésbe merül,
az asztalra ma sült malac és pezsgõ kerül.
Kamionok pihennek a telephelyen békében,
a további kilométerek jó reményében.
Egy gyalogos, 1 futó, hopp, ez meg egy tábla,
sose keverd a sakkot a munkádba.
Kerüld ki az összes árkot,
BALESETMENTES BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Don\'t worry, be HOPI!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

MANos Viktor
B.Ú.É.K. mindenkinek!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

imihaver
Boldog újévet kívánok mindenkinek😊 <#pias>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

freestyle666
MINDEN KEDVES KOLLEGÁMNAK, FUVAROKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, A CSALÁDDAL!!!

Mercedes E320 kaszinó rójál

Mai kép!
Scania Rossi Sauro R500
Scania R500

<#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tinka123
"..Szereted minden szarságával együtt.." 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Gerypapa 95
nem egészen igaz . eleinte jó ez a kamionozás tetszik bejárod európát , de ahogy fater is szokta mondani kb 5 év után ad egy olyan fajta szabadságot ( senki sem szól hozzád , nem mondja meg micsinálj , nem basztatnak , nem kell senkihez alkalmazkodni ) hogy nem tudod majd abbahagyni ! és egy idõ után mivel nem csináltál mást az életben csak vezettél " szerelmes " leszel a kamionokba és a kamionozásba .

vajo : embere válogatja , hidd el nem csak a fiatal sofõrök csinálják ezt ahogy te beállítottad .

Tinka123
Csak az fog 20 évig vezetni aki szeretettel vezet, mert SZERET vezetni... Nemis a szakmáért, nem is a pénzért, hanem mert szereti...

Köhöm..."ezzel én nem egészen értek eggyet hogy sok ember baszik a világra és tör zúz". Ez jó 😄 Kifejezetten tetszik. Hány olyan kamionossal találkoztam már aki a "trágár" lexikonon kívûl nem ismer mást. Ahol dolgozik apám elég sok törött kacatot lehet látni. Kamion, Pót, van ott minden. Általában a fiatal kezdõ kamionosk azok akik "basznak" mindenre, de szó szerint. Van kivétel. Azt hiszi ez jó szakma, ül, vezet és heló. De majd ha már 20 éve kamionozik, akkor már nem lesz akkora mellényel. Majdnem csak, hogy a kezdõknek van a legnagyobb pofájuk! Az, akinek gyerekkorában a szívéhez nõtt a kamion, az tisztelni fogja, de a többi nem!

luspaydavid
"Forog a pénz kézrõl kézre belekerül mindenki kezébe...." 😄

The Truck Is My Life

Tinka123
Amig MSZP volt jól ment a Wabinak, mert akkor még a Wabit pénzelte a Ferenc barátunk, de most már Fidesz van, és mostmár a Wabi pénzeli a Viktor kománkat : DxD És igy gyorsan megy a pénz :L
(Csakvicc bár ha igaz akkor ez a logikus magyarázat)<#miaz>

Fagyas Trans
Hát a lopásokból. Mert a wabi fizet az államnak az állam meg a wabinak. xD

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
Nem akartam én vitát nyitni ebbõl csak nem egyszer halottam, olvastam hogy fuu a Wabi ilyen olyan és még is oda megy dolgozni után meg panaszkodik mert ez meg az akkor mért ment oda ha tudta ezeket...
Jó persze munka, család miatt és a tapasztalat szerzés miatt de aki nem tud menni hozzájuk attól lehet tapasztalata kisebb cégeknél például. Igaz nem vagyok sofõr nem is tudom hogy mennek ott a dolgok csak én ezt így látom.

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
mibõl pénzelné az állam?😊

Fagyas Trans
De most gondoljatok bele, ha a wabi csõdbe megy akkor hány ember veszitheti el megint a munkáját. Nem csak a sofõrök de ott vannak a szerelõk is meg mindenki. Arol nem is beszélve, hogy a kiscégek nem tudnák elhordani azokat a fuvarokat amit most hord a wabi. Rögtön jönnének másországokbol cégek és akkor megint seholsem vagyunk. Nekem ez az elképzelésem. (Nem védeni akarom a wabit. ) Meg amúgy is azért adja ki a kamionokat mert nincs pénze meg minden és most hagy magának kb 500 kamiont és 2-3 év után ujra vissza veszi.... + az állam pénzelné ha már tényleg a csõdszélén járna.

RaST
Nyilván azért mennek oda, mert veled/veletek ellentétben nem 12 éves gyerekekrõl van szó, hanem felnõtt, családos emberekrõl, akinek a család eltartásán kivül, még ezeregy dologgal kell számolni, hónapról hónapra. (Értsd, csekkek, és egyéb jellegû költségek.) Nagyon sokan örülnek, hogy 1-2 éves autókkal dolgozhatnak, nem pedig olyanokkal, amelyhez úton-útfélen szervízt kell hivni. Illetve ne hogy azt higyjétek, hogy ha ilyen jellegû jogositványt fogtok netalántán szerezni, az összes cég, arra fog várni, hogy odamenjetek dolgozni. Összetehetitek a kezeteket, ha egy W's szintû céghez jobbesetben felvesznek.

Másodsorban nagyon érdekes, hogy csak olyanok szidják a W's-t akik vagy teljesen kivülállók, pletykák alapaján itélnek meg egy munkahelyet, vagy olyanok, akik tehetségtelenségükbõl adódóann elfizetik a gatyájukat üzemanyagra. Nekem speciel van itthon W's normatáblázatom, és el kell, hogy mondjam, sokkal szûkösebb rendszerbõl kell kijönnünk, mint ami pl. ott van. Még sem sírok, mert egy fillért nem vonnak le.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Én tapasztalat szerzésre elmennék a Waberer's-hez,de nem sokáig max 2-3 vagy 4 évre.

Tinka123
Ha valakinek vannak kapcsolatai akkor nem kell Waberer's ezni, én pl nem ülök bele naposcsibébe...Ha kell pulykaszállitó 3.5 esre megyek, de oda nem ...
De sztem már megvan a firma ahova megyek <#miaz><#vigyor2>

hát épp énis ezt montam h nem szívesen mennek oda az emberek de muszály ha szeretné hogy melója legyen és tapasztalatot szerezzen...mert tapasztalat nélkül nemmegy semmire hiába van jogsija...

No music, no life....

daf xf
Talán azért, mennek oda az emberek hogy tapasztalatot szerezzenek. Mert annál a cégnél belehet járni egész európát és sokkal könnyebb onnan dobbantani egy normális céghez mint friss jogosítvánnyal. Meg azért ezzel én nem egészen értek eggyet hogy sok ember baszik a világra és tör zúz, azé gyerekek, valóságban nem úgy mûködik a kamionozás mint ahogy etsben müvelitek. Sokkal másabb....

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Gerypapa 95
ennek kúrva jó hangja lenne ha a sportkipufogóbol nem vették volna ki a furuját , de így szerintem foskaka ! bár ez csak az én véleményem

Sufni tuning. 😄
Bár a kék Scania az már fasza 😄<#eljen>

Úgy néz ki egy-két embert érdekli a téma.

(Bocs a 2 videóért)

Tudnak valamit 😊