59456
-
#51300 Nekem ott fent a napellenzőnél a a 4db kis kör alakú lámpa nagyon nem tetszik nem oda való..de azért szép!:D -
#51299 lattatok mar az ujj scania black amber-t nagyon mas mint a a tobbi a lepcsonel mas az ajto belol a tukor es meg sok valtozas van rajat ... szebb mint a 730 as mndjuk ez is 730 -as nezzetek meg
[IMG][/IMG] -
#51298 Jó videó grat.) -
cxcm #51297 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 3,5 T - ás kisteherautóval szeretnék dolgozni, ehhez milyen papírok szükségesek? (B kategóriás jogosítvány megvan).
Előre köszönöm a válaszokat! -
TruckerCsizi #51296 -
TruckerCsizi #51293 ezzel egyet értek, az F széria sokkal jobb volt!!!! -
#51292 Ja kb..
Fater mondta hogy ebbe klotyó is van:D -
#51291 Fasza lehet ezzel eu-ba mozogni :D
Aludni akarsz aztán van benne egy csomó helyed,
nem úgy mint a többi autóbanamibe be raksz egy karton üdittőt meg pár ruhát aztán alig van helyed.. :D -
#51290 Félre értitek!
Az FH-sorozathoz képest szerintem a sima F-széri sokkal szebb, csak az a gond hogy már öreg autók az F-esek :)
Az új FH-sorozat sztem csúnya.. Elől hátul a fülke felfelé össze megy.. van benne hej elég de úgy néz ki mint egy kutyaól.. :S Nekem nemigazán teccik :D -
#51289 Na msn-en besz jó kép lett!:D -
#51288 Szabyv8!
Fater ezt a kamiont vagyis eszt a szerelvényt egyszer Szabadegyházán látta most mondta 5perce mert visszanézte a fórumot.
-
#51287 jaaaaaaa...akkor félre értettem(:..késővan. -
#51286 Képeket :D -
#51285 az F-eshez képest új az Fh-s úgy gondolta.... -
#51284 Jaja. Először mert egy részeg lengyel belénk tolatott (elötte nekiment a szalagkorlátnak majd kidöntött egy táblát és utánna belénk) 2.szorra meg mert nem volt ráirva a rendszám a matricára lengyelben.
Djano: a Pill-re szokták irni, hogy vagyok. :D -
#51283 Fasza gép!
Rendörség msn-en nem is mondtad:) -
#51282 rendőrségen?azz igen:'D -
#51281 Sziasztok. Haza értünk nagy nehezen. Felejthetetlen volt az biztos 2szer voltunk rendőrségen stb. Lett sok kép és videó is lett. Majd fel lesznek dobálva. :)
Addig is egy kép a gépről.
-
#51280 Új?xD -
#51279 Most így össze hasonlítva a régi Volvo-t meg egy Újat szerintem a régi nagyon szép! De az új olyan mint egy kutya ól.. :D -
Sóschips #51278 awh..a Volvok -
#51277 Sziasztok!
Mára csak ennyi.
-
Sóschips #51276 ott a szélvédő van berepedve?:O..mármint mint két oldalt -
ScaniaBoy #51275 -
#51274 Végülis..igen(: -
#51273 Nem tudom, de nagyobb keréken futnak, magasabban van a fülke, lehet ezért látszik nagyobbnak, de lehet hogy nagyobb.
De lényegében ugyan az a fülke belső felépítése. -
#51272 Nagyobb fülkevan rajta:'D
vagy csak azér tűnik nagyobbnak,mer agyon van spoilerozva,és magasabbonvan? -
#51271 180 alatt itt gondolom a súlyt érti.
De egyébként teljesen mindegy mert a 7.5 tonnás fülkéje is ugyan az mint a 12 és 18 tonnásé. -
#51270 180 le? az 7,5 tonnás:'D
legalábbis amivel tesóm melózott,az 7,5 tonnásvolt.:D -
#51269 Csao
Nálunk a cégnél 180-as Iveco Eurocargok vannak. Majd megpróbálok csinálni képeket róluk. Sajna mostanában keveset megyek velük. -
#51268 Sziasztok akinek van az tudnak nekem 2. szériás, 12 tonnás, "nagy fülkés" iveco eurocargo-ról külső/belső képeket ? Köszi előre is :D
(google-on,RG Truckz on és TIR portálon is kerestem csak gondoltam hátha van valakinek még :D) -
#51267 Látom ti is a konzerv gyárhoz vittétek :D Mi kukoricát szoktuk oda vinni :D -
#51264 itt írtam hogy nem én vezetek..xd!Hanem haverom de ez a videó kb olyan 3éves nem tudom mennyi mivel ők csinálták nekem a vidit csak ide adta!
-
danyr #51265 Jó a hajad -
#51264 Az a "kis pöcs" -
#51263 volvoval te bénázol vagy ki az a kis pöcs? -
#51262 Hátt én speciel nemtudnék arra vetemedni hogy egy ilyen büntetésért megöljem magam.. Lehet hogy ezt csak most mondom de szerintem nem bírnám magam megölni.. Inkább hagynám ott az egészet a fenébe de életet nemtudnék kioltani..
De itt az ember lelkiálapota játszhatott közre hogy megcsinálta.. -
#51261 -
ScaniaBoy #51260 Ez szörnyű!! Nem ez a megoldás mindenkit.családját hátrahagyni és megölni magát!! Nem lehet ezt csinálni!! -
#51259 Üdv!Ugye multkor volt az hogy a román sofőr felakasztotta magát.A trgédiák pedig minket magyarokat is érnek mer ma mondta fater hogy sajnos egy magyar srác is nem rég felakasztotta magát spanyolba,mer hajtotta a főnöke hogy vezessen túl. A rendőr 1000euróra büntette pénz nem volt nála.A rendőrök lefoglalták az autót meg minden.Másnap mikor mentek vissza a srác már sajnos lógott.A búcsúlevélbe meg mindent a rendőrökre fogott.
Ilyenkor az a probléma hogy lelkileg nem elég erőssek sajnos.Ha ilyen történik az emberrel.hogy elkobozzák az autót vagy akarata ellenére tartják kint, akkor az ott hagy csapot papot és hazajön.Nem?Sjnálom szegényt de lett volna egy szerűbb megoldás is.