59456
-
#51380 Hehe! :D :) -
#51379 Mai Zalai Hírlapban írtak Árpi gépéről. Fantasztikus ez a gép láttam már többször is.
Scania -
Sóschips #51378 ohh most nézem:D..a Te kedvenced is a Volvo,a Te asszonyod is Cintia:DD
-
#51377 Hát még fater a Batkinál volt akkor Calasiból hajóval jártunk de most már vonattal járnak és az fél óra alatt át ér :) Bár én szeretek hajózni ugy hogy nem rajongok érte. :) -
#51376 lehet, hogy egy kicsit gyorsabban megy, nem tudom...
csináltam képet am a hajóról...
#51375:ha Calais-ból mész, akkor 1,5 mi főként Dunkerque-ból jártunk, onnan 2 óra, de többször voltunk Calais-ból is...de am meg sok helyről lehet Angolba menni :D -
#51375 Angolba másfél órás az út kb :D -
#51374 Angolba ha mész, kompal ott atom gyorsan megy a komp.. Én egyszer régen voltam de nagyon gyorsan ment :D Végülis olyan katamarán szerűség volt.. :D -
#51373 ja gki is csak 5 éves, ahogy a C-hez tartozó orvosi alkalmassági ami asszem 5ezer, de mivel nekem az orvos az utcába lakik ezért ingyen volt :D -
#51372 Jó videó! Nekünk meg cigány GPS-ünk van. De nagyon komoly! -
#51371 Ezeket a gépeket szoktam látni. -
#51370 Igen Tallinból. Odafele Ekkeröline vissza pedig Tallink-al jöttünk. Inkább sok túrista volt vissza fele kamionosok csak 20-30 volt.... -
#51369 úgy megfogod unni mint a büdös rosseb, be nem mehetsz, először elbeszélgetés(kb. 20ember után(2-3óra)) aztán teszt töltés(30-60perc) és majd ki várni a tesztvezetést ugyan csak 20ember után(2óra) és mind ezt a kocsiba el tölteni, tesómnál úgy volt mikor felvételizett... -
TruckerCsizi #51368 fasza a videó!!!nagyon tetszenek ezek a potós szerelvények!!!! -
hosma #51367 itthoniakról :D -
#51366 Az is szép xD
Izéé Szombaton reggel 7kor indulunk Debrecenbe a GKI-t meghosszabbíttatni:D
Buzi állam csak csalja a pénzt az emberektől hallod 5évente újíttatni kel köcsögök oszt 80.000Ft..
Aztán Szerdán meg nem megyek suliba mert akkor meg megyünk Pestre a Wabihoz(Szóval hosszú hétvégém lesz Szombat, Vasárnap, Hétfő, Kedd, Szerda) -
#51365 Faterom katonaságba Kraz 255b-vel horták a ponton hidakat Győrbe a dunához aztán bele borultak a dunába, apám volt a sofőr a kisérőnek meg az volt a dolga hogy a láncot ami fogta a ponton hidat ki akassza és el felejtette, az meg az egész autót bele rántotta a vízbe..
Meg mikor még a Her-Ves-Sped nél melózott voltak tiszán árvízbe segíteni aztán mesélte hogy a 815-ös Tátrán fülkéig ért a víz de le volt szigetelve :D -
#51364 én mikor kb 4 éve voltam kint faterral Finn-be, mi Tallin-ból mentünk a Viking Line-al
nekem is tetszett...olyan volt, mint egy Luxus hajó :D
utána meg sokat jártam vele Angolba, az is jó, de a Finn azért sokkal jobb...:D -
#51363 Fater délután 5től mostanáig internetezés közben történelem órát tartott nekem!:D
Jó volt mit ne mondjak megtudtam 1-2 új dolgot azt is hogy mikor a Geofizikánál dolgozok a Sajón folyón ment át a GAZ66-al akkor még azt vezette olyan helyen mentek át a folyón ahol csak a motorháztetőig ért fel a víz de a kollégájának befolyt a víz a fülkébe oszt el is akadt aztán huzigálták kifelé:D.Komoly lehetett ott lettem volna csak aza gond hogy akkor még tervbe se voltam szerintem..xD
Meg hogy fent a Szlovák határnál vadásztak nagybátyával Dövény-nél nagybátyja a boltba telivette a táskáját sőrrel meg pálinkával oszt leült a vadászházba fatert meg elküldte be az erdőbe vadászni..xDEkkor olyan 15éves volt aszt mondta:D -
#51362 Honnan mentetek? Tallinból?Ha onnan akkor meik hajóval?Mikor faterral kint voltam ősszel akkor azt hiszem a Translandiaval(Eckeröline) mentünk meg jöttünk haza.Nálunk amugy ugy volt hogy oda vissza tele volt a hajó de csak haza úton volt egy magyar.De gondolom mikor egyedül voltatok magyarok akkor akik a hajón voltak javarészt lengyelek meg oroszok voltak. Amúgy nekem egyből megtetszett az az út főleg a Via Baltica.Kár hogy eddig csak egyszer mentem.Ja és Finnországba merre jártatok? -
#51361 Hát de miért most nem? Vannak oylan román emberek akik a magyart alig értik, de ha egy székely ember beszél vele aki töri a magyart a románnal azt már megérti meg vannak szavak jelentések stb. amit ők máshogy mondanak ezáltal megértik :D
Ezt eggyik ismerősöm mesélte ő is Wabinál van csak Mosonmagyaróvári telepen.. -
#51360 Szép Videó! -
ScaniaBoy #51359 -
#51358 Gondolom azért székely mert a Wabinál vannak székelyek is ugye?
Aztán így könnyű a kommunikálás :D -
#51357 Ez tetszik, szép helyeken jársz :) -
ScaniaBoy #51356 Mostanában mindenki nagyon bele jött ebbe a videó csinálásba :D -
TruckerCsizi #51355 -
#51354 Székely! :P MAjd holnap feldobálom a többit is. Jóéjt mindenkinek csáó! :D -
#51353 Finn GPS-t próbáltátok Magyarra tanítani vagy mi ? :D -
#51352 Köszi. :) -
tomi0113 #51351 Amúgy jó videók! :) -
#51350 Jaja! :D -
tomi0113 #51349 Azért töri a magyartot a gps hang... xD -
#51348 3. ( A gps hangot figyeljétek!)
Köszi a dicséreteket srácok ! :) -
#51347 Ebből is látszik hogy sok a magyar ember! :D Amúgy jó vidik :D Én mikor voltam Swédbe akkor is hideg volt csak nem volt jég, de viszont atomnagy szél volt :D -
#51346 Az komolya.... Jók a videók...Gondolom elvoltál az 1-2 hétbe... :D -
#51345 Fagyi fasza vidik nagyon -
#51344 Second! :)
-
#51343 Az fasza! :Ð -
#51342 Jaja összesen voltunk kb 8-an a hajón abból 4-en magyarok! :) Visszafele meg 1 magyar sem volt és kb 200 voltunk xD -
#51341 nyááád de jó :D hallom ment a sztorizgatás is :)