Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djano
Egy képt kérnék tõleltek ha valakinek van e arrol a kamionról.
Egy kék Tandemes Merci. HARDT van ráírva és Dobozos a felépítménye.
Ha valaki erröl a pár dologról tudna adni egy képet hálás lennék(Y)

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Hesston
Jól átt baszták a fuvarost mert, direkt kérdezte hogy csúszik e aztán monták hogy nem erre õ 4 spaniferrel le kötötte aztán körorgóba meg csett...

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Egy 250 tonnás présgép szerszámja, ha jól tudom akkor valami buzi formát nyomkodtak vele csak be szart és most is 50bar nyomás van benne (szét kell szedni meg meg csinálni)

Az szép 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

roller460
Fasza lett...<#eljen><#taps>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

allock
mi a franc az rajta?

#hhwnd

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hesston
A rosseb ba*ssza meg.. 😄 Hiába 3 tonna az 3 tonna kanyrba is és fékezéskor is..

Délelõtt ennek az oldalait egyengettük..

Jajj... <#szomoru1>
Cindas
hát itt valami nagyon nem stímmelt:/

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

luspaydavid
Az igen ! <#szomoru1>

The Truck Is My Life

Tinka123
Nahezfájt : /

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Valaki megmondaná hogy melyik videó volt az amit régebben mutatott itt valaki amikor egy billencses Toplineos Scania este megy. kb. 20 másodperces volt.
ÉS a Foggy - Come Into My Dream szám ment alatta.

Ja persze 😊 Milyen véletlen hogy Svéd nyert

VERESS 96
Legközelebb a magyarok nyerik a YETD-t. 😄

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

RS
Nagyon jó! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fagyas Trans
Fasza lett! <#eljen>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS

luspaydavid
Hát nem látod ?

The Truck Is My Life

Mi akar lenni az a Wabis Scania???

luspaydavid
Köszi mindenkinek ! <#worship>

The Truck Is My Life

Tomika001
Egész fasza!<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Hehe 😄 Jól néz ki (Y) Egyszer nekem is meg kéne csinálnom..

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Szobi30
fasza<#eljen><#eljen><#eljen>

legközelebb esetleg egy Révész-est?<#idiota>

www.szobi.picturepush.com

Ez mi a szar?????

hungaro
unalmas egy óra lehetett<#eplus2><#eljen>

Hivatás az Életért!

PttM Fa
Te aztán tudsz rajzolni!
<#eljen>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Kovács Erix
Engemet is már az zavar ha ég a sima kis lámpa fülkébe menetközbe fõleg este alig lehet kilátni..HÜLYESÉG ez a led!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

RS
<#eljen>

Hesston
Szerintem csak simán hülyének nézik xD

luspaydavid
Nenus nem gond ? 😄 megtetszett

The Truck Is My Life

RS
Tisztában vagyok vele, csak poénkodtam. 😄

Egyébként szerintem is rohadtul zavaró, engem spec az is zavar ha csak a sima benti olvasólámpa ég.

hungaro
Szerintem tök felesleges vezetésközben mert eléggé figyelem elterelõ, a másik, meg a szem nem tud normális alkalmazkodni, mert kint sötét van bent meg állandóan villan.
UI.: Epilepsziások(akiknek rohamuk van stb..) tudomásom szerint autóhoz sem kaphatnak jogsit, nem hogy hivatásosat!<#papakacsint>

Hivatás az Életért!

allock
szerintem krva zavaró vezetés közben az a sok villódzó fény nem csak a fülkében hanem azon kívül is

#hhwnd

luspaydavid
😄

The Truck Is My Life

RS
Epilepsziások hátrányban.

PttM Fa
Komoly...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

RS
Pedig nem kéne!

Tinka123
Elég durva ápr 1 -.-' milliós nagyságrendû, amugy sztem ez azt akarta csinálni mint sokan mások placcs és át csobogni felette, csak neki nem birta a francia masinka 😛😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

djano
vagy ápr 1 volt és szivatásból feltöltötték vízzel ahol állt😛

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

DJKonya
Most ez miért olyan jó érzés neked hogy mások képét rakod fel ide szerkesztve?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

magyarkolega01

...:::|Supermoto is life |:::..

luspaydavid
Nafene a mázlista <#vigyor5><#eljen>

The Truck Is My Life

DJKonya
Dehogy is<#idiota> A sátornál lehetett kérni egy papírt amin rajta volt téged terhel a felelõsség az esetleges sérülésekért meg hogy elismered hogy van B illetve C kategóriás jogosítványod, tehát ott a sátornál kérték tõled a papírt és csak így adtak neked papírt, ezt alá kellett írni és vihetted is a gépeket. Én az egyik sráctól kaptam aki már kipróbálta az összes gépet, kérdi hogy miért nem vezetek? mondom nincs jogsim, azt mondja ne foglalkozz velem itt a papír menjél, ide adta aztán mentem is😄 Mindig volt veled egy ember, de egy szót nem értettek magyarul, nekik az volt a lényeg hogy a papíron legyen aláírás<#idiota>

Vagy árvíz lett reggelre ahol állt...

luspaydavid
Nem rossz nem rossz ! <#eljen>
Am csak úgy mondták hogy tessék vigyed egy kõrre ? 😄

The Truck Is My Life

djano
hát de mit akart ott bent?😄
vagy biztos a jó GPS bevitte😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

DJKonya
Itt egy kis videóm róla, illetve a bannerban van pár kép amit ott csináltam. A tûzoltó autó csak a telepen körözött meg csak a gyári tesztpilóta vezethette, de nagyon komoly amit tud az a gép<#eljen> Én a T810-es kosaras kocsit meg a 4 tengelyest vezettem, jó volt mindkettõ<#eljen>