Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Sárga színû volvojukat nemszoktad látni?
Múltkor fel borították erdõn rakottan fával.. az votl a szerencse hogy a fa megtartotta az autót és nem gyûrte össze a fülkét..
<#eljen>#eljen>
Új nick :D Jéé de laza :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Am fasza az összes kép! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Merre jársz vele??
Lehetõleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 1024x768 képpont felbontásúnál!
Ajánlott: 800x600
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Lámpás Jimy
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Ez meg kimaradt 😞
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Tõlem is pár kép a mai nap termésébõl😊
MAN tgl
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

imádom*-*
Sztem mindenkit érdekelne még képek! köszi 😄
Ha tetszik, akkor még hozok képeket.. ez kicsit régebbi kép(pár hónapos), már van kék ledes keresztem, meg hasonló dolgok.. majd hozok a belsejérõl is..😉
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
The Truck Is My Life
Egy kamionos naplója 25.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
LINK
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR