Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hesston
PerSped-es Scania-t hol lõted? Asszem itteni a gép..

Új nick :D Jéé de laza :D

sox79
Halihó! Nem vagyok!
Csak ide szoktam rakni képeket.

ááhh na végre az új Grand-transos Mercit lekapta valaki. Te amúgy Tir fórumon vagy??

sox79
Még egy adag:

luspaydavid
Persze múltkor voltam Baján bátyámmal kolléga pont ezzel panaszkodott. <#szomoru1>

The Truck Is My Life

sox79
Mai képek:

Hesston
Helló..
Hallotatok már olyanról hogy itt van márc 29. e és még nem kapott valaki fizetést?😮..
Apám lehet ott haggya a tüzépet.. (bye bye tüzépes daf..)
Aztán ma néztünk munka helyet aztán szomszéd városban van is lehetõség 😄
Triberg KFT
Holnapfel hívja õket aztán remélem oda mehet mert ez a tüzépes kecmec egy nagy gyagyi.. :S

Új nick :D Jéé de laza :D

Gell97 kolega
<#eljen><#szeret>

luspaydavid
<#szeret>

The Truck Is My Life

Szobi30
fasza ez a SCANIA 😊

www.szobi.picturepush.com

Megmondom neki ha találkozok vele 😄,és még itt van róla még két kép<#eljen>

Cb Főnök
<#eljen><#eljen>

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

CzUKi
Erre gondoltam köszi 😄 Mondd meg neki, hogy marhára bejön a gépe XD Már van róla pár képem 😛 <#eljen><#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

RS
<#worship>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

VERESS 96
elsõ kép nagyon jó! (Y) 😄

Köszönöm srácok!😊
RS!DAFHUNLANDPutis 560

Fagyas Trans
Köszi. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

roller460
Wááá Fagyííí 😄D

A HAC-os kép az odab@sz <#hawaii>

Amúgy ha egy jó tanácsot megfogadsz, ne döntsd meg a fényképezõd,és nem "oldalra" hanem "elõre" fotózz és akkor jobbak lesznek a képek <#vigyor2>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Cindas
az eli transos scan elég jól bírja és szép állapotba van, már anno tatainál is szép volt😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

RS
És akkor már az utolsó DAF-ot is!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Nagyon szép gépek! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
3. Scaniat és a 4. Volvot kérném eredeti méretben! <#szeret>

MANos Viktor
De szép az a TGS<#eljen><#smile>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Belefogx nyugi,én még rosszabb voltam az elején😊

Fagyas Trans
Köszike. 😄 Igyekszem. Csak szerintem még a gépemen is kéne állítani meg még bele kell jönnöm. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
baloldali fekete tga: köri ati.kzépsõ: köri ati exgép 😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Köszi Fagyi! Tiéd is faszák,elég jo gépek járnak arra 😊
Ezzal voltam ma fuvarba,420as,de chippelve van 490-re😊

Fagyas Trans
És a Vége. Szerdán remélem nagyobb forgalom lesz. 😄
Szaby: Jó képek! 😉

Elõszür én is arra gondoltam,de mondom második scania,akkor amaz lesz,mindegy végülis 😄<#vigyor2> Czére Zoli SCANIA Jó haverom a srác,saját kocsi amugy.

Fagyas Trans
2. 😊

CzUKi
Õõõ nem XD Úgyértettem a második scaniat, hogy a második képen lévõ scaniat 😄 De ezt is köszi le mentem és bocsi szarul fogalmaztam meg 😄😄

Remélem ERRE gondoltál 😊

Robertoo21
Az a baj ezzel, hogy az ilyen törvényeket azok hozzák, akiknek nincs jogosítványuk, vagy nem vezetnek!! Ez csak az én véleményem!
A másik dolog meg az, hogy több balesetet lehet okozni úgy, hogy 130-al vagy sokszor bõven többel mennek az autópályán...megkajpa a kis autóját és akkor uccu neki, ami kifér a csövön.
Akik kamiont vezetnek ott már van bizonyos tapasztalat.
Nem a kamionosokra kell fogni mindent!!!
Ez csak saját vélemény...
Mindenkinek további szép napot 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Fagyas Trans
Kezdeném. 😄

luspaydavid
Szépek, tetszik az a Scania <#eljen>

The Truck Is My Life

CzUKi
Jóképek 😄 Második Scaniat esetleg nagyobba megkaphatnám ? Már pár képem van errõl a géprõl (vagy nagyon hasonlóról) nekem nagyon teccik 😄

Sziasztoook 😊 Hoztam megint pár képet igy estére😊

JÓ képek. Én Premiumot nem fotóznék.

luspaydavid
Nekem az elõzõvel se volt gondom 😄

The Truck Is My Life

RS
Ezzel szerintem nem vagy egyedül! 😄
Idén majd megpróbálok valami értelmes panoráma-képet összehozni.

luspaydavid
jaj de várom már 😄

The Truck Is My Life

RS
<#hawaii>

kgb12
Jó képek lettek <#eljen>

Manchester United FC

Fagyas Trans
Sziasztok. Ma is voltam kint. 😊 Forgalom nem valami nagy volt de azért lettek képek. Este hozom a többit.

94mike
<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

viktor130
Itthon, mosás után:

Daf Xf 95 480 :)(Y)

luspaydavid
Sárikát szépen be a fülkébe egy hónapra vagy tovább és a fizuját is úgy adni neki <#levele><#levele> Hüly ri.. <#duma>

The Truck Is My Life