59456
-
rinyavas #11673
-
rinyavas #11672 Persze, hogy van csak meg kell keresnem! addigis...
-
#11671 Tegnap este láttam egy ilyet. Olasz volt. Rohadt jól nézett ki. Csak sötét volt, nem tudtam róla rendes képet csinálni. Pedig itt állt a ház előtt 5 percet .. -
#11670 Wow .. Volvo FH12 Globetrotter XL-70.
Nem sok van belőlük .. Gyönyörü -
-
#11668 -
#11667 -
#11666 Akkor fogod a Fényképezöd és Csinálsz nekem képeket!!!!!
Nem dumál!!.......... mész és Csinálod!.......... Mert én azt mondtam és Kész!!!! Remélem Értesz -
#11665 Én minden nap látok ilyen élőállatot szálító kamiont mivel a sulim ott van egy forgalmas (Böszőrményi út) út mellett. -
#11664 Jó éjt skacok, én máról lelépek. :) -
#11663 Bazz, most komoly?
Minden nap hajtották, szinte mindig túlsúllyal.
Pl a kék man pótkocsáján ami csak széttörhet-repedhet-szakadhat, már volt cserélve. -
MBActros1848 #11662 Mert mit kaptak ? -
#11661 Nem a raklapos cucc volt a megterheló, hanem az, amit ezek a pótok már eddig kaptak. :)
-
#11660 vmit nem értek:D,mér lett volna megterhelő neki a raklap?:S,mert én ugy látom hogy az egy "kétéltű"felép.,és arra könnyen nyomhatod a raklapot nem kell genyozni,na én ezt a mondatodat nem értettem -
#11659 Alapjában véve nem.
De vittünk ezzel már kavicstól kezdve kohósalakon át, árpán keresztül egészen a raklapos árúig mindent.. szóval meg lettek terhelve.
-
#11658 ez Gabonás felépitmény?
-
#11657 ja,majd holnap dobok rá egy alumagasítót -
#11656 szia Dávid fater!!!!
Nektek is Boldog Ünnepeket! És Még boldogabb Uj évet kivánok!
Söt Baki mentes Közlekedést! -
#11655 köszönöm,viszont kívánom! -
#11654 Oh, külön öröm itt látni Téged is!
Köszönöm az infókat! Kellemes ünnepeket, és balesetmentes vezetést a továbbiakban neked!
Remélem írsz még ide a jövőben. -
#11653 Na, ez nálunk készült a telepen.
Éppen elég ködös, nyirkos idő volt, azért a kép elég ratyi, de az oldalfal, és a pót hossza azért szépen kijön.
Jah, és én 2 méter magas vagyok, tehát ebben a magasságban készítettem a képeket.
-
#11652 szia. a fater vagyok . a váltót baromi nehéz megszokni! talán mert 28 éve máshoz van szokva az ember.nagyon hiányzik a kuplungolás de majd belerázódok hiszen még csak 1 hete nyüvöm ,egyébbként szinte fullos légkondi.intarder,állófütés ,ülésfütés,telefon,lux ülés,szóval jó lesz remélem .előtte egy actrossal jártam csakaz 350-es volt,ez 410-es óriási a külömbség az erő szemponjából,és a fülke teljesen légrugós szóval állati kényelmes.kössz hogy érdeklődsz,lenne néhány ötletem a tervezőnek,mert itt vannak komoly hiányosságok.na sziasztok BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK minden fórumozónak! -
#11651 ezt meg neked krisztián :) -
#11650 Csak alacsony az oldalfal. Egyébként nagyon finom. :) -
#11649 -
#11648 vagy inkább ezzel,sztem ez naon állat nem?:
-
#11647 Igen, én is szeretem a billencseket. Főleg a nagyobb scania 420-asokat (majd linkelek)
Jobbára azért nem látod minden sarkon őket, mert ha a söffőr keresni is akar valami pénzt, akkor este + éjjel viszik a túlsúlyos fuvart. Nem kockáztatnak, mert ha megfogják az illetőt túlsúllyal, akkor a lóvéjának lőttek.
Nekem főleg az "összetartás" tetszik benne. Mindig megy a "jelzés", hogy mi a helyzet az utakon. -
#11646 Én egy ilyen kis billencsel járnék szívesen:
-
#11645 mindenki azt mondja, h. Büdös + koszos De nekem akkor is ez tetszik
Ponyvát + Hütöt minden sarkon láthatsz de ezeket olyan ritkán lehet látni
Meg kicsit kiváltságos egy munka az bizti! Rajta van az A+D jelzés és sehol nem kell várniuk -
#11644 Közben ezt találtam
-
#11643 Bakke, ez brutál egy gép. :) Nézek képet, hátha lesz. Rinyavasnak is tuti van hasonló. :) -
#11642 már mint Élőállatos -
#11641 ilyen autorol nincs véletlenül képed?
Én erre gerjedek -
#11640 az a véleménye hogy jó, erős (410 Le). csak a váltot kéne megszokni. fél automatás a váltó -
#11639 -
#11638 -
#11637 Szép! Mi a véleménye faterodnak a TGA-s man-okról? -
#11636 ezen a képen több látszodik belöle...
-
Apám gépe!!!!!!!!!! -
#11634 az 1 Man Fulda..csak 1 wan belöle...a hátulja 1 szinpad..ami ugy nyilik szét mint 1 legyezö..