59456
banner
  • rinyavas

• rinyavas
    Persze, hogy van csak meg kell keresnem! addigis...

• RaST
    Tegnap este láttam egy ilyet. Olasz volt. Rohadt jól nézett ki. Csak sötét volt, nem tudtam róla rendes képet csinálni. Pedig itt állt a ház előtt 5 percet ..
  • RaST
    Wow .. Volvo FH12 Globetrotter XL-70.
    Nem sok van belőlük .. Gyönyörü
  • Magnumrolcsi

• Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
  • kis krisztian
    Akkor fogod a Fényképezöd és Csinálsz nekem képeket!!!!!
    Nem dumál!!.......... mész és Csinálod!.......... Mert én azt mondtam és Kész!!!! Remélem Értesz
  • Magnumrolcsi
    Én minden nap látok ilyen élőállatot szálító kamiont mivel a sulim ott van egy forgalmas (Böszőrményi út) út mellett.
  • poopa
    Jó éjt skacok, én máról lelépek. :)
  • poopa
    Bazz, most komoly?
    Minden nap hajtották, szinte mindig túlsúllyal.

Pl a kék man pótkocsáján ami csak széttörhet-repedhet-szakadhat, már volt cserélve.
  • MBActros1848
    Mert mit kaptak ?
  • poopa
    Nem a raklapos cucc volt a megterheló, hanem az, amit ezek a pótok már eddig kaptak. :)
  • Scania Dáci
    vmit nem értek:D,mér lett volna megterhelő neki a raklap?:S,mert én ugy látom hogy az egy "kétéltű"felép.,és arra könnyen nyomhatod a raklapot nem kell genyozni,na én ezt a mondatodat nem értettem
  • poopa
    Alapjában véve nem.
    De vittünk ezzel már kavicstól kezdve kohósalakon át, árpán keresztül egészen a raklapos árúig mindent.. szóval meg lettek terhelve.
  • kis krisztian
    ez Gabonás felépitmény?
  • Scania Dáci
    ja,majd holnap dobok rá egy alumagasítót
  • kis krisztian
    szia Dávid fater!!!!
    Nektek is Boldog Ünnepeket! És Még boldogabb Uj évet kivánok!
    Söt Baki mentes Közlekedést!
  • CB Dávid 18
    köszönöm,viszont kívánom!
  • poopa
    Oh, külön öröm itt látni Téged is!
    Köszönöm az infókat! Kellemes ünnepeket, és balesetmentes vezetést a továbbiakban neked!

Remélem írsz még ide a jövőben.
  • poopa
    Na, ez nálunk készült a telepen.

Éppen elég ködös, nyirkos idő volt, azért a kép elég ratyi, de az oldalfal, és a pót hossza azért szépen kijön.
    Jah, és én 2 méter magas vagyok, tehát ebben a magasságban készítettem a képeket.

• CB Dávid 18
    szia. a fater vagyok . a váltót baromi nehéz megszokni! talán mert 28 éve máshoz van szokva az ember.nagyon hiányzik a kuplungolás de majd belerázódok hiszen még csak 1 hete nyüvöm ,egyébbként szinte fullos légkondi.intarder,állófütés ,ülésfütés,telefon,lux ülés,szóval jó lesz remélem .előtte egy actrossal jártam csakaz 350-es volt,ez 410-es óriási a külömbség az erő szemponjából,és a fülke teljesen légrugós szóval állati kényelmes.kössz hogy érdeklődsz,lenne néhány ötletem a tervezőnek,mert itt vannak komoly hiányosságok.na sziasztok BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK minden fórumozónak!
  • Scania Dáci
    ezt meg neked krisztián :)
  • poopa
    Csak alacsony az oldalfal. Egyébként nagyon finom. :)
  • poopa
  • Scania Dáci
    vagy inkább ezzel,sztem ez naon állat nem?:
  • poopa
    Igen, én is szeretem a billencseket. Főleg a nagyobb scania 420-asokat (majd linkelek)

Jobbára azért nem látod minden sarkon őket, mert ha a söffőr keresni is akar valami pénzt, akkor este + éjjel viszik a túlsúlyos fuvart. Nem kockáztatnak, mert ha megfogják az illetőt túlsúllyal, akkor a lóvéjának lőttek.

Nekem főleg az "összetartás" tetszik benne. Mindig megy a "jelzés", hogy mi a helyzet az utakon.
  • Scania Dáci
    Én egy ilyen kis billencsel járnék szívesen:
  • kis krisztian
    mindenki azt mondja, h. Büdös + koszos De nekem akkor is ez tetszik
    Ponyvát + Hütöt minden sarkon láthatsz de ezeket olyan ritkán lehet látni
    Meg kicsit kiváltságos egy munka az bizti! Rajta van az A+D jelzés és sehol nem kell várniuk
  • poopa
    Közben ezt találtam

• poopa
    Bakke, ez brutál egy gép. :) Nézek képet, hátha lesz. Rinyavasnak is tuti van hasonló. :)
  • kis krisztian
    már mint Élőállatos
  • kis krisztian
    ilyen autorol nincs véletlenül képed?
    Én erre gerjedek
  • CB Dávid 18
    az a véleménye hogy jó, erős (410 Le). csak a váltot kéne megszokni. fél automatás a váltó
  • poopa
  • allock #11638
  • poopa
    Szép! Mi a véleménye faterodnak a TGA-s man-okról?
  • Truck Driver001
    ezen a képen több látszodik belöle...
  • CB Dávid 18

Apám gépe!!!!!!!!!!
  • Truck Driver001
    az 1 Man Fulda..csak 1 wan belöle...a hátulja 1 szinpad..ami ugy nyilik szét mint 1 legyezö..