59456
banner
  • kis krisztian
    Kicsi a BICSKA!!!!!
  • kis krisztian
    Haverom most Egy Francia-Magyar cégnél dolgozik Privo És ott 440-Prémiummal jár
    Elötte vele voltam Spanyolba 1, 440es Actrossal. Azt mondja a Renault olyan mint ha az Actros legalább 520as lett volna:D
    Állitolag a Renault Europa Rábája Ezt mondják!
  • Scania Dáci
    nem csak firkantás,át lett szabva tényleg:D
  • MBActros1848
    Sose tudtak rendes motorokat csinálni, mindig sokat kajoltak a keljesítményükhőz képest. Hamar elfogyott belőlük az erő.
  • rinyavas
    ja ja
  • CseNo
    Jó kis videó...
  • allock #11746
    jól átfirkantották
  • kis krisztian
    Én nem kövezlek meg Hiszen csak az igazat mondod!!! Nekem is mondták hogy elég kevés a minöség ahoz képest hogy a Renault milyen régi és hires autogyár
  • kis krisztian
    Ami itt van Gruberes volvos kép és 65 ös a számozása akkor az ő vagyis az ő autoja!
  • rinyavas
    Tudom de amikor belinkeltem akkor még ment és akim látta az jót röhögött aki nem az meg kimaradt a jóból! :)
  • Scania Dáci
    Tunig scania,nem semmi:
  • MBActros1848
    Most lehet megköveznek a magnum kedvelői, de tudjátok hogy az új magnumokat már volvo motorral váltóval és elektronikával szereli? Felhagyott a renault a motorok terén a kisérletezéssel. Meg is értem őket, egy értelmes motort nem tudtak össze hozni. Amúgy ezt egy Révészes csávó mondta.
  • Csocso a daffos
    Ez tény és való hogy nem vagyunk egyformák.Így jó a világ milyen unalmas lenne ha egyformák lennénk.Az a másik a trélerezés ami viszonylag nagyon kevés söförnek adatik meg.Bár külföldön nagyon sok van belöle.Olyan Volvoval dolgozik ami felvan rakva ide?Tehát nem azzokkal a baszott különlegesekkel?
    Három As-tronic váltos van kettöt ujjonan vettünk egyett törötten.Gyülik beléjük a kilométer ugyhogy lassan kezdödnek a gondok a váltoval.400 ezer körül jönnek majd a hibák.
  • kis krisztian
    ya ya tudom!
    A Faterom Olaszba dolgozik a Gruber-nál Trélerezik na az is komoly dolog.
    Nekem ez yön be De nem vagyunk egyformák nem igaz?
    Kérdés hozzád! Nektek Automaták a Daf ok?
  • Magnumrolcsi

Hányszor kell elmondani, hogy nem lehet a ImageShack-től képet berakni??
  • kis krisztian
    huuuuuuuuuuuuuu
    ez erös volt kicsit
    De k***va jo!!!
  • Csocso a daffos
    Félre ne érts.Nem lebeszélni akarlak rola csak szerintem a kamionos szakmának ez a legnehezebb ága.De pl.a tartály se hétköznapi azt se müvelheti olyan sok söför.
  • rinyavas
  • kis krisztian
    mert tetszik
    nem hétkönapi mint a ponyva vagy a hütö.
    Most ne neves ki de a kedvenc állataim a Szarvasmarha.
    Papámék vidékiek vltak és vittek tölük is kamival marhát Görögbe Söt volt olyan állat amit lbanonba adttak el!
    És onnan tetszet meg ez a fajta Fuvarozás
  • Csocso a daffos
    Akkor mért akarsz menni ilyen aitora doolgozni?
  • Magnumrolcsi
    köszi
  • Magnumrolcsi
    +

Ennyi volt :)
  • rinyavas
    ÓÓÓÓ bárcsak lenne egy kamerám és egy álványom hozzá!

ezt nézzétem meg érdemes!
  • rinyavas
    Szépek
  • Magnumrolcsi
    Ma fényképeztem ezeket.

• rinyavas
  • poopa
    Ok, sorry. Majd figyelek rá.
  • Scania Dáci
    ha nem gond nyomok pár képet :):

• rinyavas
  • kis krisztian
    Hy!
    ugyan ugy van mint ott!Csak a magyarcégek 4kézben mennek hogy minél több kanyar legyen nekik.
    Ma beszéltem egy Haverommal aki sokat Járki Olaszba Tésztáér És Mondta Hogy ezeknek Se Éjjelük Se Napaluk nincs
  • Csocso a daffos
    Sziasztok!Egy szinten vagy a bátyámmal ő is imádja az élöállatos gépeket.Fatert nyuzza is mindig hogy vegyen egyett neki.De a fater nem akar venni.Nekem nem jönnek be de nem a büz miatt hanem hogy nagyon kell hajtani.Lehet hogy az ember sokat keress meg hasonlo de én biztos nem mennék el élöálatra söförnek.Olaszbol egyseggel feljönnek megrakodnak azt egyseggel visszamennek.Legalábbis az olasz cégeknél így van.Aztán hogy itthon az Agro Impexnél vagy a többieknél hogy van azt nem tom.
  • kis krisztian
    Célzást értettem Nagypapa!!!!!
  • rinyavas
    Linkek fiam linkek.

Na de mostkomolyan az oldalakon nem csak a képeket meg az ifókat kel nézni hanem a linkeket is? :)
  • kis krisztian
    b***szki! Egésznap itt ülök a Gép elött és Ezt a K***va netet böngészem de alig talizok ilyen képeket
    Hogy tudtok ilyen képekre bukani nem tom! de Minden köszönetem nektek!!!!
  • rinyavas
  • rinyavas
  • Scania Dáci
    na találtam még egyet:
  • Szabi84
    Safety car
  • Scania Dáci
    *szállító
  • Scania Dáci
    ez az igazi állatzsállító felépítmény