59456
banner
  • MBActros1848
    Hé ilyet játszok én is faterral, és átmegyek alkeszba :D. De csak motorok témába ott nincs topon az öreg.
  • MBActros1848
    Krisztián a múltkor veled beszélgetünk a régi f88-as volvokról ? Asszem azon agyaltam hogy a lökös mögött van a tengely, mint kiderül hogy ez nem így van :D, de kiderítettem hogy a g88-asokon így volt a tengely. Ha nem veled beszéltem akkor bocsi.
  • kis krisztian
    Nagyon szépen köszi!!!
    Buktam 2üveg Heinekent ba****s!
  • MBActros1848
    Nem akarlak elszomorítani, de ez tényleg Trilex felni.
  • kis krisztian
  • kis krisztian
    Srácok segijetek nekem!!!
    Van itt egy Kerék tipus amire a Fater azt mondja hogy TRILEX FELNI a neve, de!!Én Nem erre a névre emleékszem ha valaki tudja akkor irja meg mi a neve ennek a felni tipusnak? Köszi
  • Scania Dáci
    *modell
  • poopa
  • Truck Driver001
    veszekedést félre téve....zsír,ha nem lenne ilyen drága:D
  • poopa
  • Scania Dáci
  • Scania Dáci
    inkább itt egy jó scania makett:
  • Scania Dáci
    jól van igazad van,mint mindig befejeztem.END
  • Truck Driver001
    fogd már be te csicska..nem veszed észre magad...keress inkább olyan hozzászólást,ha ennyire ráérsz és azt állitod hogy "biztos wolt"...root.
  • poopa
    Minden szak hihetetlen összetartó!
    Akkor marhaságok mennek itt. Habár én nem járok party-zni, meg inni, és hasonló, de itt minden nap a földön csúsznak az emberek.

Ezt nem szeretem.
  • poopa
    Inkább nem mondok semmit. Légyszi te se kommentelj erre.
  • Scania Dáci
    na jó most csak az b*szott fel hogy a poopanak is beszóltál amikor hozzád se szólt öcsém és ki a láma?
  • Truck Driver001
    nem is foglalkozok...
  • rinyavas
    Nyugi, ne is törődj velük! :)
  • Scania Dáci
    nem fogok keresni de 1 tuti van,amugy meg nem érzem magam lámának,az meg nem érdekel h te mit gondolsz,na jó többet tényleg nem szólok
  • MBActros1848
    Le vagy tojva!
  • MBActros1848
    A gépész szakjáról nem tudsz valami infót ? Gondolkoztam azon hogy oda adombe második helyre, de csak az SZIE után :D.
  • Truck Driver001
    mi a fasznak szóltok bele..semmi közötök hozzá...LOL..válasz gombot használni én tudom.
  • Truck Driver001
    dáci,ha keresel nekem 1 olyan hozzászólást amibe belédkötötem,(ezen az 1en kivül)...akkor minden tiszteletem a tied.de ha nem..elhuzod azt a láma beled.
  • poopa
  • Truck Driver001
    sajnálak,mert akkor te is 1 nagy hülye wagy.na de ezwan..sok itt a barom.regeteg láma szabadult be.
  • poopa
    Majd este ha lesz egy kis időm, írok egy rövid összefoglalót az SZE-ről.
  • poopa
    Van logic cimbora is, de ők nem ebben a részlegban vannak, hanem vagy 100 méterrel odébb. (szét van válogatva szakok szerint a koli is)

Hát, nem olyan rossz hely ez. Minden szak nehéz, de nem a logic a legnehezebb, úgyhogy gyertek, mert meg lehet csinálni.
  • Scania Dáci
    kössz földim:)
  • kis krisztian
    Nagyon szépen Köszönöm!!!!!!!!!!!!!
  • Scania Dáci
    mondtam már nem kell szólni.
  • poopa
    Nem, én mérnök informatikus szakon vagyok. :) De van HÖK-s, meg minden ismerős. Én meg a netet csinálom itt. :)
  • MBActros1848
    Igaza van Dácinak! És nem azért mert nyalni akarok neki vagy azért mert a haverom. Annyi az egész hogy te egy kis hülye gyökér vagy!
  • ricsko001
    Kis Krisztiánnak
  • ricsko001
  • Truck Driver001
    te nagyon hülye wagy,isten bizony.mikor kötöttem beléd te szerencsétlen?most írtam neked elöször sértöt..hihetetlen.szerintem te össze kavarsz valakivel..LOL
  • Scania Dáci
    én se nyitok de te akárhányX hozzámszólsz csak beszólni tudsz,"ennyi eszed van":sztem neked sincs több na mind1 akkor nem szólok hozzád te se hozzám kész
  • deps
    bréékóó csocso és mérnököm!

szóval mérnököm ott tevékenykedsz győrben az SZE-n????
    wow! és van mit tanulni??????
    én anno úgy 7éve(most vagyok 25) a BME-re akartam menni, csak az volt a baj, hogy olyan orbitálisan nagy volt a pontrendszer belóve, hogy azt mondtam nekik, hogy(130) de képzeld rá egy évre meg levitték 72 re

hát akkor dilemmáztam, de mindenféleképpen el a kartam egy ilyen sulit végezni, úgyhogy itt miskolcon jelentekztem az ME-re... felvettek mint tokolóst(a versenyladám bánta).... de megérte!!!
    most egy nevenincs fősulit nyomok amivel tele van a
    remélem tavasszal megint államvizsgázhatom

ja és mérnököm mesélj már egy kicsit a sze-n lévő logisztikáról, mert érdekel!
    és miért jössz a bme-re?????

ja azt tudod, hogy a wabarergyuribácsi támogatja a sze-t és nagy a valószínűsége, hogy sok emberkét vesz onnan ki????

• Csocso a daffos
    Elöre is köszönöm a segitségedet.Te is logisztikusnak tanulsz?
  • Truck Driver001
    ilyenkor kéne csöndbe maradon...ha ennyi eszed wan....vitát nem nyitok.