59456
-
MBActros1848 #11952 Hé ilyet játszok én is faterral, és átmegyek alkeszba :D. De csak motorok témába ott nincs topon az öreg. -
MBActros1848 #11951 Krisztián a múltkor veled beszélgetünk a régi f88-as volvokról ? Asszem azon agyaltam hogy a lökös mögött van a tengely, mint kiderül hogy ez nem így van :D, de kiderítettem hogy a g88-asokon így volt a tengely. Ha nem veled beszéltem akkor bocsi. -
#11950 Nagyon szépen köszi!!!
Buktam 2üveg Heinekent ba****s! -
MBActros1848 #11949 Nem akarlak elszomorítani, de ez tényleg Trilex felni. -
#11948 -
#11947 Srácok segijetek nekem!!!
Van itt egy Kerék tipus amire a Fater azt mondja hogy TRILEX FELNI a neve, de!!Én Nem erre a névre emleékszem ha valaki tudja akkor irja meg mi a neve ennek a felni tipusnak? Köszi -
#11946 *modell -
#11945 -
#11944 veszekedést félre téve....zsír,ha nem lenne ilyen drága:D -
#11943 -
#11942 -
#11941 inkább itt egy jó scania makett:
-
#11940 jól van igazad van,mint mindig befejeztem.END -
#11939 fogd már be te csicska..nem veszed észre magad...keress inkább olyan hozzászólást,ha ennyire ráérsz és azt állitod hogy "biztos wolt"...root. -
#11938 Minden szak hihetetlen összetartó!
Akkor marhaságok mennek itt. Habár én nem járok party-zni, meg inni, és hasonló, de itt minden nap a földön csúsznak az emberek.
Ezt nem szeretem. -
#11937 Inkább nem mondok semmit. Légyszi te se kommentelj erre. -
#11936 na jó most csak az b*szott fel hogy a poopanak is beszóltál amikor hozzád se szólt öcsém és ki a láma? -
#11935 nem is foglalkozok... -
rinyavas #11934 Nyugi, ne is törődj velük! :)
-
#11933 nem fogok keresni de 1 tuti van,amugy meg nem érzem magam lámának,az meg nem érdekel h te mit gondolsz,na jó többet tényleg nem szólok -
MBActros1848 #11932 Le vagy tojva! -
MBActros1848 #11931 A gépész szakjáról nem tudsz valami infót ? Gondolkoztam azon hogy oda adombe második helyre, de csak az SZIE után :D. -
#11930 mi a fasznak szóltok bele..semmi közötök hozzá...LOL..válasz gombot használni én tudom. -
#11929 dáci,ha keresel nekem 1 olyan hozzászólást amibe belédkötötem,(ezen az 1en kivül)...akkor minden tiszteletem a tied.de ha nem..elhuzod azt a láma beled. -
#11928 -
#11927 sajnálak,mert akkor te is 1 nagy hülye wagy.na de ezwan..sok itt a barom.regeteg láma szabadult be. -
#11926 Majd este ha lesz egy kis időm, írok egy rövid összefoglalót az SZE-ről. -
#11925 Van logic cimbora is, de ők nem ebben a részlegban vannak, hanem vagy 100 méterrel odébb. (szét van válogatva szakok szerint a koli is)
Hát, nem olyan rossz hely ez. Minden szak nehéz, de nem a logic a legnehezebb, úgyhogy gyertek, mert meg lehet csinálni. -
#11924 kössz földim:) -
#11923 Nagyon szépen Köszönöm!!!!!!!!!!!!! -
#11922 mondtam már nem kell szólni. -
#11921 Nem, én mérnök informatikus szakon vagyok. :) De van HÖK-s, meg minden ismerős. Én meg a netet csinálom itt. :) -
MBActros1848 #11920 Igaza van Dácinak! És nem azért mert nyalni akarok neki vagy azért mert a haverom. Annyi az egész hogy te egy kis hülye gyökér vagy! -
ricsko001 #11919 Kis Krisztiánnak
-
ricsko001 #11918 -
#11917 te nagyon hülye wagy,isten bizony.mikor kötöttem beléd te szerencsétlen?most írtam neked elöször sértöt..hihetetlen.szerintem te össze kavarsz valakivel..LOL -
#11916 én se nyitok de te akárhányX hozzámszólsz csak beszólni tudsz,"ennyi eszed van":sztem neked sincs több na mind1 akkor nem szólok hozzád te se hozzám kész -
deps #11915 bréékóó csocso és mérnököm!
szóval mérnököm ott tevékenykedsz győrben az SZE-n????
wow! és van mit tanulni??????
én anno úgy 7éve(most vagyok 25) a BME-re akartam menni, csak az volt a baj, hogy olyan orbitálisan nagy volt a pontrendszer belóve, hogy azt mondtam nekik, hogy(130) de képzeld rá egy évre meg levitték 72 re
hát akkor dilemmáztam, de mindenféleképpen el a kartam egy ilyen sulit végezni, úgyhogy itt miskolcon jelentekztem az ME-re... felvettek mint tokolóst(a versenyladám bánta).... de megérte!!!
most egy nevenincs fősulit nyomok amivel tele van a
remélem tavasszal megint államvizsgázhatom
ja és mérnököm mesélj már egy kicsit a sze-n lévő logisztikáról, mert érdekel!
és miért jössz a bme-re?????
ja azt tudod, hogy a wabarergyuribácsi támogatja a sze-t és nagy a valószínűsége, hogy sok emberkét vesz onnan ki????
-
Csocso a daffos #11914 Elöre is köszönöm a segitségedet.Te is logisztikusnak tanulsz? -
#11913 ilyenkor kéne csöndbe maradon...ha ennyi eszed wan....vitát nem nyitok.