Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek örülök 😊 melyik magnum régi vagy uj?
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
korábban sokat toltam neki SCANIA TOPLINE-val, de régebb óta átszoktam magnumra, az jól megvan csinálva a játékba sztem, meg tetszik a belseje is
gerob a pttm-be melyik kamional szoktál nyomulni?
Peste úgy-ahogy ismerem, voltam ott is már fuvarban 1-2 alkalommal szomszéddal, õ Sió levet szállít 10 tonnás kis Mancival, azt mikor van 1-2 nap szünetem néha elhuzok vele
Fejemben a térkép, fõleg a Dunántúl, meg Európa
nem ismerem bátyját.jah és pösti városi gyerek vaok 😊
Pomáz meg ott van Szentnedrétõl 1-2 köpésre
amúgy sztem Rastnak csak a bátyja a normálisabb.
Pest?
Az egész Balcsi kezd szar lenni úgy, ahogy van nyaranta.
Idejönnek az isten háta mögül a magyar vállalkozók, beleölnek mondjuk egy szar épületbe 1-2 milliót, csinálnak belõle egy éttermet, azt kegyetlen magas árakon dolgoznak, h ki pluszba jöjjenek ki nyár végén a pénzzel, és így mindenki meggondolja, h mit-hol vegyen.
Idejönnek az isten háta mögül a magyar vállalkozók, beleölnek mondjuk egy szar épületbe 1-2 milliót, csinálnak belõle egy éttermet, azt kegyetlen magas árakon dolgoznak, h ki pluszba jöjjenek ki nyár végén a pénzzel, és így mindenki meggondolja, h mit-hol vegyen.
ok köszi.de atól független rast bekaphatja..... 😊
Ti merre laktok?
oks, kössz, ígérem nem mondom meg Rastnak
Az vazze, sok féltüdejû buzi kelet német sutyó fiatal, szét verik az egész várost, a pénzes dojcsok meg elhuztak máshova
Mondd már meg, kitanítunk!!!!!
Siófokon
de õszintén 😄DD
ha elmondanám és ha mondjuk egyszer összevesznénk akkor biztos azt mondanád hogy mit tudhat egy...éves
de gondolom nem ICO cuccot visztek minden kocsival
vagyok, mennyi vagy magnum?
most már 4 Iveco, ICO irószrese ponyva raklám miatt, tapasztalat már valamennyi van nyáron végig apámmal, meg bátyámmal jártam.
VW Jetta II 1,8T
hány kocsitok van? mi a nevetek? hátha ismerõsen cseng
Kezdésnek jóó lesz az neked, amíg nem lesz meg a 2 éves belföldi-kiskocsis gyakszi
Hát igen ez így igaz. Majd rá ülök apám egyik Iveco-jára. Upssz ez túl nagy képü szöveg volt. Nem így akartam
VW Jetta II 1,8T
Maaagnum!!!! MI van veled?
az jóó, biztos melód lesz (elvileg), bár ha lassan is, de elûttenk majd az utakról az öreg kocsik, amiket lehet bátrabban javítgatni
jah igen értem csak már egy kicsit álmos vaok bocsi
Hát ezazzz!
Raho te mennyi idõs vagy? Mivel foglalkozol?
Raho te mennyi idõs vagy? Mivel foglalkozol?
Amúgy hány éves vagy? Meg milyen sulibajársz??
gondolkozz kicsit...
a magnum fülkébe hogy jutsz be, meg a többi fülkébe hogy jutsz be.... rá fogsz jönni
a magnum fülkébe hogy jutsz be, meg a többi fülkébe hogy jutsz be.... rá fogsz jönni
Jó, akkor nem síkpadlós, akkor mássz 2 métert a kocsi oldalán a síkpadlós fülkébe 😄DD
jaja azoknak ha jól tudom 2m fölött van egy kicsivel