Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar szépségeink!!!!

Web: http://www.tir.extra.hu

Sziasztok

Ha tetszik nekik! <#nemtudom>

Mondom ezeknek a japán szaroknak olyan a lökhárítójuk, mintha egy kombájnnak a vágóasztalát hurcolná maga elõtt...😄😄

Majd a nyáron kihozom, aztán véletlenül "elhagytam" a könyvet, kifizetem azt a pár 100 ft-t, annyit simán megér!!! Aztán majd kopizunk vagy valami hasonló, ai kell.

Már megbocsáss de ez rohadt gusztustalan.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Közel-Kelet
Itt találtam még Gerob mutatta a linket.

Jaja, de õ se egybõl 9 autoval kezdte a dolgot.

CB Dávid 18
milyen oldlan találtad meg aszt a Hungarocamionos képet?

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

CB Dávid 18
nekem is megvan a Truck magazin és én is olvastam aszt a cikket.

CB Dávid 18
szevasztok

RaST
Ahhoz kell némi tõke ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Értem hát szerintem lopd el 😊, nem tudnál majd nekem be scanelni belõle egy pár oldalt mert az enyémbõl hiányzik.
Hát igen itt tartom a kezemben az e havi számot.

Nincs sajnos, ki kéne lopnom a könyvtárból, már évek óta csak én olvasom, nem nagyon kell az nekik majd sztem.

Mikori camion truckban olvastad?? Van már juniusi szám???

Jaja Én is olvastam a Cserhalmi könyvet, nekem is elég megdöbbentõ volt. Tényleg a Cserhalim féle könyv meg van neked ?

Meg van egy hossza annak a sornak hallod!!

Komolyan mondom amit olvastam a Moldova meg a Cserhalmi könyvekben azt igazán csak itt tapasztalom meg!!!

Tudom láttam már, már majdnem az összes képet leszedtem!!
Lesz ennél jobb kép is HC-s kocsiról, egy olyat keress, ami Dél-Törökországban készült egy ilyen hegyoldal melletti parkolóban. Lesz ott 1-2 HC-s RÁBA!! JJEEEE

Gerob nézd csak mit találtam a honlapon amit mondtál. Egy Hungarocamionos rábát.

Valaki olvasta a Camion Truck & Bus legfrissebb számát ? Van benne cikk egy csávorol meg a cégérõl kis 9 autos cég. Valami ilyesmit szeretnék én is majd egyszer csinálni.

Te tudod, de figyelmeztetlek egy ilyen nagy cégnél nem néznek majd ember számba.

CB Dávid 18
szevasztok

RaST
Eh Eh Eh ..

Ott a helyed a Waberersnél .. Olcsón, sokat ..
Igy kell ezt csinálni ..

Inkább elmegyek egy maszekhoz, aztán úgy dolgozok ahogy akarok ..
Lásd: apám

Öcsém olvasd el figyelmessen, amit írtam!!!!!

Én nem arról beszéltem, hogy alkalmazottként dolgozok nekik (én vezetem az õ kamionjukat), hanem õk adnak nekem fuvart a kamionom számára.

Hé Gerob azt ne felejtsd el hogy az ilyen nagy cégeknél max 3 év után cserélik a kamionokat!Szóval mindig új autó van alattad!Mellelseg én majd a waberersnél
akarok dolgozni!
Sziasztok skacok!
CB Dávid 18
mi a téma?

Jó estét mindenkinek ! Ja és üdvözöl titeket Timon is.

CB Dávid 18
szevasztok

OKs tesókám, mondjuk gondolom már észre vetted, hogy késõ este jön csak a válaszom, mert 10 után szoktam a gép elé visszaülni, mert elõtte hugom tolja a gépnek 😄DD

Sziasztok

CB Dávid 18
Kamionos Találkozó Július 22-24 ig. Szegeden

Szia Gerob majd akkor este jövök megint a tracs partival, meg egy pár elképzelésemrõl is kikérném a véleményeteket.

Szoszi gyerekek!!

Actors estére várom a tegnapihoz hasonló kérdéseket, meg jöhet mástól is persze!!!

Hello minden kollégának 😊!

CB Dávid 18
szevasztok

Gerob teljes mértékig igazad van.

CB Dávid 18
szevasz! Én értem hogy mit mondasz.<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Szerintem ez nem valami jóóó, mert mi a garancia arra, hogy pl.: beállok dolgozni a Waberer's-hez, egyáltalán kapok-e fuvart??? Mert õk tuti azt mondják, hogy EURO 3-as autó a minimum, tele minden biztonsági kütyüvel, csak akkor adnak melót, ez megint egy csomó lóvé egy ilyen kocsi. Oks tegyük fel, hogy belevágok, dolgozok a Waberernek, õk leveszik a %-ot, kicsit megszedem magam, és mondjuk 5 év múlva maszek akarok lenni.

nah most búcsút intek a Waberer's-nek és ott van az 5 éves autóm, kezd elavulni, többet kell majd rákölteni. Akkor az eddigi fix fuvarokat a Waberer's már nem fogja adni. Max. van pár cég, akiket ismerek az alvállakozói idõkbõl, lehet hogy ha õket megkeresem, akkor alkalmaznak (vagy nem). Azt meg ha egy tök idegen céghez odaállítok, akkor meg nem biztos hogy alkalmaznak, mert még nem ismernek, látják a kocsim, kicsit már öregecske, stb-stb.

Nah szóval bonyolult, kicsit bele is gabalyodtam...de sztem érthetõ, meg van annyi gógyétok, hogy értitek. <#eljen><#wink><#wink>

Látod ez jóóó kérdés!!

Elõször is tuti fuvraok kellenének, valami olyan gyárral kéne leszerzõdni, aki állandóan szállít exportra, pl.: gyõri AUDI sûrûn szállítat Barcelonába, ezt tudom, mert meséltek róla, vagy valami olyan speditõr kéne, aki nagyon megbízható.

Másodszor nem biztos, hogy rögötn nagykocsikkal kezdenénk, hanem 12 tonnásokkal, mert azokra ugye kisebb a biztosítás is, meg nem kell pl.: 1-2 országban pályadíjat fizetni (max. pár évig), olcsóbb a fenntartása. Meg pl.: több olyan cég is van, aki amikor szállítat, akkor nem tud összeszedni 20 v. 24 tonnyányi árut, hanem csak 8 v. 10 tonnát elküldeni a kocsival és nekik jobban megéri a kiskocsit fizetni, mint a nagyot.

Harmadszor sztem olyan 50 millió tuti kéne hozzá pénzben vagy ha vagy annyira bátor, akkor valami ingatlanra ráterhelni a jelzálogot, aztán úszik minden, ha buksz. Megvenni a kamcsit (hitelbõl persze), fizetni a havi lízing díjat, fnn tartani (eleinte csak üzemanyag szinte), persze bevétel jönne a fuvardíjakból, de akkor is.

Az egésznek az alapja akkor is megbízható tuti biztos fuvar!!!!!!!!

Miaz Kögel lezárták a KOTR-ot????

Örülök tetszett, nekem is úgy mondták!!

Magnumrolcsi
hülye vagyok hozzá.!<#vigyor3><#shakehead><#falbav>

RaST
Painten tudsz csinálni magadnak

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi
nekem nem csinálnak.!<#nemtudom><#falbav><#rinya>

CB Dávid 18
nem én csináltam

Magnumrolcsi
nekem tudnál csinálni?