Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
De akkor is! Nálunk Siófokon IFA-val oktatnak.
10-db 1844-es megaspace!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Vagy olyan iskolát, ahol ilyenen oktatnak?? A robogóóó ez alól kivétel!!
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
Azért IVECO és IVECO között is van különbség!! Apád milyennel jár?? EuroCargo Tech vagy Star, vagy esetleg Stralis???
De a váltóval leállnék veled azért kicsit vitázni.
1. Balaestbiztonsági oka van, hogy ilyen váltót használnak ill. fejlesztenek ki, mert így végülis jobban tudsz az útra figyelni, bár nem egy ördöngõsség, aki vezet rendszeressen ilyen szerelvényeket, annak gyerekjáték megmondani, mikor-milyen fokozatban van éppen a váltó (meg hogy fél- vagy egész-fokozat).
2. Fogyasztás - és itt talán ezem van a NAGY hangsúly, ma már ugye olyan törvények vannak, amik szigorúan szabályozzák a környezetvédelmét, amivel én teljes mértékben egyet is értek. És itt kapcsolódik be ugye (sok más dolog mellett) az automatizált váltómû. Mert annyira profin nem tudsz szerintem vezetni, hogy hozd azt az átlagot, amit a gép tud.
Báááár az ilyenekbe nem érdemes belefutni, mert nagyon nyakatekert az egész, mert ugye a fogyasztás nagyon sok dologtól függ (pl.: speditõr-fõnök mennyire buzerál az idõvel, mennyi a súly, milyenek a terepviszonyok, stb.).
Pl.: volt ugye mostanában a SCANIA bajnoksága a fiatal kamionsofõröknek. Ott az egyik srác mondta, hogy sokkal jobb fogyasztási eredményeket ért el a versenyen tök nyugodt körülmények között vezetve a kamiont, mint a valós életben, fuvarban eltöltve.
Nah egyenlõre ennyi, gyõzzétek elolvasni, bááár ahogy észreveszem kezd bomlani a fórum, mert nincs itt szinte senki, tuti mindenki nyaral, szeli EU-t, vagy csak nem tud hozzászólni a dolgokhoz, mert csak a kép linkeléshez ért...
Hát szép akutonak szép auto, de szerintem már túl sok minden van benne, pl az automata váltó, szerintem egy rakás szemét, elveszei a vezetés élvezetét, emelett a sz@r mellett csak egy gép az ember ami kokrmányoz meg néha fékezget, semmi több. Még a félautomata el is megy mivel ott a sebességeket te kapcsolod, de a váltoban már egy kismotor tologatja a fogaskerekeket.
Max. annyi, hogy a hûtõsnek hangja van, mint a nem hûtõsnek. 😊)) Jah, meg akikkel én voltam sofõrökkel erre-arra EU-ban õk nem szerettek hûtõs mellé állni, mert ketyereg éjjel a kompresszor, és zavarja az embert alvás közben, mindig 2-3 kocsival arrébb álltunk, ha lehetett.
Az Actros meg tecceni fog neki sztem, nagy fülke (akár L-es, akár MegaSpace-es), automataváltó, csomó elektromos kütyü, mi kell még?
Amúgy meg a hûtõs már nem jelent akkora elõnyt sztem, mivel már valamelyest talán gyorsul a határhelyzet, hogy nem kell már vámkezelni, ha EU felé megy a fuvar. Amúgy eddig is a határral csak a nem EU-s országnál volt araszolgatás, a belsõhatárokon csak egy döcc volt és beléptél, pár év és nálunk is így lesz...<#beka2>#beka2><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Csak úgy érdeklõdtem.
Akkor kérdeznék még!(ha lehet)hogyan lehet képet felrakni,meg milyen a schmitz hûtõs pót és jó ha valaki hûtõssel jár?
Nah csak ennyit kérdezek.<#nyes>#nyes>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Egy kis infót kérhetnék tõled?
Milyen az újfajta acrtos?1844-es?
Valaki közületek nem ismeri a pamonát?
Ez egy olasz cég és debrecenben van a telephelye!
Hûtõs R-420-as scaniájuk van.Aszem v. 10 db.
M3-as autópálya : \̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Apám+ bátyám is ilyennel járt, csak nyergessel ..
Aztán most találtam 1 ilyen képet 😛
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Apád vagy bratyód járt esetleg ilyennel?? Vagy csak Horváth-tandem dolog miatt??
Sehol senki?
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan