Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
már megcsináltam de nem ugrik be sry

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

1263<#help>

Sland
szivesen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Anthony001
Okés, köszi.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Sland
bombázóval / bomber/

Anthony001
Rendben. A nagy bombázókat azokat mivel kell kinyírni, mert nem igazán sikerül😞

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Elsõnek kinyírod a 2 bombázót, aztán az ellenséges hajó bejáratánál levõ 2 lézerágyút, azt bekel szálnod a bázisodon abba a nagy csapatszállítóba, átkell menned az ellenséges területre, ott van két ajtó amibe be kell menned és kettõ dolgot szét kell robbantanod (jelezni fogja a térkép, hogy mit), azt vmilyen hologramot vissza kell vinned a saját oldaladra.

Anthony001
Hogy kell megcsinálni a Kashyyyk Space-os küldetést?

Mi a fenét kell annál a küldetésnél csinálni, ami azután van amikor kikell nyírni a királynõt?

Itt már ugye birodalmiakkal kell mennem és elsõnek elkellett vmi droid ilyen kis úrhajót vagy mit pusztítani, azt megjelentek az én úrhajóim 😄, azt kiszállok az úrbe de fogalmam sincs mit kell csinálni.

Semmi jel nem mutatja a térképen, h mit kéne szétlõnöm 😊

Kövesdi A
hát jah !!!!!!!!!!!!<#bdead>

😊arra kattolj, hogy restore, és utána arra megint, h hide, akkor megtalálja oket😊

kurvajó a játék csak most nem indul el mert5 hide-olásnál azt írja ntohing to hide.Visszaolvastam sõt még a faqot is, megcsináltam ahogy ott le van írva és nem indul.Most mit kellene tenni?

Muki100
néhány emberke meglátogathatná ezt a ritka szép honlapot: www.google.co.hu magyarul van ha kell írok hozá faq-t <#vigyor2>

ja amúgy szerintem ezt a jedi dolgot tényleg nem kéne erõltetni mert elég szarul van megoldva. Emléxel balu amikor luke voltál a deathstaron és végiggyilkoltál meg lökdöstél mindenkit aztán egy force csókkal megfojtottalak? Na ha ilyen gagyi dolog is belekerül a gameplaybe hogy egy herot csak úgy meg lehet fojtani akkor inkább maradjunk csak a ctfnél 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

matyi08
matyi08
tényleg suta vagy. az is oda van írva.

Kövesdi A
de akkor is ezt a Hamachi -nevü progit honan lehet leszedni !

Kövesdi A
és vakk is

Kövesdi A
óóóóóóóóóóó én DE menyire suta vagyok

matyi08
akkor nem rakjátok be a faqomat, ugye?

Sland
nem õ indította a topicot hanem báttyó02 és a házigazda tisztítja meg a topicot a felesleges hsz ektõl.

matyi08
nekem sincs

Balumann
nincs is 1 éve netem 😛

Balumann
:|||||||
Soha nem voltam itt házihazda, azt se tom mit kell a házigazdának csinálni <#guluszem1>
Istencsászár meg azért házigazda mert õ indította a forumot nem?

Sland
õ sem regiszrált egy éve... 😞

matyi08
<#wow1><#nemtudom><#rinya>

Balumann
jó lesz sztem a mi FAQ-nk is 😛

matyi08
még én sem vagyok 1 éve regisztrált. de balumann jó lenne sztem is. csinált szervert is meg minden...

Sland
a felsõ kép (banner) alatt nagy kék betûkkel

matyi08
a F.A.Q-on belül van

Sland
kezdük ott hogy le kéne cserélni a fórumtulajdonost
ugyanis

alig van itt
nem tett semit a haladásért: nem csinált faq-t nem foglalkozott sokat másokkal
nem kérdezett meg senki hogy javasolják e azt hogy õ legyen.

mondjuk el kellet volna olvasni a házigazdaság feltételei dolgot...
mondjuk balumann vagy én jobbak lennénk mert mi legalább foglalkozunk a dologgal. na meg most már te is. csak mondjuk én még nem vagyok 1 éve regisztrált szal szerintem nem lehetek házigazda...

matyi08
tõlem ez telik ennyi idõ alatt. nem tudok kódokat meg ilyeneket, programmal csináltam...

Kövesdi A
De öszintén hol találom ezt a FAQ-ot amit mindig emlegetek csak azt írd ide hogy hanyadik hozá szolás az !

matyi08
annyira nem értek hozzá...

Sland
bocsánat az alata -t elírtam: így jó: alatta
nehogy © Thadius leszedje a fejem

matyi08
majd ha itt lesz a fórumtulajdonos, akkor szóljatok neki a faq-omról please.

Sland
csak akkor tuningold még fel animációval vagy zenével alata hogy más legyen<#eljen>

Sland
jaj mert te egy isten újreg csákó vagy aki mellesleg 5 ös helyesíró...

matyi08
az jó! berakhatnátok sztem...<#rolleyes>

Thadius
amúgy leszedtem én is a játékot és nem tudom nem volt nagy cucc elindítani nemvolt bonyolult egyáltalán

sk8 4 fun

matyi08
óóó, bocsánat

Kövesdi A
AHA szoval egy progival külsõleg de honan tudnám leszedni ezt a progit ?

Thadius
muszáj pontos jé

sk8 4 fun

Sland
nem rossz, sõt tetszik

Én Virtual Cd Hideval nyomom.

Csak mindenki elkövet egy nagy hibát. Amiután rányomtál a hidera BE KELL ZÁRNI.
Tehát rákell nyomni arra, hogy exit.

matyi08
és is csináltam egy FAQ-ot. a szöveg majdnem ugyanaz, csak máshogy néz ki. ha gondoljátok betehetitek, de nem muszály. a cím: Itt

Anthony001
jó isten segíts!

Azt a FAQ-t szerintem nem FAQ-ként hanem HSZNÁLATI UTASÍTÁSKÉNT KÉNE kiírni.
Errõl szól 80 oldal hogy kell neten tolni, erre ilyet kérdezel wazz.
Ezt már nem hiszem el

Magyaroroszágon mikor jelenik meg? Mert eddig még egyik oldalon sem tudtam megrendelni😞

Balumann
olvass vissza, és a FAQ-t is olvasd el, és a Hamachi FAQ-ját is, ami a battlefront FAQ-ba is bevan linkele, meg itt az aláírásomba is

Balumann
xD

Kövesdi A
amugy most meik szerverekre lehet be lépni ahol nem lesz INVALID CD-key
és egyáltalán ti hogy csatlakoztok a játékbol vagy külsöleg ?