3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Istencsászár
    576, pcdome stb...
  • Tom Tom
    Ezt nem akartam hallani!Mivel még egyhete ideges lettem mert nem ment ezért kitöröltem és most csak az mds van meg.a játékot meg kiírtam dvdre és onnan tettem fel.na mindegy ha lesz már holnap akkor megveszem eredetibe.Csak ennél a Cd galaxisnál jelenik meg 12.-én vagy van más hely is?
  • Balumann
    Egyébként az mdf-et is tudja mountolni, nem igazán értem hogy minek mds :/
  • Balumann
    Nem egy mappába van az .mds és .mdf fájl
    Egy mappába tedd az mdf-el és úgy mountold az mds-t.
  • Tom Tom
    Amikor be akarom muntolni azt az mds-t amit a FAQ-ból szedtem azt írja ki hogy unable the to mount image accesable.Most mivan?
  • obe
    én a tizedik keyt cserélem de nem enged be sehova:(
  • mrzed001
    Winamp :)))
  • Bendoo
    Hali!

Ha jól emlékszem a BF1-ben volt zene a játék közben is, de itt nincs, nem lehet valahogymegoldani, hogy játék közben is zenéljen?
  • Mayday
    Nekem vagy szerencsem volt, vagy nem tudom, mi tortent, de feltettem a jatekot a het elejen, egy generalt kulccsal, es az elso szerver, amit kiprobaltam, siman mukodott, multiztam egy jot. Azota nem probaltam, lehet, mar nem is mukodne, de eddig "amig probaltam, mindig jo volt"! :)
  • Prof-X
    Hali!

Van akinek nem eredeti a gamma és megy neten???
    Mert én kipróbáltam azt amit a FAQ-ban írnak, hogy váltogatom a cd-keyt de nekem egyiket se fogadja el...

THX4HELP
  • fonya
    Szio!
    Esetleg lehet ez volt a pályavégén való kilépés gondja? Sajnos tegnap frissítettem a drivert, de ugyanúgy kilépett. Ezt amit leírtatok hol lehet beállítani? Ma este kipróbálom, ha ez sem megy akkor uninstall. Pedig tetszett a játék, csak uncsi már az első pálya.
  • mrzed001
    Ezzel sztem gyerünk a megfelelő fórumba, ne ezt offoljuk szét ...
  • Hustler_hu
    Erre gondolok de a Rendszergazdánál kell nem sima usernél , lehet ezért fagyott , jó lenne ha vki kipróbálná akinek eddig nem ment .
  • Ryleh
    én 1 igazi alpgéppel "szaggatom" a gamét: amd platform/1800 cpu,512 ddr/geforce 4 mx 440-64 mega...szal ha nem is fullosan,de simán megy....szal nem honném ho a proci gyártmány számit....1eseknél viszont az AGY!!!...avval már lehet hogy gáz van:))))))))))))
  • Balumann
  • Balumann
    Ja ezt soha nem értettem, már én is hallottam hogy szívhatok AMD-vel (mármitn nem egészen így :D), pedig én semmi olyat nem tapasztaltam aminek elvileg köze is lehetne az AMD-nek... Meg mondjuk azt se hogy miért lehetne probléma ha más a gyártója és kicsit a működése a procinak ha egyszer valami megy rajta akkor elvileg a többi is kéne rendesen :/
  • Istencsászár
    Ha lehet hinni a gazdasági híreknek és jelentéseknek, akkor elmondhatjuk, hogy Lucas bácsi megtalálta legújabb aranytojást tojó tyúkját az Star Wars széria III. epizódjának DVD kiadásában és a Star Wars Battlefront 2-ben. A pletykák szerint a múltéten megjelent termékek első heti eladási adatai meghaladták a 210 millió amerikai zöldhasút. Ez azért nem semmi!
  • Istencsászár
    még mindig nemirtad le mit szivahtunk vele mi amdsek?:D
  • mrzed001
    Hát, én lennék talán mrzed :)
    Egyébként ki szidta itt az AMD-t ? Mit is írtam: készülj fel, hogy azzal szívhatsz.
    Bizony jópáran szívtak azzal is, és jópáran minden probléma nélkül tudják használni, ezért a tanács: szóval készülj fel, hogy azzal szívhatsz :))
  • Ryleh
    A Fas@ kivan...leült a topik:((((.ennyii?...vége a 3 napos csodának?
  • Balumann
    Beírom a FAQ-ba...
  • Balumann
    Neked ez az első játékot amivel életedbe netezel hogy ilyeneket kérdezel?
    Ha netest csinálsz ottlesz a netes listába ahova eredeti key-el tudnak bemenni (vagy ha dedicatedet csinálsz akkor betud más is csak te nem tudsz játszani (?))
    Ha LAN-os szervert csinálsz akkor az látja akivel LAN kapcsolatba vagy (helyi hálózat), ez azt jelenti hogy összekötöd valakivel a gépet kábellel, és akkor azok látják a LAN-ba a szervered.
    (Ez a Hamachi az utóbbit helyettesíti, akivel egy szobába vagy Hamachin azokat virtuális hálókártyán és kábelen összeköt és ugy átlehet verni a játékot mintha lan-ba lennétek de ez a FAq-ba le van írva... )
  • Balumann
    #1601 -es és #1602 -es üzenetemet olvassátok vissza :)
  • Kövesdi A
    ha létre hoztam pl a szervert inditom a game-t és a MP menüben ben lesz a általam létre hozott szerver ?
  • Balumann
    Mondjuk nem vok nagy számtek szakértő úgyhogy ne vedd sértőnek amit mondok
    Nekem mégcsak nem is ez a hobbim csak tapasztalatokból és gondolkodásból élek meg a gépen :D
  • Balumann
    Nekem AMD van és biztos az is lesz mindig mert nekem nagyon bevált úgyhogy ne szidd :P
    Az alaplapom sztem nagyon alsókategoria (talán középső de sztem nem :D) és mégse szívok olyan sok mindenben :D
    De egy fontosat viszont kihagytál
    Ha ilyen gondolatai vannak mint neked készüljön fel hogy szívhat :DDD
  • Balumann
    hopp megvan xDDDDDDDDDDDDDDD
  • Balumann
    Ki a fene az a mrzed001 akinek írtok? :/
  • Istencsászár
    az, sokat ért a gépekhez:))))
  • arty
    LOL

ennyi erővel: számítógéped van: azzal szivhatsz ...
    különösen az "AMD-d van, azzal szívhatsz" tetszett :) Te amolyan intelligens tipus lehetsz :D
  • Balumann
    na végre...
    erre gondolsz?
  • Balumann
  • Chester1
    Kösz.ez vhogy kimaradt...
  • Hustler_hu
    Kiegészíteném azzal , hogy akiknek lefagy , azok a regisztriben ne engedélyezzék az admin jogoknál a Virtual Driveoknál az olvasást . Nekem fagyott de azóta nem.
  • Chester1
    Nem baj akkor majd holnap.
    Jah és egyébként hogy lehet szervert csinálni??
  • Balumann
    Ma nem lesz szerver sajnálattam közlöm :( de holnap bepótolom :D
  • Ryleh
    Hi...lesz ma szerver?..köszi:)
  • Chester1
    Battlefront2 Indítása:
    1.,Feltelepítjük a DAEMON TOOLS-t, majd emulation>securom(bepipálni).
    2.,Bemountoljuk a BFII.mdf filet
    3.,Telepítjük a játékot.Kér 1 cd key kódot:ca37-8f8-e7b-dfa3-eu20
    4.,A Daemon tools-ból kiszedjük a filet.(„Unmount all drives”)
    5.,C:/Program Files/Lucasarts/Star Wars Battlefront II/GameData/Battlefront2.exe
    6.,Ha megtaláltuk, akkor jobb klikk az ikonra >Tulajdonságok,> Windows 2000 kompatilibis
    7.,Kiválsztjuk, majd „Alkalmaz”
    8.,Elindítjuk az sr7.stop.v1.0-t és klikk a HIDE gombra(Hidden …..Ezt írja ki HA nem ezt írja ki akkor restore és újra klikk a hide ra)Nem zárjuk be.
    9.,Daemon tools-ba bemountoljuk a BFII.mds filet.
    10.,És megy a játék.

Bocsi srácok h ezt ideírom tom h benne va a F.A.Q.-ban..
  • Tibor
    ki kell lépni mindenből ha beállítottad őket
  • Armageddon007
    Sziasztok! Tudom hogy már elmondtátok meg a F.A.Q.-ban is levan írva a játék elindításának a menete, de nem tudom meg csinálni közvetlen segítség nélkül ezért aki nagyon nagyon tudja az vegyen fel msn-re és mondja el nekem. Köszönöm előre is
    ( msn : [email protected] )