Star Wars Battlefront 2
Oldal 1 / 62Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok
lenne egy olyan problémám amiről még nem beszéltetek hogy most vettem meg a játékot feltettem és kis ablakba fekete képernyővel nem csinál semmit ráadásul a procimat 100%-ra feltolja nem a rendszer követelménnyel van a baj frissítettem is a video kártyát a geforce experiencebe az optimális felbontásom az 2048x1536 nekem viszont 1920x1080 kellene és sehogy se tudom át állítani aztán próbáltam repairozni akkor meg az volt a baja hogy elindítottam és semmit se csinál szó szerint fogalmam sincs hogy hogy lehetne ezt kiküszöbölni köszönöm előre is a segítséget
lenne egy olyan problémám amiről még nem beszéltetek hogy most vettem meg a játékot feltettem és kis ablakba fekete képernyővel nem csinál semmit ráadásul a procimat 100%-ra feltolja nem a rendszer követelménnyel van a baj frissítettem is a video kártyát a geforce experiencebe az optimális felbontásom az 2048x1536 nekem viszont 1920x1080 kellene és sehogy se tudom át állítani aztán próbáltam repairozni akkor meg az volt a baja hogy elindítottam és semmit se csinál szó szerint fogalmam sincs hogy hogy lehetne ezt kiküszöbölni köszönöm előre is a segítséget
Szia, engem érdekelne, írtam PM-et. 😊
hello! a battlefront 2 vel szeretnénk játszani hamachin keresztül de nem találjuk meg egymást hogyan kell megcsinállni meg lan szervert vagy internetes szervert csinálljunk elõre is köszi
Sziasztok, kellene egy kis segítség. Amikor elindítom a játékot betölt, behozza a menüt, de amikor rákattintok az új játék-ra behoz egy bolygót, rákattintok a skip-re elindul egy videó, de nem játsza le teljesen hanem még az elején kilép!
Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a baja? Elõre is köszi.
Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a baja? Elõre is köszi.
Sziasztok olyan segítséget szeretnék kérni hogy mikor megcsinálom a lan szerót akkor öcsémmel felmegyünk és nem tudunk választani hogy melyik csapattal legyünk csak a véletlenszrü van kint az miért van? Erre kérnék segítséget hogy lehessen választani csapatot.
Sziasztok,
Van eredeti SW Battlefront I-II PC játékon eladó.
Akit érdekel írjon privátba.
Mostanában nem játszok vele.
Van eredeti SW Battlefront I-II PC játékon eladó.
Akit érdekel írjon privátba.
Mostanában nem játszok vele.
Sziasztok!
A star wars battlefront 2 höz szeretnék segítséget kérni!
A játék indítása után bármilyen módot választok (kampány, gyors csata...stb) az intró után kidob a játék minden hiba üzenet nélkül már nagyon sok mindent kipróbáltam patchek crackek szinte mindent de semmi sem segített!
Ha vki tud vmit az kérem segítsen!!!
(a játékhoz képest a gépem egy erõmû tehát elvileg nem itt lehet a baj és régebben ment simán)
A star wars battlefront 2 höz szeretnék segítséget kérni!
A játék indítása után bármilyen módot választok (kampány, gyors csata...stb) az intró után kidob a játék minden hiba üzenet nélkül már nagyon sok mindent kipróbáltam patchek crackek szinte mindent de semmi sem segített!
Ha vki tud vmit az kérem segítsen!!!
(a játékhoz képest a gépem egy erõmû tehát elvileg nem itt lehet a baj és régebben ment simán)
Régen játszottam vele most ujra elövettem és igen ugyanaz az élmény volt mint régen nagyszerû játék ugyhogy játszatok vele mert egyedül nem olyan jó emlékszem milyen nagy multi partik voltak 😄 gyertek jó gém
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Szívesen! És a többi moddal is ugyanúgy kell eljárni. A csomagolt fájlban lévõ mappát bemásolod az addon mappába. A Death Star II: Emperor's Throne Room esetében az "ETR" nevû mappát. De ez benne van a Readme fájlban.
és hogy kell a Death Star II: Emperor's Throne Room
köszi <#hamm>#hamm>
Megnéztem, és nálam gond nélkül mûködött. Alapból nálam sem volt "addon" mappa, ezért a LucasArts/Star Wars Battlefront II/GameData mappában létrehoztam egy "addon" mappát, ide bemásoltam a TJW könyvtárat mindenestõl. Ezután a játékot elindítottam, és a térképek közül kiválasztottam a TJW nevût, elindítottam, és mûködött.
tatouine outposv 2.0
Pontosan melyik modifikációról van szó? Ha adsz egy linket, megnézem.
megcsináltam de nem müködik
Mint azt a korábbi hozzászólásomban is írtam, ha nincs "addon" mappa, akkor létre kell hozni egyet. Tehát csinálsz egy mappát "addon" névvel (gondolom a játék fõkönyvtárában), és oda bemásolod azt, amit kell.
de ott azt irja hogy z addon mappába rakjam bele
Én nem szoktam modokkal játszani, de ha nincs addon mappád, gondolom létre kell hozni egyet a megfelelõ helyen. De ha elolvasod a modhoz csatolt Readme fájlt (gondolom, van ilyen), akkor ott lennie kell telepítési útmutatónak.
modkkal szeretnék játszani,de nicsen addon mappám?
nem tudod hogy lehet velük játszani?
nem tudod hogy lehet velük játszani?
Itt találsz egy modkészítõ progit, ezzel biztosan tudsz valamit kezdeni:
Star Wars Battlefront II Mod Tools
Star Wars Battlefront II Mod Tools
Sziasztok, remélem nézi még valaki ezt a fórumot. Szeretném átszerkeszteni a játékot egy kicsit. A .lvl fájlokkal babrálok egy ideje hex editorral, de elég fárasztó így megtalálni bennük bármit is. Nincs valami más program, amivel átláthatóan meg lehet nyitni ezeket, vagy kicsomagolni?
helló, újra feltettem az SWBF 2õt de most amikor el akarom indítani a pályát kilép. valaki tud vmi megoldást? eddig semmilyen patch nem mûködött. pedig régebben ugyanúgy crackeltem mint most demost nem megy. Szerintetek mi lehet a baj? arra tudok még gondolni hogy a driver nemjo. mert pont tegnap frissítettem. De a játékot csak ma raktam fel
Csinálj Dedikált szervert, azzal nem fog kilépni.
És nekem nem tudja valaki a megoldást a problémámra? Tök jó hogy több mint 2 hónapja várok erre.
Akinek kilép Xp alatt a pályabetöltés közben tegye fel 1.1-es javítást és használja ezt a fájt
http://www.gamefront.com/files/4771063/bfiiupdateint1_1.exe
nekem megoldotta a problémát.
http://www.gamefront.com/files/4771063/bfiiupdateint1_1.exe
nekem megoldotta a problémát.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Sziasztok!
Van egy problémám. 2010 nyarán vettünk egy új gépet. A régi gépen frankón ment ez a dolog, de az újon nem. Szóval tudjátok miközben megy a harc szokott dumálni egy hang. Pl.: We've got the CIS's flag. Meg az ûrhajóba is szokott dumálni. Ha droidokkal megyek akkor ez a hang egy robot hang. Hogy tudom visszahozni ezt a hangot? Ez valami beállítás, vagy mi a csoda? Ha valaki tudja a választ akkor írja ide kérem, mert e nélkül a játék olyan rossz!
Van egy problémám. 2010 nyarán vettünk egy új gépet. A régi gépen frankón ment ez a dolog, de az újon nem. Szóval tudjátok miközben megy a harc szokott dumálni egy hang. Pl.: We've got the CIS's flag. Meg az ûrhajóba is szokott dumálni. Ha droidokkal megyek akkor ez a hang egy robot hang. Hogy tudom visszahozni ezt a hangot? Ez valami beállítás, vagy mi a csoda? Ha valaki tudja a választ akkor írja ide kérem, mert e nélkül a játék olyan rossz!
Én Játszom swbf2-t eredetivel PC-n és Playstation 2-n is neten. Ha van valaki aki csatizna hozzám az irjon e-mailt vagy vegyen fel msn-re. [email protected] 😉
Hali! Lenne egy olyan problémám hogy felrakom a BFII-t, crack-elem, elindítom a játékot és még mielõtt betöltené a menüt a Loading felénél kilép a játék. Mindig ezt csinálja, sõt még eredetit is raktam fel és akkor is ezt csinálta. Nem lehet h vmi program a baja? Nem tudnátok segíteni? köszönöm elõre is
Erre véletlenül nem tudja valamilyen ismerõsöd a választ?
Felraktam az SWBF2-t, elindítottam, elsõ pálya megvolt, a másodiknál az ûrcsatánál kilép az asztalra egy 5 perc után, a harmadik pálya megint megy, és így tovább. Az ûrcsatáknál kilép a többin megy. Így eljutottam addig, míg Birodalmiakká válunk, és a Naboo-i pályán pedig Kék halált kapott a gépem...:S Nem valami erõs a gépem, de ha annyira gyenge lenne, akkor el se indítaná a játékot, vagy rögtön kilépne, nem?
Felraktam az SWBF2-t, elindítottam, elsõ pálya megvolt, a másodiknál az ûrcsatánál kilép az asztalra egy 5 perc után, a harmadik pálya megint megy, és így tovább. Az ûrcsatáknál kilép a többin megy. Így eljutottam addig, míg Birodalmiakká válunk, és a Naboo-i pályán pedig Kék halált kapott a gépem...:S Nem valami erõs a gépem, de ha annyira gyenge lenne, akkor el se indítaná a játékot, vagy rögtön kilépne, nem?
Hmmm...Tudod az a baj, hogy, ahogy én észrevettem itt már csak mi ketten vagyunk aktívak...Egyébként a Hamachi nem egy egyszerû program...A szerver csináláshoz sajna nem értek...
van Hamachi szerver itt ha igen mi a neve es a jelszava?
siker thx Meg 1 kerdes hogy valaki le irna pontosan hogy kell csinalni ELMELETILEG egy tort jatekot hogy tok vele jatszani neten?
thx
Huh...Hát én nem vagyok valami zseni az ilyesmiben...De lehet, hogy a videókártyád nem támogatja a játékot...Ha nem jön valami okos válasz a nálabb hozzáértõbbektõl, akkor én csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg újra felrakni a játékot hátha valami hiba csúszott be a setup közben.
igen ed nekem ezek a nagy allatok nem jelenek meg ez a baj nincs kit megolni 😄 mit tegyek szerintetek?
Heló!
Ha arról a pályáról van szó amire gondolok, akkor lövegeket meg tankokat kell szétlõni. Itt egy videó a pályáról:
http://www.youtube.com/watch?v=om7j3PFsd9M
Remélem tudtam segíteni.
Az elõzõ kérdésemre még mindig várom a választ!
Elõre is kösz!
Ha arról a pályáról van szó amire gondolok, akkor lövegeket meg tankokat kell szétlõni. Itt egy videó a pályáról:
http://www.youtube.com/watch?v=om7j3PFsd9M
Remélem tudtam segíteni.
Az elõzõ kérdésemre még mindig várom a választ!
Elõre is kösz!
hello valakinek van valami otlete hogy a 3dik palyanal mit kell csinalni oda megyek a tankhoz és 6 valamit kell levadaszni de a 40 katonan kivul senki nincs a jatekban? helppp!!!!!
Heló!
Meg tudná valaki magyarázni ezt?
Elõre is kösz a válaszokat!
Meg tudná valaki magyarázni ezt?
Elõre is kösz a válaszokat!
még a megjelenéskor játszotam vele de csak a sigle player részével. Most néztem pár multis videot, de kb a 99% tps nézetben volt, és össze vissza ugráltak benne. Ez nagyon illuzió romboló volt számomra. :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ez eredeti kulcs?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Heló!
Valaki tud segíteni? Az a problémám, hogy mikor játszok a SWBF2-vel egy idõ után egyszer csak kilép, és az asztalon találom magam...Meg tudnátok mondani mi lehet a baj? Elõre is köszi!
Valaki tud segíteni? Az a problémám, hogy mikor játszok a SWBF2-vel egy idõ után egyszer csak kilép, és az asztalon találom magam...Meg tudnátok mondani mi lehet a baj? Elõre is köszi!
ezt nem hiszem el senki nem játszik Batle front2-õn<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#szomoru2>#szomoru2><#sir>#sir><#schmoll2>#schmoll2><#wilting>#wilting>
sziasztok!
nem tudjátok hogy lehet a Star wars Battlefront 2-ben pályát szerkeszteni?
ha tudjátok a program nevét vagy ijesmi akkor azt nagyon megköszönném ha leirnátok!Elõre is kösz mindenkinek<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
nem tudjátok hogy lehet a Star wars Battlefront 2-ben pályát szerkeszteni?
ha tudjátok a program nevét vagy ijesmi akkor azt nagyon megköszönném ha leirnátok!Elõre is kösz mindenkinek<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
key Code:
3516-57e-450-e3ab-na20
3516-57e-450-e3ab-na20
Sziasztok!
Elõre írom nem warez kérdés ez hanem segítséget kérek!
Van valakinek eredeti cd kulcsa valakinek, mert a haverom ódaadta a játékot (természetesen eredetiben), és nincs hozzá cd kulcs! Tudtok segíteni?
Elõre írom nem warez kérdés ez hanem segítséget kérek!
Van valakinek eredeti cd kulcsa valakinek, mert a haverom ódaadta a játékot (természetesen eredetiben), és nincs hozzá cd kulcs! Tudtok segíteni?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Két problémám van, késik a hang, valamint eredeti a játékom, feltelepítettem a patch-et és azt írja ki az eredeti lemezre, hogy wrong disk, próbáltam 1.1-es crack-et letölteni, de nem jó. Ha valaki tud megoldást vagy 1.1-es mûködõ crack-et kérem adja meg a linket.
FAQ nem elerheto!
tahat tort verzioval lehet e multizni? Hogyan?
tahat tort verzioval lehet e multizni? Hogyan?
Oldal 1 / 62Következő →