19
Splinter Cell Chaos Theory - N-GAGE még ebben a hónapban!
-
#19 up D: -
#18 IGEN!!!!4
plz
(: -
Shadow_THH #17 megvan kell? :D ikenjóóó -
#16 lál, nemtalálom sehol :( -
Shadow_THH #15 ma jött ki, nem áprilisi tréfa -
Shadow_THH #14 lol találtam infot, elküldtem sg-nek -
#13 fittizni? -
Shadow_THH #12 nekem iszonyatosan tetszik. nem hiába irta rá a gamespot meg pár más hely: ha fittizni akarsz az n-gageddel akkor ezt muszáj beszerezned :D vagy mi -
#11 egyébként tényleg fasza ez a Chaos Theory...csak jöhetne már a full géjm -
#10 kösz -
#9 Én így tapasztaltam. -
Shadow_THH #8 n aitt a két link:
CoD
ShadowKey
remélem nem ütöttem el egyiket sem :) simán felül kell irni a fileokat a zipben lévőkkel, persze CSAK miután készitettetek biztonsági MÁSOLATOT a játékról nm -
Shadow_THH #7 ejj amit mondasz az tudod hogy nem igaz ugye? -
#6 Hát a CoD az valami borzalom... az irányítás egy dolog, de amúgy is fut vagy 5 fps-el és ha öt méter a látótávolság, már sokat mondtam.
Egyébként olyan játékkal még nem nagyon találkoztam, ahol ne késett volna pár tizedmásodpercet a gombnyomásra adott akció, sztem le kéne gyalulni a gépről a szar Symbian-t, aztán gépi kódban programozni. -
Shadow_THH #5 :PPP
persze de szerintem ha rákeresel valami mobil oldalon megtalálod.
Van COD meg Elder Scrolls linkeljem? -
#4 elküldenéd? -
Shadow_THH #3 nem, most nyomtam végig a demot (tutorial pálya egyedül) iszonyatosan jó.
Egyébként az irányithatatlan N-gage fpsekről: ha a COD-ra gondolsz ahoz irtam hacket, úgy már élvezhető :DD -
#2 Attól tartok ez is egyike lesz az irányíthatatlan, 10 fps-es N-Gage játékoknak... pedig a képek tényleg impresszívek. -
Shadow_THH #1 oldala az n-gage.com-on
offical n-gage game oldala
a filmeket ajánlanám mindenki figyelmébe! Szakasztott olyan mint az eredeti csak kisebbe és kevesebb a pálya
A demo pedig letölthető hivatalosan is, csak az a gáz hogy még nem tudtam elinditani :)