EU - túl sok funkció hiányzik a butított Windowsokból
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán 13 ezer év! Unokánk sem fogják látni.....<#nyes>#nyes>
Jaja, íreket is megfenyegették, hogy ha linuxra mernek átállni az önkormányzatoknál, akkor elviszik a fejlesztõközpontjukat Írországból.
Alapvetõen tényleg ezt nyomják; azt akarják, hogy húzzon el messzire. Ha leszavazzák a patenteket is, akkor <#taps>#taps>. Már csak az kell, hogy támogassák az alternatív próbálkozásokat, pár kis program a munkanélküliség felszámolására a megnyert pénzkülönbségbõl, stb-stb.
Meg is erdemli. Baszogassak csak nyugodtan. El vannak magutol szallva rendesen. Perrel fenyegoznek ha kormanyok linuxot hasznalnak ringyoz helyet. Meg a tobbi mocsoksag amit evek ota csinalnak. Picit nem art megfingatni oket 😊
MS-en füstszûrõs sapka van...
EU <#levele>#levele>
EU <#levele>#levele>
Mit jelent az, hogy más médialejátszó alkalmazásokkal sem mûködik együtt zökkenõmentesen.
A sejtésem:
Az teljesen korrekt, hogy alapból nem tud lejátszani semmit, mert ez volt az EU célja. Gondolom miden kodekfélét kivágtak belõle, a "ha nincs player akkor minek" elv miatt. Oszt mikor a user felrak vmi progit, akkor az nem játsza le a cuccost alapból. Ez a sejtésem.
Nem vagyok MS fan, de szerintem az EU feleslegesen kapálózik. Az update úgyis felajánlja a media player-t, meg átlagfelhasználónak mindegy hogy mivel néz filmet, meg boltban úgyis a fullos verziót teszik rá(kalóz v. eredeti itt mindegy, meg stb.
Nekem is van MP9 de nem azt használom.
A linuxosok pedig csak mosolyognak az egészen.
A sejtésem:
Az teljesen korrekt, hogy alapból nem tud lejátszani semmit, mert ez volt az EU célja. Gondolom miden kodekfélét kivágtak belõle, a "ha nincs player akkor minek" elv miatt. Oszt mikor a user felrak vmi progit, akkor az nem játsza le a cuccost alapból. Ez a sejtésem.
Nem vagyok MS fan, de szerintem az EU feleslegesen kapálózik. Az update úgyis felajánlja a media player-t, meg átlagfelhasználónak mindegy hogy mivel néz filmet, meg boltban úgyis a fullos verziót teszik rá(kalóz v. eredeti itt mindegy, meg stb.
Nekem is van MP9 de nem azt használom.
A linuxosok pedig csak mosolyognak az egészen.
"túlságosan lebutították" 😊)))
← ElőzőOldal 2 / 2