61
  • Atuspapa
    Én szeretem a Windows-t akármennyire is cikinek tartjátok.
    Eggyetértek DopeBob-bal, hogy jó lenne ha én dönthetném el mit teszek fel.
    Amúgy meg semmit nem fog elérni az EU ezzel az egész szarakodással. Átállhatnak Linuxra, de akkor meg a gatyájukat ráköltik majd hogy kifizessék az adminokat.

AMD forever!
  • DopeBob
    én csak azt nem értem, miért nam arra kotelezik oket, hogy linuxhoz hasonlo telepitot csináljanak... felolem lehet benne akár milyen media lejátszo, de telepitésnél az osszes kis fos programrol eldonthessem, hogy szukségem van e rá vagy sem... és nem kerulne a gépemre feleslegesen se explorer, se outlook se semmi... csak egy OP rendszer kell...
  • Chief
    Okos!
  • Chappy
    szeggyeki. le va szarva. majd veszek linuxot
  • h4x0r
    Nem szeretem az emest, de ez mar a mulatsagos kategoria.
  • FTeR
    :) igen jól látszik, hogy EU hiába kapálódzik
  • FTeR
    a cikkből az derűlt ki, h az a bajuk, hogy ha wörbe belinkelnek 1 múvit akkor a wörd nem játsza le... könyörgöm, a wörd csak az MP miatt tudta ezt a funkciót, jóhogy nélküle nem megy. Ha nem tévetek csak a QTnak van még ilyen beépülő modulja (weblapok), szal nemtom mit sír a szájuk.
    Lassan szégyelni kezdem őket.
  • FTeR
    az ritka nagy kacsa volt, szal nem kell erőltetni, másnap csak rögtön 2 ember cáfolta 1 M$ és az Ír infós miniszter. btw, nemrég ruházott be M$ írekhez megint...
  • blackeagle
    "A linuxosok pedig csak mosolyognak az egészen." ezt nagyon eltaláltad
  • [HUN]PAStheLoD
    minden másféle lejátszó tesz fel min 1-2 kodecet , ill. régebben is neked kellett letölteni a divx codec-et , neem? De. .. és winamp is felteszi a saját dll-jeit ..
  • palika22
    Talán 13 ezer év! Unokánk sem fogják látni.....
  • pemga
    Jaja, íreket is megfenyegették, hogy ha linuxra mernek átállni az önkormányzatoknál, akkor elviszik a fejlesztőközpontjukat Írországból.
  • pemga
    Alapvetően tényleg ezt nyomják; azt akarják, hogy húzzon el messzire. Ha leszavazzák a patenteket is, akkor . Már csak az kell, hogy támogassák az alternatív próbálkozásokat, pár kis program a munkanélküliség felszámolására a megnyert pénzkülönbségből, stb-stb.
  • Nyiri
    Meg is erdemli. Baszogassak csak nyugodtan. El vannak magutol szallva rendesen. Perrel fenyegoznek ha kormanyok linuxot hasznalnak ringyoz helyet. Meg a tobbi mocsoksag amit evek ota csinalnak. Picit nem art megfingatni oket :)
  • Tetsuo
    Azért jó lenne tudni a részleteket.
  • tbundy
    MS-en füstszűrős sapka van...
    EU
  • entreri
    Mit jelent az, hogy más médialejátszó alkalmazásokkal sem működik együtt zökkenőmentesen.

A sejtésem:

Az teljesen korrekt, hogy alapból nem tud lejátszani semmit, mert ez volt az EU célja. Gondolom miden kodekfélét kivágtak belőle, a "ha nincs player akkor minek" elv miatt. Oszt mikor a user felrak vmi progit, akkor az nem játsza le a cuccost alapból. Ez a sejtésem.

Nem vagyok MS fan, de szerintem az EU feleslegesen kapálózik. Az update úgyis felajánlja a media player-t, meg átlagfelhasználónak mindegy hogy mivel néz filmet, meg boltban úgyis a fullos verziót teszik rá(kalóz v. eredeti itt mindegy, meg stb.

Nekem is van MP9 de nem azt használom.

A linuxosok pedig csak mosolyognak az egészen.
  • vegesm
    "túlságosan lebutították" :))))
  • Axon
    Napi öt millió? Nézzük csak, akkor mennyi idő allatt is fogy el billi gyerek vagyona?
  • Omega
    Szóval csak fizetnek ?! :)
  • AnuluWork #1
    :)