Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igaz nem új kód,de már régen volt frissítve a pc guru-s kód.
PC GURU 2012/02

Kód: SKZ2J6
Regisztráció
Érvényes: 2012.04.01
Wreck86
Hali!
Chip kódra kidobta hogy érvénytelen felhasználó és jelszó. :S

Másnál?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Törölt felhasználó
köszönöm.
Pano
Kicsivel lejjebb van a #10890-es hozzászólás, abban találsz egy linket. Azt megnyitod és a vastagon jelölt kódot beírod a kód rublikába. A többi mezõt értelemszerûen kitöltöd és a megadott e-mail címre kimegy a kód, ami jelen esetben április 15-ig érvényes. Amikor kezd lejárni, ellátogatsz újra ide, az új kódért és tudsz továbbit igényelni, ugyan így.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Törölt felhasználó
A letöltõ oldalon ezt olvastam. Aktiválás:Az alábbi oldalon található részletes leírás alapján mindenki személyre szóló licenset igényelhet, amivel teljesen legálisan használható a program (természetesen a kód igénylést meg kell ismételni bizonyos idõnként).

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056
Törölt felhasználó
sziasztok ha lehet szeretnék nod32-z licenset kérni.
gergely1991
Szóval, bõvült a Robin Húd' tagok száma.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Köszi szépen!
Köszi szépen!

Choose your weapon!

Martinez01
Gary köszi a kódot!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

moonster
Gary: BIG THX!
Köszönöm szépen!<#worship>
kryst
Köszi szépen a kódot!

gabo91
köszi!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

wicked
<#worship><#eljen>

Köszönöm!
Köszi!
CH1P 2012/03

oet3po

Regisztráció
Érvényes: 2012.04.15.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Szerintem, 1-2 nap múlva már lesz április 15 vagy 30-ig érvényes kód...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

moonster
A fejléc alján van a legfrissebb mindig, pirossal.
Március 31-ig jó. Használd azt!
Vki nem tud írni márciusi kódot?<#hamm>
moonster
Valami nem kivett, vagy nem betett pipa okozhatta, valamelyik jó kis programnál, amit használsz 😊
helló
az elõbb játszottam a fifa12-vel egyszer csak feljött egy ablak hogy feltelepíti nekem a Music Fros nevû programot.
ez mitõl lehet?
hisz ha nem indítom el a telepítõt és nem is töltöttem le akkor hogyan indulhatott el?
Vagyis Neked köszi

Köszi

Köszi a tesztet!
Hát igen. Múltkor is szívatott már.
Narxis
WOT-nál sárga, Kaspersky nem blokkolja, lehet a Nod url filtere túlbuzgó egy kicsit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok.
Ezt az oldalt blokkolja Nod:
http://www.1clickdownloader.com/
Most megint csak szórakozik, vagy ... ?
Ki lehet kapcsolni. Beállítások -> Játékos üzemmód.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

signs
Sziasztok,

nekem ez a nod32 5.0 állandóan váltogat játékos mód és normál mód között, és ezt a tudomásomra is hozza ilyen buborékablakban, elég idegesítõ.. Akkor történik, ha mondjuk külsõ merevlemezrõl megnyitok egy videót, bezárok valamit, másolok, stb. Mitõl lehet ez, valami gáz van? Ki lehet kapcsolni?

www.sabian.com

me and a monkey
Ashampoo Burning Studio + Imgburn. Nérót elfelejtettem 2007 tájékán.
Az XP-t is, baráti/családi körben én telepítek operációs rendszereket, hacsak nem elavult a gép akkor sosem teszek fel XP-t.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Az Eset 5 a honlapjáról:
"MicrosoftŸ WindowsŸ 7/Vista/Home Server/XP/2000"

Szerintem az XP-t ki kéne hagyni... (mert használhatatlan!)

A Nero-ról ahogy nõt a mérete úgy romlott a használhatósága...
Régen a CD és DVD írók mellé adták, mert jó volt...
Modano
Igazad van HJ!A nero 6 os verziója volt a legjobb felhasználó barát!Onnantól viszont Gólem verziók jöttek ki! Én igy jártam az Avast-al. A 4 es verziót szerettem,aztán az újjakat televágták mindennnel.AVG-nél szintén ez volt.. hatalmas lett a program kissebb gépeken igazi satufékezõ funkcóval!😊 Az Eset legalább hagy netezni!😊)Kicsi az étvágya és remélem igy is marad!(Talán még a Panda cloud-nak vannak ilyen jó tulajdonságai..de az egy másik történet.

Addig meg a program ellátottsága is rendben lesz.

Narxis
Az XP 2014-ig semmiképp se elavult, utána már lehet mert a Microsoft is nyugdíjazza végleg.

Én 2005 óta használom a Nero-t - legálisan! Tökéletesen mûködik azóta is arra amire kell. Akkor meg miért cseréljem le másikra? Csak mert az újabb esetleg? Az XP lehet hogy valóban elavult már kissé, de ha minden biztonsági javítás telepítve van + jó víruskeresõ, akkor nincs vele különösebb biztonsági gond se. Stabil, gyors, munkára és játékra is megfelelõ. Egyelõre nem találkoztam olyan programmal vagy játékkal ami nekem kellett volna és nem ment XP-n.

moonster
IMGBURN, az én pörkölõ barátom.
Narxis
Van akinek az XP vált be.

Nekem nincs is DVD íróm.Elavult dolognak tartom.Továbbá sohasem értettem,hogy egy lemez meg írásához,mi szükség van a fizetõs Nérora.Vannak ingyenes alternatívák,pl. InfraRecorder.
Amit végkép sohasem fogok megérteni,mi vezérli az embereket,hogy modern vírusirtót rakjanak elavult operációs rendszerre.

A Nero zabálja a memóriát? A 6.6.1.15 Image Recorder (DVD) módban 32 MB-ot használt.

Modano
Hali! Szerintem is kiválló a Neró,bár a memoria zabálásban sem utolsó!😊 Nálam a kellemes csalódás az Ashampoo Burning Studio-volt!Fent is maradt a gépemen!😊

Nero-t említed!
Hát igen, igazad van!
Én a 6.6-os Nero-t használom. Tökéletes.
XP-n nekem is inkább a 4.2 vált be. Próbáltam az 5-öst is, igaz nálam nem okott nagyobb galibákat, de valahogy mégse jött be. Érdekes, hogy amikor váltottam 3.x-rõl a 4.x-re akkor már az elsõ benyomásom is az volt, hogy na ez igen, ez sokkal jobb mint a régi.
Leeht, hogy az Eset is beleesett a "fejlesztési kényszer csapdába", mint annyi más szoftvercég? Mire is gondolok pontosan? Mint ami a Nero-nál is volt: piaci nyomásra a nagyon jó 6.x szériát elkezdték felfújni, belekerültek mindenféle szolgáltatások amik már nem igazán vágtak az alap profilba és a végén már egy gigantikus méretû, lassú, sok felesleges funkcióval rendelkezõ szörnyecske lett a régi aranyos Nero Burning Room-ból 😞

Martin82
oké,nem szóltam,megtaláltam!!!<#awink>
Martin82
Sehol sem találom ezt a beállítási lehetõséget.Telepítéskor mindig megkérdezi,de akkor interaktívra szoktam állítani,de így utólag nem tudom hol kell átállítani.Ha esetleg leírnád hol találom azt megköszönném,szia!
Narxis
Állítsd tanuló módba mielõtt elindítod.

Martin82
Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy tegnap nosztalgiából felraktam a Call of Duty 4-et,hogy multizzak egyet xfirén keresztül.Az a bajom,hogy csak úgy tud csatlakozni szerverekre,hogyha kikapcsolom a tûzfalat,mert ezek szerint blokkolja.Nézegettem a szabályokat,de nem akadtam rá semmi olyanra,ami szerintem megoldás lenne.Kérdésem:Hogyan tudom átengedni a tûzfalon,mert nem igazán megoldás 1-2 órára csak úgy tûzfal nélkül lenni amíg játszok?Meg igazából azt sem tudom hogy mit blokkol?Magát a játékot vagy az xfire-t?Valaki segítsen,köszönöm!sziasztok!
Köszi!
Ja! Én nem xp-t használok hanem 7-et.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro