Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Choose your weapon!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pro-t nem ajánlom mellé mert annak is valósidejû védelme van, ami meg gubancot okoz. Követik egymás tevékenységét stb. Ajánlom azt is, hogy nézz bele az ESS további beállításaiba is, mert jóval erõsebbre fellehet húzni mint gyárilag beállítják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy érdemes PC Védelmet használni?
ESET NOD32 Antivirus + Tûzfal (Pl: Comodo)
vagy
ESER SMART SECURITY (egyedül)????
Hogyan tudok egy adott programot letiltani az internetrõl? Szóval se bejövõ, se kimenõ adatforgalmat nem akarok neki megengedni - tehát mint ha ennek a programnak ki lenne húzva a net a gépbõl. 😄
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De miért azt írja ki hogy a próbaverzió lejárata 0 nap?
Felhasználónévhez mit írjak?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Reméljük, hamar lesznek! 😊
nálam nincs olyan opció, hogy aktiválás felhasználónévvel és jelszóval... :S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Choose your weapon!