Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a kódot.
Üdv. Kardos Lajos
Üdv. Kardos Lajos
Köszönöm szépen! f3lhasznaloinev <#worship>#worship>
CH1P 2014/5
3S3T Sm4rt Security
Kód: xpu377p2
Érvényes: 2014.06.15
Regisztráció :
3S3T Mobil3 Security for 4ndroid
Kód: pnv9nfwc
Regisztráció :
3S3T Sm4rt Security
Kód: xpu377p2
Regisztráció :
3S3T Mobil3 Security for 4ndroid
Kód: pnv9nfwc
Regisztráció :
"A megadott sorozatszám nem létezik!
Az Ön által megadott sorozatszám nem érvényes. Kérjük, figyeljen a 0/O, i/1/l és egyéb hasonló betûk közötti különbségre, és próbálja újra a regisztrációt esetleg ezek váltogatásával.
Ha a regisztráció többszöri próbálkozás után sem sikerül, kérjük, lépjen kapcsolatba az ESET magyarországi képviseletének munkatársaival! A kapcsolat menüpont alatt tájékozódhat elérhetõségeinkrõl."
3-4 mail-re sem jó :/
Az Ön által megadott sorozatszám nem érvényes. Kérjük, figyeljen a 0/O, i/1/l és egyéb hasonló betûk közötti különbségre, és próbálja újra a regisztrációt esetleg ezek váltogatásával.
Ha a regisztráció többszöri próbálkozás után sem sikerül, kérjük, lépjen kapcsolatba az ESET magyarországi képviseletének munkatársaival! A kapcsolat menüpont alatt tájékozódhat elérhetõségeinkrõl."
3-4 mail-re sem jó :/
Üdv: howarju
Ismét köszi a segítséget. Folyamatosan 1 megával töltök fel😊 Ennyit tud sajna a netem. Akkor ezek szerint a sima NOD-nál nem lehet beállítani a a tûzfalat? A win 7-emnél azt mondja, hogy a tûzfalat nem tudom beállítani, mert azt a NOD kezeli. Azt hiszem kb 6 év után megválok a NOD-tól és felrakok valami mást. Már a Win 8-at mikor feltettem az sem mûködött a NOD miatt normálisan. Nem is lett volna probléma, csak mire rájöttem, hogy az miatt van rendszeresen 2-3 naponta "bluscreen"-em addigra épp bele is õszültem. Most meg az utorrenttel sz@raxik. Tönkre ment a rendszer vinyóm, elõtte semmi gond nem volt. Kicseréltem a vincsit, újratelepítés és hol ment az utorrent, hol nem. Megint mindent megpróba, sehogy nem jó. A végén tanulva a win8-as esetbõl NOD le, tökéletes. Mondjuk 2 napom elment vele mire megint rájöttem😞 A baj a megszokás. Nagyon rég használom a NOD-ot, de aszem váltok😞 Most az egyik gépemen megy az avast egy éves ingyenes licence és szépen megy minden. Azt gondolom átállok, pedig nem volt tervbe. Még egyszer köszi.
Az meg h nCore-os vagy, nem biztos hogy ahoz a torrent-hez csatlakozik leech-er, akinek seed-elnéd felfelé. <#awink>#awink> Így lehetsz nCore-os, életbe nem fog felfelé menni. Nézd meg a seed/peer arányt, hogy van e, akinek seed-elheted. ha x/0 -át ír arányt, akkor nincs. Ergo nem fog felfelé menni.
Jah, nem. Bocse. Én néztem el. Sima NOD-od van, nem ESS (Smart Sec..), ami tûzfalas (hálózati beállításos).
Sztem cseréld le, tegyél fel ESS-t. Kódot meg mindíg találsz eme oldalon, frisset, amit beregelsz. <#eljen>#eljen>
Sztem cseréld le, tegyél fel ESS-t. Kódot meg mindíg találsz eme oldalon, frisset, amit beregelsz. <#eljen>#eljen>
Nagyon jó a leírás, de nekem "sajnos" 7-es NOD-om van, abban pedig nincs a 2. számmal jelzett "Hálózat" beállítási lehetõség. Végignéztem, hátha másutt találok, de nekem nem sikerült. Valószínûleg én vagyok figyelmetlen, de megköszönném a segítséget.
Elõször is köszönöm. Másodszor ncore-s vagyok.
További beállítások / Hálózat / Személyi tûzfal / Szabályok, zónák / Zóna és szabályszerkesztõ --> utorrent hozzáaadása és fix port hozzárendelése.
utorrent-port-nyitas-az-eset-smart-securityben
utorrent-ben is fix port hozzárendelése, DHT csomópontok kikapcsolása, stb.
Van egyáltalán akinek seed-eled (feltöltsd)? Mert ha nincs, mehet a torrent-ed, ha senki sem szedi, akkor kinek menjen felfelé?
utorrent-port-nyitas-az-eset-smart-securityben
utorrent-ben is fix port hozzárendelése, DHT csomópontok kikapcsolása, stb.
Van egyáltalán akinek seed-eled (feltöltsd)? Mert ha nincs, mehet a torrent-ed, ha senki sem szedi, akkor kinek menjen felfelé?
Advanced Setup/Web and Email/protocol Filtering/ Ide tallózd be a utorrent.exe file-t.
Sziasztok! Abban szeretném kérni a hozzáértõk segítségét, hogy az általam évek óta használt NOD 32-t wincsi csere miatt a legújabb 7-esre cseréltem. Ezek után az utorrent mûködése szakaszossá vált, hol mûködött hol nem. Inkább nem. Megpróbáltam minden elképzelhetõ dolgot állítani, de semmi nem hozott eredményt. Végül levettem a géprõl a NOD-ot és most tökéletesen mûxik. Elõtte sem volt a letöltéssel gond, de feltölteni csak hébe-hóba akart. Be lehet valahol állítani a NOD-ot, hogy mûködjön az utorrent? Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm szépen moonster !
<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Köszönöm szépen! moonster <#worship>#worship>
Nagyon tetszett! Biztos voltam,hogy nem átverés.<#wave>#wave>
Köszönöm a kódot! <#wave>#wave>
Köszönöm szépen! f3lhasznaloinev <#worship>#worship>
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Te se nagyon érted a humort... ahogy látom... Pedig április elsején még az írott sajtóban is mindig vannak elrejtve tréfás-valótlan cikkek ezen a jeles napon...
Sajnos ez nem mûködik. Valami bedõltéles üzenet jelenik meg.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Szuper! Ezer köszönet!!! Beírtam a kódot és egybõl azt írta, hogy 2015. március 31-én jár csak le!
Ezer hála még egyszer!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezer hála még egyszer!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1 éves ingyenes ESET licenc!
Regisztráció!
Regisztráció!
Köszönöm "norti" <#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
ˆ SergioAmigo -féle userek miért nem kerülnek tiltásra/törlésre spammelés miatt?
Köszi! Kíváncsi vagyok,hogy törlik e mint az enyémet a múltkor ! Azóta sem derült ki ,hogy ki volt az!
Köszönöm szépen!© norti <#worship>#worship>
Köszi <#worship>#worship>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
CH1P 2014/4
ESET Smart Security
Kód: xdzrz5n3
Regisztráció
ESET Mobile Security
Kód: tmecjy2p
Regisztráció
Érvényesség: 2014.05.15.
ESET Smart Security
Kód: xdzrz5n3
Regisztráció
ESET Mobile Security
Kód: tmecjy2p
Regisztráció
Érvényesség: 2014.05.15.
Nincs a spam mappába? Nekem egyszer oda tette.
Szia!
Én most próbáltam és két freemailes címre is kértem egymás után. Perceken belül küldték felh.név/jelszót.
Én most próbáltam és két freemailes címre is kértem egymás után. Perceken belül küldték felh.név/jelszót.
Sziasztok!
Nekem nem küldik ki a kulcsot freemail-ra. 😞 Mi lehet a probléma?
Nekem nem küldik ki a kulcsot freemail-ra. 😞 Mi lehet a probléma?
tudom hogy nemid való de a
gamestar 2014/03 számába benevolt a válasz Kevin Martens vezetõ tervezõ mit tart a RoS elsõ számú attrakciójának? valaki tudja a választ?
gamestar 2014/03 számába benevolt a válasz Kevin Martens vezetõ tervezõ mit tart a RoS elsõ számú attrakciójának? valaki tudja a választ?
Köszönöm szépen moonster ! 😊
<#worship>#worship>
Ha kiküldték a kódót itt kel beregisztrálni.
http://www.eset.com/us/register/
http://www.eset.com/us/register/