15641
-
pirobi #12939 nem is kell használni !!!! -
dimo1111 #12938 Rossz tapasztalatok vannak a lavasoft ad adware programmal kapcsolatban.Régebben kereséskor kékhalál,később szénné égette a pc-t. -
domoksz #12937 Köszönöm! Úgy látom, ez egyben antivírus is. Érdemes lehet akkor az ESET-et elfelejteni és teljesen átállni az Ad-Aware-re? Hiszen ahogy tapasztaltam, az ESET nem tud adware-t szűrni. -
howarju #12936 Szia! Tudom Neked erre ajánlani a Lavasoft, Ad Aware, ingyenes, magyarul is tudó programját. Csak regisztrálni kell a honlapján, és kapsz egy 1 évre jogosító aktivációs kulcsot is hozzá.
http://download.chip.eu/hu/Ad-Aware_69537.html
http://www.lavasoft.com/ -
domoksz #12935 Az Adware-eket nem kéne az ESET-nek kiszűrnie? Azért kérdezem, mert szerintem összeszedtem valamit, de hiába csinálok teljes scan-t az ESET-tel, nem talál semmit. A tünetek: böngészőben bármilyen linkre kattintok, megnyílik egy új oldal, amin általában a Windows Repair programot reklámozzák, valamint az az oldal amelyiken a linkre kattintottam az is továbblép, általában valamilyen videojáték reklámjára. Marha idegesítő! Mi lehet ez?
Installált programokat és a böngésző bővítményeket már átnéztem, nincs köztük semmilyen kéretlen program.
Utoljára szerkesztette: domoksz, 2016.02.23. 11:55:29 -
Öregfa #12934 Köszi a kódot! -
drahás #12933 Köszi a kódot! -
#12932 Köszi szépen! -
farkasbora #12931 NOD 32-nél :Súgó és támogatást kell megnyitni. Utána jobb oldalon lent, licenc módosítása. Megnyitod és oda kell bemásolni a licenckulcsot . -
meszilacci #12930 Köszönöm szépen! -
patás #12929 Szia!
A regisztrálás után kapsz egy emailt, a 3. pont (Aktiválás licenckulccsal) alatt lesz a Licenckulcs. Azt kimásolod, és beilleszted, majd aktiválás. Ennyi.
Itt egy példa.
Utoljára szerkesztette: patás, 2016.02.12. 12:44:08 -
pamszeg #12928 Köszönöm szépen! moonster
-
#12927 Köszi! -
pirobi #12926 Köszönöm !!! -
#12925 === PCGVRV 2016/02 ===
Kód: 7Y93KYVH
Érvényes: 2016.04.01
Regisztráció
================= -
cinyo99 #12924 Köszönöm szépen!
-
KTAndi #12923 Az a problémám, hogy nekem Eset smart security 9 van, azt hogyan, tudom a kóddal aktiválni??? -
KTAndi #12922 Köszi szépen! :D -
Lysandus #12921 -
#12920 Köszönőm -
#12919 Szia!
Töltsd le a teljes NOD32-t vagy a Smart Securityt, a fejlécben lévő letöltések menüponton keresztül.
Ne a próba változatot, hanem jobb oldalt a legfrissebb változatot szedd le.
A próbaverziót uninstallálni kell, amit a vezérlőpult / programok szolgáltatások menüpontban megtehetsz.
Ezek után telepítsd fel a letöltött programot, majd az oldalon lévő kódok valamelyikével aktiváld. -
Zsolt01 #12918 Köszi! -
pamszeg #12917 Köszönöm szépen!!! Kubu86
-
KTAndi #12916 Sziasztok! A Nod 32 vírusírtó próbaverziója le fog járni 6 nap múlva. Tudnátok segíteni, hogyan lehet meghosszabbítani?
Előre is köszi! -
Kubu86 #12915 CHIP.Pc.2016/02
Kód: 2hjt372c
Regisztráció.
Érvényes: 2016.03.15.
CHIP.Mobil.2016/02
Kód: bz4nachd
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2016.03.15. -
#12914 Szia!
Náalm is most eléggé omladozik a Firefox, el sem indul vagy összeomlás van csak.
Ezt hol tudom letiltani? -
szferix #12913 Frissen, fürgén válaszolok is a 12912 sz. hozzászólásomra, hátha valaki hasonló jelenséggel találkozik. A leírt problémát a Firefox "Tab Plus Mix" kiegészítője okozza. A kiegészítőt egyszerűen tiltsuk le, közvetlenül utána engedélyezzük újra és minden rendben működik. -
szferix #12912 Tudna-e valaki segíteni az alábbi probléma megoldásában:
Firefox frissítés után az ESS "Netbank- és tranzakcióvédelem " nem működik. A decemberi Firefox frissítés után felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Uninstallt és újra telepítést javasoltak. Megcsináltam, de ettől kezdve nem volt hálózat, akármit csináltam. Rendszer visszaállítás után pedig maradt minden a régiben. Közben megjelent a 349-es verzió, frissítettem arra és helyreállt "Netbank- és tranzakcióvédelem ". Most viszont új Firefox frissítés jött és annak a telepítése után megint meghalt, ugyanúgy, mint az előző alkalommal. Próbáltam uninstall nélkül javító telepítést csinálni az ESS -re, de nem engedi, azt mondja telepítve van ez a verzió, ami persze igaz is.
Tapasztalt-e valaki hasonlót és mi lehet a megoldás?
Köszönöm. -
aikon16601 #12911 Nem kell. -
perelli #12910 Ez engem is érdekelne. :) -
peti178 #12909 Köszönöm szépen a kódot! -
Ironman2 #12908 Nekem mégegy kérdésem lenne,mert látom már meghagyja a windows tüzfalat is,idáig kikapcsolta a Smart Security.Kell a wndows tüzfal ezentúl az SS mellé is? -
Ironman2 #12907 http://www.eset.hu/otthoni/ess/bovebb
"Felhő alapú védelem
Az ESET Smart Security az ESET Live Grid szolgáltatáson keresztül folyamatos kapcsolatban áll az ESET szervereivel, amelyek egy nagyméretű adatbázisban tárolják a felhőben fellelhető összes futtatható fájl ellenőrző összegét (MD5 hash) és annak fertőzött vagy tiszta voltát. Ez az adatbázis a felhasználók gépéről folyamatosan frissül, így ha megjelenik egy fertőzés, akkor az a fájl azonnal tiltólistára kerül a felhasználók gépén a vírusadatbázis frissítése nélkül, megakadályozva ezzel a fertőzés további terjedését. A felhőből származó információk alapján az ESET szerverei egy dinamikus fehérlistát építenek, amely érezhetően lerövidíti számítógépének ellenőrzési idejét." -
#12906 koszi -
pirobi #12905 Köszönöm a kódot !!! -
pirobi #12904 és mire jó ? -
Ironman2 #12903 Az eset live grid mennyire foglalja a memóriát? Érdemes bekapcsolni? -
Öregfa #12902 Sziasztok, meg tudná mondani valaki, miért nem tudok belépni, a Cib netbankjába, a SS9 Netbank- és tranzakcióvédelem alkalmazással, felhasználónév, illetve hibás jelszót reklamál, a sima böngészővel (Firefox) be tudok lépni. -
pamszeg #12901 Köszönöm szépen a kódot!
-
#12900 Köszi!