Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Én ugyanazt a címet használom évek óta. Nincs vele problémám.
Egy email címet egy kóddal csak egyszer enged használni.
Köszönömk szépen a kódot moonster! <#integet2>
Mindig más email cimre kell regisztrálni csak ugy müködik!
Köszönöm az Eset kodot!
Nagyon köszönöm a kódot. Egyúttal boldog új esztendőt kívánok Önöknek !
Üdv. Kardos Lajos .
Köszönöm! 😊

moonster
<#eljen>
Köszönöm szépen a kódot szoltang! <#law>
Köszönöm a januárit Szoltang .
Boldog karácsonyt kívánok !
CH1P 2015/01

3S3T Sm4rt Security

Kód: cwh56zuc

Regisztráció

Érvényes: 2015.02.15.

----------------------------------------------------------------------------

CH1P 2015/01

3S3T Mobil3 Security

Kód: fnzn88f4

Regisztráció

Érvényes: 2015.02.15.
Utoljára szerkesztette: szoltang, 2014.12.24. 13:48:36
Köszönöm a segítséget. Így már minden ment mint a karikacsapás. 😊
Lehet vele telepíteni is nem csak eltávolítani.
Így igaz.
Viszont a telepíthető változatban van egy nagyon hasznos funkció, mégpedig a 'Kereső mód' bekapcsolhatósága. Én ezt mindig bekapcsolom amikor valamilyen új programot feltelepítek. Ez a Kereső mód azt teszi, hogy egyfajta visszaállítási ponthoz hasonlót hoz létre magának, és ha a későbbiekben eltávolítod azt a programot amihez ezt a telepítésekor bekapcsoltad, akkor minden ahhoz tartozó változtatást/bejegyzést kitöröl. Én ezért szeretem nagyon.
Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.14. 15:39:15
Található belőle "Portable" verzió is, azt még telepíteni sem kell! :-)

Üdv: howarju

Nagyon szívesen. Meglátod majd, jó program az a Revo, hamar meg fogod szeretni. Több mindent tud, nem csak kiválóan eltávolítni.
Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.13. 21:27:53
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ajánlott minden új verziónál (jelen esetben a 7-ről a 8-ra), hogy eltávolítani a fent lévőt és újra feltelepíteni az újabb verziót. Ha nem így teszel akkor előfordulhat olyan eset mint ami @ fergadht-12507 hsz.-ban leírt. Én mindig a Revo Uninstallert használom a programok eltávolításához. Hasznos és alaposan kitöröl minden, az eltávolítandó programhoz tartozó bejegyzést. Töltsd le innen a free vátozatot. Tud magyarul is. Maradhat a gépeden utána is.
A következőket tedd. Elindítod a revot ( a telepítés után), ekkor kilistázza a telepített programokat. Baloldalt felül az első 'Eltávolító'. Ebben addig görgetsz amíg megtalálod az ESET/NOD-ot. Bal klikk erre, kijelölöd, majd fent az Eltávolításra katt. Ekkor bejön négy lehetőség, de a legalsót válaszd! Ez a teljes mindent kilistázó. Majd elindítod az eltávolítást. Először elindul az ESET saját eltávolítója, de nagyonn figyelj mert majd feljön egy ablak, hogy újraindítod most a gépet vagy később. A későbbet válaszd!!! Ez nagyon fontos, majd meglátod. Ez után elindul a revo saját keresője és kilistáz minden maradék eset bejegyzést. Ha végzett akkor szépen nézd végig és a félkövéren kilistázott bejegyzéseket jelöld ki, (pipa eléjük). Óvatosan jelölj, nyiss meg minden félkövér + jelet!! Csak azok elé tegyél pipát ami félkövéren van kilistázva!!! Nem fog olyat törölni amit Te nem engedélyezel. Ha mindent kijelöltél akkor alul a törlésre katt és készen vagy. Jöhet az újraindítás és után a lehet feltelepíteni az újabb 8-as verziót.
Csak elsőre tűnik bonyolultnak a program, de a második eltávolításkor már könnyedén fog menni.
Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.13. 11:26:00
Az ESET Sirefef Cleaner-je segített
http://www.eset.com/ch-en/download/utilities/detail/family/168/
Utoljára szerkesztette: hilla, 2014.12.13. 00:21:16
Laczyi
Sziasztok. Lenne egy problémám. A mai nap felajánlotta az eset smart security 7, hogy frissíti magát 8-as verzióra. Rákattintottam, hogy rendben és elmentem fogdokihoz. Mire visszatértem, ez az üzenet fogadott: "Nem sikerült beolvasni a tűzfal konfigurációját." Gondoltam újratelepítem. Leszedtem a 8-at. De telepítés közben, mikor elér oda, hogy a szolgáltatások leállítása, akkor ezt írja ki nekem: A következő szolgáltatás leállítása sikertelen: "ESET Service" (ekrn). Győződjön meg arról, hogy megfelelő jogosultsága van rendszerszolgáltatások leállításához. Hát rendszergazdai jogosultságom van. Akkor gondoltam uninstall. Hát a programok és szolgáltatások között nincs. Akkor Startmenü. Ott katt az uninstallra, de azt írja, hogy csak olyan programot lehet uninstallálni, ami telepítve van. akkor utána olvastam. Tűzfal tanuló módba raktam. Nem jó. Kikapcsoltam a behatolás megelőző rendszert. Semmi. Valakinek esetleg valami ötlete? Előre is köszi. 😊
bajgunar
Frissítés -en belül megnyomod a: Termék frissítése opciót, és már tölti/telepíti is.
Igen szeretném is letölteni kérdezném hogy előtte el kell e távolítani a 7-es verziót?Köszi! <#smile>
Köszönöm szépen! <#worship>
Miért a 7-est használod? Már van annál újabb is.
moonster
Igen, mindegyikhez jó!
Szia! Lehet hogy hülyeséget kérdezek de ez a kód jó a Nod32 Antivirus 7-hez is? <#confused>
Hát ha ez valóban így lesz én váltani fogok.
De addig is használom amíg lehet.

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Köszönök mindent ! Ha megszűnik az oldalad, akkor is ! Farkas László

Köszönöm a kódot moonster! <#wave>
Lehet, hogy ez volt az utolsó ilyen "ingyenes" kód ebben az újságban is. Ha igazak a hírek akkor a jövő évi (2015/1) első számtól kezdve, de legkésőbb a második negyedévtől már itt is egyéni kódok lesznek. Sajnos ezt a döntést nem a magazinok hozták hanem az ESET. Gondolom megunták vagy hasonló és kell a pénz nekik is.
BIG THX! Nálam is működik!
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2014.12.11. 15:54:22

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

moonster
Remélem, h működni fog mindenkinek, nekem működik.
=== PCGVRV 2014/12 ===
Kód: XMK2ZCY3
Érvényes: 2015.02.01
Regisztráció
====================
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mégis előfordulna olyan véletlenül, hogy a Kaspersky nem, de az ESET megtalál valamit akkor azt mégis csak Kasperskynek hívják és nem ESETnek.<#vigyor2>

Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.11. 14:45:47
Köszönöm szépen Arkonis,hogy megosztottad velem a gondolatodat!!! 😊
Ha trialt használsz, abban a telepítéskor már benne van a kulcs és ha jókor telepítetted akkor 30 naposat ad, ha nem akkor pár nap már leketyegett belőle. Én úgy gondolom, hogy ha lejár a trial kb. 30 napos ideje akkor azt minden esetben le kell szedni és újra feltelepeni a következőt mert bennük van a kulcs. Mondjuk eléggé macerás havonta eltávolítani majd újra feltenni a programot. Viszont hallottam egy nem megerősített hírt, miszerint a trialokkal is hasonlót tervez az ESET mint ahogyan a Kasper is működik. Nevezetesen, hogy a Kasper sem igen támogatja azt, hogy a trial verziókat le/fel telepítgeti valaki a gépére és így (akár) évekig is használhatja a trialt ami egyébként teljes értékű verzió.
A Kaspersky (legalábbis régebben így volt) ha feltettél belőle egy trialt,majd amikor lejárt akkor eltávolítottad a gépedről (de nem írtál bele vásárolt aktíváló kulcsot) akkor ha újra fel szeretted volna rakni már nem akart működni. Feltelepülni feltelepült ugyan, de a piros 'K' betűs ikonja szűrke maradt,nem tudtál belépni a programba és nem frissítette az adatbázisát sem. Gyakorlatilag használhatatlanná vált.
és a trial kódokkal mia helyzet????
Na, eddig tartott a móka, az ESET le is tiltotta 😄 Sebaj, akkor most visszakérem a pénzem.

Sziasztok! Egy gyors kérdés.Most akkor pontosan hogy is lesz ez a magazinos kód?Minden magazinban más más kód lesz és egy kódot csak egy felhasználó tud felhasználni?

Válaszokat előre is köszi!

Üdv

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

Smart Security-val használom, szóval arra is jó 😊

bajgunar
Ez csak NOD (vírusirtó), nem SmartSec (tűzfal). De így is jó áron van.
<#eljen><#worship><#taps>
Kösz az infót! Elfogadta a kódot, így mától 1 évig lustulhatok! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Utoljára szerkesztette: laca95, 2014.12.06. 14:33:08
Akinek van PayPalje, az tud most venni még 2 és fél napig ca. 1650 forintért 1 év NOD licenszt itt: https://www.g2a.com/weeklysale (lap alja felé az 1 Month Xbox Live-tól jobbra). PayPales címedre kapod a CD kulcsot. Regisztrálni az adott címen lehet majd (http://www.eset.com/us/register/en) és utána megkapod a normál user/pass kombinációt.

Érdemes a G2A Shield árát hozzácsapni (fenti árban már benne volt ez is), ha mégsem működik a kulcs, akkor visszakapod a pénzt.
Utoljára szerkesztette: norti, 2014.12.05. 21:12:30

Szerintem igen, aktív folyamatok voltak. Kettő az Internet Explorerben egy pedig a FF-ban.
Azért szedtem le az ESET-et mert meguntam a sokszor idegesítően és minden indok nélküli géplassítását. Azért tettem fel a kaspert mert legalább olyan erős védelmet szerettem volna helyette vagy ha van akkor erősebbet. És nem sok választásom maradt.

#Shiwo
Nem azt állítottam, hogy az ESET - éveken át ezt használtam - rosszabb lenne mint a kasper...<#vigyor0>

Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.05. 15:21:41
Shiwo
nálam speciel volt már rá eset, hogy Kaspersky nem fogott meg egy vírust, és az ESET meg észlelte

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azok a kártevők, amit a Kaspersky talált aktív folyamatok voltak? Ahogy láttam a Malwaretips oldalon az ilyen vírusminták esetében az ESET nagyon jól detektál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamikor az egyik leggyengébb detektálással rendelkező antivírus volt, de már nagyon régen volt, úgy 2007-2008. Emlékszem egy szerver gépre volt telepítve, persze hivatalos licenc és az lett a vége, hogy a Windows 2000 Server-t újra kellett telepíteni, mert úgy befertőződött, hogy semmit sem lehetett kezdeni vele, pedig a szervert nem használták, de igaz ő kontrollált vagy kb. 50 db gépet. Mikor ezt megláttam, nem volt bátorságom Nod32 használni és annak idején saját tapasztalatomból is láttam, hogy mikor befertőződött a gépem, Nod32 telepítettem, de nem tudta kiirtani két ki *.dll, mert nem detektálta. Azóta többször is küldtem fel analízisre a Virustotal-ra, de aztán láttam sokat dolgoztak, hogy egy pár évre minél jobb legyen a detektálása és ez így is lett, mert a felküldött analízisekből látható volt, hogy a legtöbbször detektált és pont olyan szintre jutott mint a Norton, Kaspersky, Avira, Avast.
Narxis
Ja de azt itt nem kedvelik. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igen. A 8-as.
Azt már nem is mondom csak halkan, nehogy folt essék itt az ESET becsületén - miután leszedtem -, bizony a kasper talált pár rejtett kártevőt amit le is szedett. Ha fordítva lett volna a történet (azaz ESET feltelepítése a kasper után) közel sem biztos hogy így lett volna.
De mint már írtam is lentebb, a kasper az ESET-hez képest a háromszor olcsóbban megkapható 1 éves licensze miatt annyival "gyengébb" is. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.04. 20:29:09
lck
Meg a marafix <#idiota>
A dvd-t is fel szokták tenni bizonyos oldalakra! :-)
Egyébként szerintem a CHIP magazin is át fog állni erre. :-(

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro