Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A pc world oldalán meg az "érvénytelen aktiválókód" üzenet kapom. Nektek hogy sikerült aktiválni?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
<#worship>#worship>
Kód: D69ZJJ4F
Érvényes: 2015.09.01
Regisztráció
====================
Utoljára szerkesztette: moonster, 2015.07.12. 23:13:07
Asus és Gigabyte alaplapokanál jelentkező hiba.
Utoljára szerkesztette: hartman76, 2015.07.01. 14:31:05
Ismerősöm szólt kék halállal újraindul a gépe rögtön a WIN7 bejelentkezése után.
Csökkentett módban indítottam, futtatás - msconfig - hibakeresési indítás.
Gép újra indul, Smart Security le van tiltva, így semmilyen hiba nem jelentkezik.
Eset uninstaller letölt, csökkentet üzemmódban uninstall (másképp nem jött le).
Eset újra telepít, aktivál, frissít, keres nem talál semmit.
Gép újraindít, kék halál.
Ezt csinálja Smart Security-val és sima NOD32-vel is.
Decemberben lett telepítve a WIN7, és Smart Security is eddig gond nélkül ment.
WIN7 64bit, G3258, Gigabyte alaplap Intel hálókártyával (I217-V).
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Nekem a telepítésnél akadt problémám. Valakinek ötlete?

<#worship>#worship>
Egy-két hete a képen látható probléma fogad, a program (nem is tudom hogy fejezzem ki) nem képes futni, kidobja ezt a hibaüzenetet és bezáródik. Minden egyes alkalommal. Valakinek valami ötlet?

3S3T Sm4rt Security
Kód: kwm8d4f8
Regisztráció:
Érvényes: 2015.08.15.
CH1P 2015/07
3S3T Mobil3 Security
Kód: bcv4um69
Regisztráció:
Érvényes: 2015.08.15.
<#worship>#worship>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ismet gondok.tehat:kasperskym volt,nem talaltam kodot 3 honap utan,aztan valtottam nodra.a lenti problemakat athidalva vegre sikerult megcsinalnom.na de!a virusokat kiirtotta,de ismet nem tudom frissiteni azadatbazist.a mozillam sement,ki kellett kapcsolnom a proxy beallitasokat,azota megy.ts3 sem megy,steam sem,es az eset sem.nem tudnak kommunikalni a szerverrel.ez virus okozhatta kar vagy mi?
nem akarok uj windowost tenni,mert ez eredeti,kulfoldon vagyok,es nem keves penzert tettek fel.mivel a bnom elhagyta a laptop driver cd jet,es mindent ugy kellett kulon megkeressenek neten.a rendszer stabilnak tunik csak ilyen jellegu gondjaim vannak.segitsegeteket koszonom
elore is kossz a segitseget
letoltottem,felraktam,aktivalas felhasznalonevvel es jelszoval igaz?
mit kell beirjak a felhasznalonevhez? nem akarom ugy csinalni h ramegyek a probaverziora,mert gondolom akkor ugyanaz a gondom lessz mint eddig.
Innen
Jobb oldalt alul találod a Legfrissebb változatnál.
Annál működni fog a kód. :)
eset 8 at toltottem le,es olyan bajom van,hogy nem tudja frissiteni a virusdefinicios adatbazist.
a probaverziom aktiv.de probaltam neki beadni a mostani kodot,az sem mukodik.
segitsetek pls.
<#worship>#worship>
3S3T Sm4rt Security
Kód: 75aswey8
Regisztráció:
Érvényes: 2015.07.15.
CH1P 2015/06
3S3T Mobil3 Security
Kód: ka2jn7jj
Regisztráció:
Érvényes: 2015.07.15.
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.05.28. 14:16:06