15641
-
#606 Az Ad-Aware kötelező.
Hasznos mellé egy CounterSpy:
ftp://216.183.31.236/spywares/Counterspy_1.0.29 -
#605 Ha anti-spyware-ből is ilyen kellene tudom javasolni az Ad-Aware-t -
#604 ki olvasta a ciket?
kiba**ott igaz.de ez már mondtam.
ja nekem is fixxlve van a nod32 és attól eltekintve hogy 10-15 Mb-ot eszik a memóriából mindennel bekapcsolva hihetetlen!
nem is istenítem tovább:
TEGYÉTEK FEL MINNÉL HAMARABB!!! -
#603 az avast annyiból jó szerintem hogy lehet vele boot-keresést csinálni. a noddal meg nemtom hogy lehet-e
de ha valaki tudja mondja el hogy kell
:) -
#602 Ha az udfiles mappa tartalmazza az online beszerzett friss adatbázist nem egyszerűbb ezt felül íratni, és kész? -
#601 Köszönöm a tippet!
Ki lesz próbálva.
Ha mégis lenne manuális módszer kíváncsi lennék rá. -
#600 Units!
A nagy hírverés miatt akarom próbára tenni. Nem ismerem, ezért a gépemen élesben nem akarom kipróbálni.
Úgy látom saiteknek (#599 ) van ötlete. -
saitek #599 Nod32 offline frissítés:
Csak akkor lehet, ha valamelyik gépen van frissíthető nod32.
A c:\Progrm Files\Eset\udfiles mappa tartalmát át kell másolni az internet nélküli gépre. Pl. c:\NOD mappába.
Ezután a frissítés beállításoknál ez a mappát kell megadni szervernek.
-
#598 Szerintem meg vírusírtó :)
És a vírusírtók közé kell sorolni.
-
#597 Bövebben... (konkrét tapasztalatok???) -
#596 Az avast egy trágya... én nem sorolnám a jelentősebb víruskeresők közé.. -
#595 Már megoldották nekem!! -
#594 Holtudom beállítani a nodon belül hogy ne vizsgálja át az emailket mert állandoan csak azt az üzit kapom meg hogy átvizsgálts stb de amit küldtek sehol nicns a levélből kitörli mindig vagy én nemtudom. -
balcsi70 #593 Elviszed a gépet egy ismerösödhöz ahol van net.,rácsatlakozol és frissited.:) -
#592 Nem tud ilyet a nod32 KO!
Szerintem, ha nincs netre kötve a gép akkor egy kisebb vírusírtó is megteszi.
Avast! ? (nem mintha kevesebbet tudna)
Legalább van hozzá kézi frissítés is. Nem úgy mint ehez az agyonreklámozott... -
#591 Tekergo , me and a monkey !
Olyan helyre gondoltam, mint itt a 13.20 Mb-os fájl -
#590 A Felhasználói információ szerint 30-35 éves vagy.
Így én vagyok meglepve a kérdéseden, ha 15 lennél nem csodálkoznék.
Tudod a neten kívül léteznek úgynevezett adathordozók, amelyeken szuperül lehet fertőzött állományokat közvetíteni gépek közt. -
izb #589 Már ne is haragudj,de egy olyan gépen,amin nincs internetes elérés,minek vírusírtó?
-
#588 Ha nincs a neten, akkor a veszély is relatíve kisebb. Max. floppy-n, Cd-n jöhet vírus. Figyeld, hogy mikor jön ki az új trial a nod32.hu oldalon és vedd le azt.
Ez így havi frissítés. :) -
#587 sehogy -
#586 Nod32 ismerők !
Frissíthető, teljes értékű próbaváltozatot telepítettem egy olyan gépre amely nincs Interentre kötve.
Hogy lehet megoldani az adatbázis frissítést
Üdv. KO -
#585 Akkor uninstall > install. Működnie kell. -
zsotee #584 Megpróbáltam, de indulásnál ad egy olyan hibaüzit, hogy hiba történt a nod32kui.exe betöltésekor..:(
-
#583 Nézd meg a registriben megvan e ez HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, a nod32kui . Ha nincs tedd fel. Értéke C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE. Újraindítás. -
zsotee #582 Szerepel benne a nod32kui.exe /Waitsevice paraméterrrel(ki is van pipálva hogy, induljon). De hiába szedem ki a waitservice-t nem hajlandó a vezérlőközpontot indító ikont a systray-re rakni.
Nem értem mi miatt lehet ez :((( -
zsotee #581 Megvásárolt verzióról van szó, de ha fixxel van csinálva akkor is ez van. :( -
#580 Automatikusan induló programok közt ha megnézed, mit látsz?
Start menü > futtatás > beírni msconfig > automatikus indítás fül. -
ent #579 próbaverziós? fixxel? -
zsotee #578 Sziasztok!
Friss telepítés után egy darabig ottvan a systray-en a nod vezérlőközpont ikonja, majd pár újraindítás után eltűnik onnan.
Tudja valaki hogyan lehetne visszaállítani, hogy minden indulásnál ottlegyen?
Előre is köszi! -
#577 Igazad van, én ezt nem vettem észre. Valószínűleg így törlesutenek az ingyenes vagy nagyon olcsó vírusvédelemért.
Units: frappáns, akár még én is kitalálhattam volna... -
#576 #566 -
#575 Mi annak a szervernek a neve amiről lehet frissíteni??(illegális)
PLEASE HELP! -
#574 fizetett víruspolitikai hirdetés :) -
#573 Tényleg nem akarok rosszmájú lenni és tudom hogy a NOD tényleg jó, de:
Lásd cikk bal alsó sarka: "számítógépeinket a NOD32 antivírus system védi" - így lehet hogy egy kicsit olcsóbban. :-)
Talán azért a többi sem annyira rossz. -
#572 Hy mennyire IGAZ A LEGJOBB !!! -
#571 Egy érdekes cikk. -
#570 Igen, a többi könyvtárt/állományt figyeli. -
balcsi70 #569 Aha.Amugy ugyanugy figyeli továbra a gépet ugye?Csak eszt a progit hagyja békén.?Irtam üzit.Kössz a választ. -
#568 Az AMON-ban (memóriarezidens védelem, ami folyamatosan figyeli a gépet): Víruskereső modulok/Amon/Beállítások gomb (jobb oldalt)/Kivételek fűl. A hozzáadás gombbal bővítheted a listát.
De vigyázz! Csak akkor tedd ezt, ha 100%-osan meg vagy róla bizonyosodva, hogy a gépedben nem okozol kárt ezzel! -
balcsi70 #567 Sziasztok.Hol tudom beállitani a Nod-nál hogy engedélyezzen egy progit.,ne lássa állandoan virusnak.Kössz a választ.