Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHIP.Pc.2018/08
Kód: k5b7fape
Regisztráció.
Érvényes: 2018.09.30.
CHIP.Mobil.2018/08
Kód: ymt72wpt
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2018.09.30.
ESET Mobile Security Prémium 120 nap új felhasználóknak!
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Köszönöm szépen a kódot.
Kubu86 köszi a kódot!<#integet2>#integet2>
Én is ősidők óta használom. Először a "sima" NOD32-t, utána a Smart Security verziót. Nekem maximálisan bevált - főleg ha az ár / szolgáltatások / erőforrás igény / support tényezőket nézzük. Igaz, szerintem célszerű egy kis finomhangolás az egyéni igényekre szabva, bár az alapbeállítások is elfogadhatóak. Ami nagyon-nagyon pozitív: magyar ügyfélszolgálat akik nagyon gyorsan és segítőkészen válaszolnak emailben még a legtriviálisabb kérdésekre is.
bár segíteni nem tudok mert nem vágom a témát annyira, de elejétől kezdve használom és semmi bajom vele. vírust nme fogott ill. blokkolt ha úgy adódott így nem értem miért kéne váltani. Ha egyszer bedöglik akkr próba cseresznye másik progival de amíg jó miért váltani? :) Én bíztos maradok még egy darabig az esetnél..
szerk: KUbu köszi a kódot ;)
Utoljára szerkesztette: Dean Winchester, 2018.07.22. 11:11:07
szerk: KUbu köszi a kódot ;)
Utoljára szerkesztette: Dean Winchester, 2018.07.22. 11:11:07
Én nem alapoznék, ,,független" (jó vicc) tesztekre. Ha megvédett évek óta, blokkolt, stb, akkor megbízható. Neked mit ad? Ha jó, használd. Valószínű ESET-éknél is rájöttek, hogy ezek az oldalak semmit mondóak. Egyébként ajánlom a mobilarena vírusirtó forumát.
Sziasztok! Szeretném kikérni itt is, mint releváns topikban a véleményeteket. Én hosszú évek óta használok valamilyen ESET terméket. Eleinte NOD32-vel kezdtem, aztán ESET Smart Security-t használtam, most pedig ESET Internet Security-t használok. Mindig is meg voltam elégedve az ESET termékekkel, igazából most is meg vagyok. Viszont az utóbbi időben elég sok helyen sokan lehúzták, hogy vacakok az ESET megoldásai. Megnéztem pár független virus test oldalt is, és bizony van ahol tényleg nem teljesít fényesen a konkurenciákkal szemben.
Pl. ezen a független teszten se teljesített túl fényesen, csak a középmezőnybe fért be: https://www.av-comparatives.org/tests/real-world-protection-test-february-june-2018/
És a malware teszten is eléggé elvérzett: https://www.av-comparatives.org/tests/malware-protection-test-march-2018/
Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg kezd csökkenni az ESET termékek hatékonysága? A legtöbb helyen inkább az AVAST, a Bitdefender, és a G-Data megoldásait javasolják.
Pl. ezen a független teszten se teljesített túl fényesen, csak a középmezőnybe fért be: https://www.av-comparatives.org/tests/real-world-protection-test-february-june-2018/
És a malware teszten is eléggé elvérzett: https://www.av-comparatives.org/tests/malware-protection-test-march-2018/
Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg kezd csökkenni az ESET termékek hatékonysága? A legtöbb helyen inkább az AVAST, a Bitdefender, és a G-Data megoldásait javasolják.
"The weak will perish!"
Sziasztok
Az új ESET Internet Security 11.1.54.0 # hol lehet megtekinteni milyen ujdonságokat tartalmaz ?
Utoljára szerkesztette: pirobi, 2018.07.18. 18:38:45
Az új ESET Internet Security 11.1.54.0 # hol lehet megtekinteni milyen ujdonságokat tartalmaz ?
Utoljára szerkesztette: pirobi, 2018.07.18. 18:38:45
köszi
Köszönet, mint mindig <#circling>#circling>!
köszönöm az eset kódokat
Internet Security esetén:
Főablak --> Beállítások --> Biztonsági eszközök-->Szülői felügyelet
Itt ki tudod kapcsolni.
Főablak --> Beállítások --> Biztonsági eszközök-->Szülői felügyelet
Itt ki tudod kapcsolni.
Én telepítés után semmit nem állítgattam,próbáld meg a Beállításoknál Alapbeállításra tenni mindent.
Sziasztok!
Eset Smárt Security 11-et használok, a legutóbbi frissítés óta állandóan figyelmeztet, hogy a szülői felügyelet nincs beállítva.
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Miért állítsak be jelszót, ha nincs is gyerekem? <#vigyor0>#vigyor0>
Eset Smárt Security 11-et használok, a legutóbbi frissítés óta állandóan figyelmeztet, hogy a szülői felügyelet nincs beállítva.
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Miért állítsak be jelszót, ha nincs is gyerekem? <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszönjük szépen a kódokat!
Maximális Köszönet !
Köszönöm !
<#worship>#worship>
Szívesen mindenkinek! <#smile>#smile>
Köszi
Köszi Kubu!<#worship>#worship>
Köszönöm szépen a kódot! <#eljen>#eljen>
Köszönöm szépen a kódot ! Kubu86
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Köszönjük Kubu :)
CHIP.Pc.2018/07
Kód: tp6axwf5
Regisztráció.
Érvényes: 2018.08.31.
CHIP.Mobil.2018/07
Kód: uw3bv26t
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2018.08.31.
Szívesen! <#wink>#wink>
Sziasztok !
Kipróbáltam ezt a 120 napos kódot, de ez csak próbaverzióra aktiválja.
Csak, hogy tudjátok !
Köszönjük a munkádat Kubu86 !
Üdv !
Kipróbáltam ezt a 120 napos kódot, de ez csak próbaverzióra aktiválja.
Csak, hogy tudjátok !
Köszönjük a munkádat Kubu86 !
Üdv !
Hálás köszönet!!!<#worship>#worship>
THX! :)
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Köszi a kódot Kubu86<#worship>#worship>
Köszönöm szépen!
köszi
Köszönöm Kubu! <#worship>#worship>
Koszikeeee !!!
Köszönöm a kódokat!
Nos én sem használom a programot, tehát nem igazán tudok róla véleményt mondani,de ha esetleg kíváncsi vagy hogy melyik vírusirtó mennyire megbízható és mennyire használja a gép erőforrásait akkor javaslom hogy látogass el az AV-TEST oldalra, mert itt minden vírusirtót megtalálsz amivel érdemes foglalkozni és részletesen elemzik minden évben hogy melyik vírusirtó a legjobb.Maga az oldal nagyon megbízható, én is innen követem már évek óta hogy melyik vírusirtót érdemes használni!
A Bitdefender TS állítólag jobban fogja a gépet, mint az Eset, ill. a böngészést is jobban lassítja.
De nem próbáltam, nem tudom, hogy így van-e?
A Bitdefender-t viszont a promóció révén használom droidon, megadta a 180 napot.
Az nem tetszik egyedül, hogy nem írja ki sehol, mikor frissült az adatbázis, mi a verziószáma.
De nem próbáltam, nem tudom, hogy így van-e?
A Bitdefender-t viszont a promóció révén használom droidon, megadta a 180 napot.
Az nem tetszik egyedül, hogy nem írja ki sehol, mikor frissült az adatbázis, mi a verziószáma.
Köszi
Picit off téma, ezért nem is szeretnék túlságosan belemerülni mert ez a fórum nem erről szól, csak gondoltam szólok ha esetleg valakit érdekelne, most van egy olyan lehetőség hogy a Bitdefender Total Security 2018-as verziót, ki lehet próbálni teljesen ingyen és ha regisztráltok kaptok egy 6-hónapig érvényes licencel ellátott vírusirtót!
Ezen a linken éritek el a promóciós oldalt, ahol regisztrálni is tudtok egy nektek megfelelő emailcímmel és azonnal elküldik az instrukciókat: Bitdefender Total Security 2018
Ezen a linken éritek el a promóciós oldalt, ahol regisztrálni is tudtok egy nektek megfelelő emailcímmel és azonnal elküldik az instrukciókat: Bitdefender Total Security 2018
Szívesen mindenkinek!<#wave>#wave>
Ezer köszönet Kubu :)
Nagyon szépen köszönöm a kódot ! KARDOS LAJOS !
Köszönöm
Köszönöm szépen! Kubu86
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
<#eljen>#eljen>
<#worship>#worship>