15641
-
cooldoc #1409 Én igen - amit írtam, ha nekem adresszáltad. -
#1408 Ebben te teljesen biztos vagy ? :P
Ja es hozzateszem gyorsan, hogy semmifele kod nincs beirva.
-
#1407 Hát egy lentebb írt oldalról néztem a kódot és azzal frissítette teljesre. de utánna már magától frissít? -
cooldoc #1406 IMHO: Ha próbaverziód van, akkor használd nyugodtan 30 napig. Ugyanis, ha rossz kódot (blacklisted) adsz be neki, az ESET szervere kiszúr, és valószínűleg nem fogsz tudni frissíteni. A próbaverziók más szerverekről frissítenek, és a fizetett (2.51.26) prioritást élvez a próba (2.51.30) előtt, ami a frissítésekhez való hozzájutás sorrendjét, és gyorsaságát illeti. Hiába használod 'nsane-ék FIX-ét, és hiába exportálja a reg file-t ez a nagyon ügyes hack - ezt már ismerik az ESET-nél.:( Rebootnál - sokaknak - visszaugrik, vagy azt mutatja, hogy x millió napod hátravan, de mégsem így vanez.
Próbából CSAK AKKOR tudsz IGAZI teljest nevelni, ha LEGÁLIS a kódod és SIKERES frissítést hajtottál vele végre. -
#1405 NOD32 2.51.30 trial FIX-el. Felesleges a fix? akkor hogy lehet megoldani hogy mindig frissítsen magától? -
cooldoc #1404 Használod ezt a nagyon felesleges FIX-et? -
cooldoc #1403 Tompika, milyen verziód van? -
#1402 Igen, át is mutálódik és utánna el is tünik az a gomb, viszont ha nyomok manuálisan a frissítésre akkor megint ott lesz. -
cooldoc #1401 Süllyed a topik színvonala...SENKI nem képes egy kicsit visszaolvasni, alapvető dolgokban tájékozódni? Az a gomb arra való, amit látsz rajta - paradox módon:)
Magyarán: ha rendelkezel érvényes kóddal, azt betáplálva, a következő sikeres frissítés után a NOD32 mutálódik, s a rút kiskacsából gyönyörű HATTYÚ lészen- akit Teljes Verzió hívónévvel szólongatnak repülés előtt... -
#1400 A frissítésnél mi az gomb amihez az van írva, hogy Teljes verzió (Próbaváltozat élesítése) ??? -
cooldoc #1399 Két vírusirtó együtt - SOHA. szedd le a Csomót! -
#1398 Még egy kérdés.
A NOD mellé lehet installálni? Nem lesz gond belőle?
Köszi -
#1397 Gondolom egy próbát megér.
Nálam most Kaspersky a favorit - próbáld meg mondjuk azzal. -
#1396 Csökkentettben sem.
Talán egy másik irtóval? Lehetséges? -
#1395 Ketlem mert 2005os. -
cooldoc #1394 Szia Jakuza? Etz az a reg-file, amit az 'nsne-s srácok Fix-e rak fel? -
cooldoc #1393 Boot sector vírus? Csak format c. Komolyan:( -
#1392 Csökkentett módban sem ? -
#1391 Üdv! Egy kérdés!
NOD32-t használok és vírust talált az xp partíción. Vírusírtás nem lehetséges. Tudtok vmi megoldást erre?
Köszi -
#1390 Ha kell egy reg fajl atkuldhetem, azzal garantaltan mukodik a nod32 frissites es a 30 napos probaverzio is kiiktatva. :P -
cooldoc #1389 Ment privátba vmi kis csemege Neked, Enjoy:) -
cooldoc #1388 Bence gyerek annyira aktív, gondoltam, demonstrálom, hogy felcsipegettünk valamit NOd-ból is (ha már Béta-tester vagyok). Szőke macska gynús. Nyávogást véltem hallani.:) -
#1387 Köszi c.d. !
A 2.-at rakom is a favoritokba.
( Szőke macska válaszol az ímélre ? ) -
cooldoc #1386 Here ya go, egy kis fűszeres (mindenki a saját felelősségére, egy ismert hackertől (barát) kaptam.
NOD32 serials - http://livredor.hiwit.org/index.php?idsite=3702&zone=d
http://www.xtraboard.org/nod/fortunecookie.php?action=go&submit=Open+Cookie%21
http://home.goofar.com/deanchang/ -
GBence1991 #1385 mindent megtaláltok a www.nod32antivirus.atw.hu -n. -
#1384 Vagy kéne egy soha le nem járó user/pass :) -
#1383 Tudtok egy server címet ahol rögtön fent van a legújabb frissítés és frissíti is onnan ? -
cooldoc #1382 Nem valószínű - a NOD nem egy RAM & CPU -hog.:) -
WOLF3x6 #1381 Régebben AVG-t használtam, most gondoltam felrakom a NOD32-t, és nagyon lelassúlt a gépem. Nem tudjátok, hogy ez mitől lehet? Nem is a vírusírtó okozná? -
#1380 -
cooldoc #1379 OFF
M& M!
Még nem találtam meg a beállítást, DE itt lesz: Excel\Office Buttons\Excel Options.
csak itt annyi minden van:)
ON -
#1378 Az előző hsz. Imatnak ment. -
#1377 Hozzászólásodtól számítva 21 cm-t görgess lentebb és tekintsd meg a 1349-től 1355-ös terjedő hozzászólásokat.
A fix-hez pedig a lap alján található keresősávba írd be, hogy fix, jó esélyed van megtalálni. -
cooldoc #1376 1. ESET-fórumokon nincs hír arról, hogy a próbaváltozat rendszere változna
2. Van akinek megy a Fix, van akinek nem. Én nem hiszek benne (egy registry-entry-t változtat meg, öztletesen, de az általa használt szerverek már kiszúrják a megváltozott próbát...Nézd meg, hátha nked jó!
Megpróbálok Neked egy linket betolni.
3.Ha letöltöd, dobd fel ide szkennelésre a file-t:
www.virustotal.com
Az összes nagy vírusírtó-forgalmazó cég keresője megvizsgálja a file-t (kb. 25-féle irtó). Néha kicsit sorbanállás van, de legrosszabb esetben 15 perc alatt sorra kerülsz (ingyenes). -
imat #1375 Sziasztok,
most, hogy megváltozott a nod32 próbaváltozata, fog még most is működni havonta az újra letöltés és telepítés, vagy felejtős. A 2.1-es fix-et hol tudom letölteni? + hallottam, olyan rémhíreket, hogy a 2.1-es fix kissé vírusos, és jó alaposan befertőzi a gépet telepítéskor. Bár lehet, hogy tévedek. :S -
#1374 Értem, bocsi. :) De inkább nem is kiváncsiskodom, maradjon ez a jövö titka. ;) -
cooldoc #1373 Gábor, ezt ne itt. Ha tényleg érdekel, privátban reagálok, OK? -
cooldoc #1372 nem. -
#1371 Syasztok
Ha mélyvizsgálat közben talál olyan fájlokat,amelyiknél kiirja,hogy "hiba a megnyitásakor"
az veszélyforrás lehet? -
#1370 Cooldoc hallottam illetve olvastam hogy béta teszter vagy. Tul képp mit tesztelsz? 2.0? Vagy egyáltalán ha szabad erröl beszélned, akkor meiket teszteled, és az mien?