15641
  • kisviku
    Teljesen működőképes a gépem, semmi rendellenességet nem tapasztalok a működésben.
    Az utóbbi napokban már nem találja a vírust, remélem megoldódott.
    A leírtakat köszönöm.
  • cooldoc
    Benne van az IDM-Helpben...
  • urbijoe
    valaki aki tudja hogy az Internet download manager-el ,hogy lehet egyszerre több rapidshare file-t letölteni,hogy ne keljen egyesével szarakodni az legyenszives irja már le nekem
    kösz
  • urbijoe
    akkor már nem is kell a Fix?
    simán csak a nod?
  • cooldoc
    ha dinamikus IP-d van (ADSL) csatlakozz le, majd csatlakozz újra.
    Így tölthetsz (gondolom ez a problémád, mert elég disszociatív vagy:)
    Szevasz.
  • Hegi90
    pénzt meg neme akarok fizetni azér főleg nem euróban.. ennyi cicomát egx nodér:D
  • Hegi90
    You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
    Ez volt elrejtve a sorok között miutána freere katintotam vki megadhatná az msnjét h átküldje... fontos lennnne plspslpslpspssllpslplslslpslps
  • Hegi90
    mar nem azér
    de ha én rámegyek arra a free gombra akkor is az upload jön be
    csak ilyen ikonok h meg árak h mennyiér tudom letöltweni vagy iylesmi ÉS FREE RE KATTTINTOTTAM
  • cooldoc
    Hogyan importáljuk a NOD-beállításainkat, ha újra kell telepíteni(aki tudja,attól elnézést kérek)?
    The settings of any version of nod can be exported. Run regedit and go to the following key:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Eset
    Click once on 'Eset'
    Click on the 'Registry' menu
    Choose 'Eport Registry File'
    Save the settings to whereever you want and that it done.
    When you need to add it to an existing nod installation simply double click on the saved reg file and choose yes when windows asks if you want to merge the file.
  • Wreck86
    köszi:)
  • zserrbo
    "nod 32 mellé milyen tűzfalat párosítsak?"
    A cooldoc által felsorolt tűzfalakat még a ZoneAlarmal egészíteném ki. A tűzfal megválaztása függ az igényeidtől és a testreszabásának az igényétől.
    A Jetico-ról csak annyit, hogy nagyon jónak tartják, de állítólag iszonyú nehéz a minőségi beállítása.

"illetve ha felvillan piros színben a nod32 és csak a bezárást leeht választani,akkor az álltala kiírt fájlt karanténba teszi?" - Szerintem igen, mindenesetre nézd meg az Amon és a másik 3 modul beállításait. Ott kell lennie aaz Amon esetében a módszerek/automatikus karaténba helyezés opció. Ha téged zavar, hogy automatikusan karanénba helyez a NOD (úgy emlékszem alapból így van beállítva, akkor vedd ki a pipát előle. Mellesleg érdemes megnézned az akciók fület is. Ott a riasztásokkal kapcsolatban változtathatsz.
  • streetracer
    Köszi sikerült! :)
  • cooldoc
    Kerio, Outpost, Jetico - as U wish.:)
  • Wreck86
    nod 32 mellé milyen tűzfalat párosítsak?
    illetve ha felvillan piros színben a nod32 és csak a bezárást leeht választani,akkor az álltala kiírt fájlt karanténba teszi?

köszönöm.
  • cooldoc
    Ezt tanulmányozd:
    Automatikusan induló programok helyei -Windows
  • Neocitran
    tedd be a startmenü indítópultjába a parancsikont
  • streetracer
    Hogy tudok egy programot hozzáadni a windows automatikus indításához?
  • zserrbo
    Ha jól emlékszem 4000 évig! használható :D
  • Wreck86
    jaj de lama vagyok :D köszike:D
  • zserrbo
    "http://n7w.wc.hu" - ez nem az oldal címe, bár régen az volt. Ez a jelszó a nod 32 kicsomagolásához.
  • zserrbo
    OK majd szólok. Még nem most próbálom ki, de hamarosan.
  • Wreck86
    a töltés ok,az jön...:D
  • cooldoc
    Szólj, ha kell hozzá okosság. Bár elég, ha bemész a litván oldalra.:)
  • Wreck86
    http://n7w.wc.hu -->> "Ez nem jött be!

A keresett oldalt a szabályok megsértése miatt a rendszer törölte." ezt írja :D:D
  • zserrbo
    Lehet majd kipróbálom. Én free download manager-t használok és azzal nem megy. Amúgy mástól is azt hallottam, hogy a letöltő programok nem viszik a rapidot. Mindegy majd kipróbálom az IDM-et, ha viszi akkor jó :)
  • cooldoc
    Nem igaz: Internet Download Manager legújabb vígan viszi a rapidsharet, barátom.
  • zserrbo
    Ne letöltő programmal töltsd le, mert azzal nem fog menni!
  • zserrbo
    Rákattintasz lent a free gombra és már kezdi is a számolást aztán egy 3-jegyű kód és már tölti is.
  • zserrbo
    Ja bocsi :) jelszó: http://n7w.wc.hu
  • Wreck86
    nem vagyok kezdő számtech terén,de hogyan lehet ezt letölteni,mert csak uploadot kér szinte mindig
  • gyonax
    Mármint zserrbo NOD-jához
  • gyonax
    Mi a jelszó?
  • zserrbo
    Próbáld ki ezt a NOD 32t
    Én is ezt használom és nincs vele frissítési gondom vagy havonta töltsd le a www.nod32.hu oldalról és 1 hónapig ingyen használhatod utána nem frissít csak, ha letöltöd az újabbat iszintén ingyen. Inkább az előbbit használd, azt nem kell havonta telepíteni.
  • Wreck86
    hali!
    Lenne egy kérdésem: letöltöttem a nod32-őt.Működik,ok,de ugye frissíteni kéne,ahhoz meg kér egy bejelentkező nevet+passwordot.Elején keleltt megadni vmit,azthittem működni fog,de nem.Még mindig kéri,ezek szerint regisztrálni kéne vhova,de mivel nem eredeti a nod32-őm,nem vagyok biztos benne,hogy ezt meg kéne tennem:) Nincs vkinek véletlenül egy naprakész "crackelt" nod32-je,ami letöltött vhonnan,illetve vmilyen cím?

köszönöm.
  • zserrbo
    Megeshet bár nem feltétlenül omlik össze a rendszer ettől a karakterlánc létrehozásától. Mindenesetre cooldoc #1494 javaslatát hajts végre!

Ha végképp nem megy talán próbáld meg újratelepíteni a NODot, hátha jó lesz.
  • cooldoc
    A windows NT szolgáltatásokra. Ez a Windows Services.
    "Futtatás", services.msc, és itt lehet megtekinteni az összes futó szolgáltatást.(Vagy "Menü", "Felügyeleti eszközök", "Szolgáltatások")
    Itt kell futnia a NOD-kernelnek, ez az, amit írtam. Tulajdonságok, Automatikus indításon kell legyen. A többihez nehogy hozzányúlj! Elcseszheted a rendszered!
  • zserrbo
    Talán segít: csinálj egy karakterláncot, olyat, amit cooldoc írt az #1488-as hozzászólásban.
    Ehhez meg kell keresned a Run kulcsot és ott a jobb oldali ablakon jobb kattintás és Új/Karakterlánc és beírod, amit cooldoc írt.

"A "Windows Service" - nél pedig:NOD32 Kernel Service, Automatikus indulás!
    Path: "C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe"" - nem tudom cooldoc mire gondolt a windows service-el.

Esetleg állítsd be a Nod vezérlő központjában a feladatütemező menüben, hogy a NOD 32 Kernel betöltön bejelentkezéskor. Talán ez is kell az automatikus indításhoz, de nem biztos.
  • streetracer
    igen, a regedit-ben.
  • zserrbo
    Biztos, hogy jó helyen nézted?
  • zserrbo
    Nem tudom neked miért nincs a run kulcsnál NOD 32, de nekem van.