15641
  • Deagle
    Erőltetés alatt pontosan mit értesz?
  • Zsolt01
    Erőltesd a Frissítést, egyszer csak "elkapja", ne foglalkozz vele, hogy a legfrissebbnek írja a jelenlegit.

Én is szoktam így járni, csak erőltetni kell sokszór.
  • Deagle
    Hali!

Az lenne a problémám, hogy feltettem a fixet és müködöt is, de most amikor
    bekapcsolom a gépet kiírja hogy: frissités elérhető, de amikor szeretném frissiteni azt írja ki hogy ez a legfrissebb.

Mi lehet a probléma?
  • zvaragabor
    Megvan. Ha esetleg mást is érdekel: http://www.eset.com/threat-center/newsletter.php
  • zvaragabor
    Esetnek van hírlevele? Fel lehet valahol ilyenre iratkozni?
  • roblee
    Sziasztok!
    Leváltottam a 2.5-ös Nod-om 2.7-re. Köszi a segítséget:
    Zvarának a beállítások mentéséért, Newfronter-nek fix-ért és a hatásos meggyőzéséért!
    Viszont erre mit tudtok mondani?

Information about installed components
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Base
    Version: 2.70.37
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Internet support
    NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Standard component
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Alap
    Version: 2.51.20
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Internet support
    NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Standard

Miért mutatja még a régi verziót is?
    Még egy kérdés: Lehet a Nod-on belül nyelvet választani? Csak mert én nem találtam semmi ilyen jellegű beállítást. Vagy a magyar változatot kell felrakni.
    Köszi!
    Üdv!
  • bmate0007
    Az Eset Smart Security is jó. Iga, hogy béta, de egy próbát megér.
  • Nod32Vírusirtó
    Nod32 Fórum
  • Wreck86
    megnézted,hogy miket talált a kaspersky? nálam fönt volt:talált--> ad-aware fileokat,nod32 fileokat,eset fileokat.....és ezek nagyon veszélyesek voltak:)a más vírusírtó fileokat találta meg a szentem:)
    amúyg lehet igazad van,csak nálam ez volt az eredmény:)
  • pali01
    Üdv. mindenkinek!
    Sokáig én is csak a nod-ot használtam,eszembe se jutott volna mást feltenni a gépre. Ám sok-sok unszolás után feltettem a Kaspersky internet security-it. És jött a meglepi. Mindjárt teljes vizsg., és tele van a gép trójaival+egyéb nemszeretem vírusocskával. Kaspersky azonnal semlegesíti is. Azóta is megbízhatóan dolgozik, kiváló a tűzfala is.Minden dicséretet meérdemel. A nodot simán lealázza. Ajánlom mindenkinek, egy próbát megér.
  • zvaragabor
    Hi!
    Fejből nem tudtam volna pontosan hogy merre kell keresgélni a regeditben, de emlékeztem rá hogy volt már valamikor említve a dolog. :)
  • cooldoc
    Ezt is megértük, hogy idéznek - engem. LOL. Egy nagy szia mindenkinek:)
    NOD Rulz!
  • XRV
    Nod32 fent és ott az óra mellett, igenám, de a windows bizt. riaztás nyekereg, hogy nincs védelem. Nod újratelepítés volt állítólag és ua. Nem található védelem a gépen vagy mi a szöveg. Megoldás?
  • zvaragabor
    Igen az félreérthető, az "Eset" könyvtárra klikkelj. Az Eset mappa helyi menüjében találod az exportálás menüt.
  • Wreck86
    eddig megvan,de ezt már ne mtalálom: Click on the 'Registry' menu :(
  • Wreck86
    köszi szépen,nemsokára neki is látok:)
  • zvaragabor
    Hogyan importáljuk a NOD-beállításainkat, ha újra kell telepíteni?

Ha nem megy az angol, szólj. :)
  • Wreck86
    a nod32-nek van vmi "konfigja" ami tárolja a jelenlegi beállításokat?Mert egy haverom szeretné újratenni,de szeretné azt is,hogy a beállítások ugyanazok legyenek.Tudtok ebben segíteni?
    köszi
  • me and a monkey
    Háááát...nálam elsőre lejön.
    De kismillió találat a Google-val, azért vírusírtóval nézd meg ha leszeded valamelyiket, az nsane változat teljesen biztonságos.
    fix
    ESS?
    Szintén Google > 1. találat
    Tessék
  • Wreck86
    j Eset Smart Security beta 1a ez jobb mint a 2.7? mert meggyőztél,valszeg le fogom szedni a 2.7-et.a 2.7-nél mind1,hogy miylet szedek le,vagy van egy konkrét neve,mert sokat talál torrent,vagy tudtok helyet,linket javasolni? amúgy a fix amit me and a monkye javasoltál,nálam nem jön le:( Ezt írja ki "A connection could not be made with the file server, please try again later"
  • me and a monkey
    Tessék
  • roblee
    Szóval Te azt ajánlod, hogy térjek át a 2.7-re. Nyugodtan használhatom a 2.2 fix-et? Csak mert a 2.1-esnek volt olyan változata, amelyik 'kicsit ártalmas' volt.
    Ha valaki tud egy biztonságos 2.2 fix-et, elárulná privátban, hogy hol találom? Előre is köszi!
    Üdv!
  • Newfronter
    Pedig a 2.7 is régen kint van, és sok szempontból jobb, ez olyan dolog mintha most azt mondtad volna hogy nem frissíted a vírus adatbázist, tehát magaddal szúrsz ki ha nem teszed fel az újat, abban van már rootkit védelem is. De én pl. az új Eset Smart Security beta 1a-t használom.
  • Wreck86
    végre ismét frissült 2 nap után..

nekem os 2.5-öm van,nekem jó,még nem térek át a 2.7-re
  • roblee
    Sziasztok!
    Néhány napja érdeklődtem, hogy érdemes-e áttérni v2.7-re, de még nem kaptam választ. Tudnátok segíteni? Nekem még a v2.5-ös van meg és semmi bajom nincs vele. A 2.1 fix is működik.
    Még valami: a 2.2 fix nem tartalmaz semmilyen "kórokozót"?
    Köszi!
  • Dj Faustus #2143
    Ha nem működik a NOD32 frissítés, vagy csatlakozás közben hibaüzenetet kap, kérjük tegye a következőket:

1. Bizonyosodjon meg arról, hogy a Frissítés panelban megadott adatok megfelelnek az elektronikus licenszében megkapott felhasználónévnek és jelszónak, illetve arról, hogy a licensze még nem járt le.
    2. Ellenőrizze, hogy működik az internet kapcsolata, például nyisson meg böngészőjében egy weboldalt. Amennyiben ezt az oldalt most látogatja először, akkor internet kapcsolata biztosan működik.
    3. Ellenőrizze hogy internet csatlakozása igényel-e proxy-beállításokat. Ha igen, bizonyosodjon meg, hogy a frissítés beállításoknál is ugyanazokat a proxy-beállításokat adta meg.
    4. Amennyiben használ tűzfalat, győzödjön meg róla hogy a NOD32 programot az kiengedi az internetre. Az egyes tűzfal-beállítások jelentősen eltérőek lehetnek, de vagy a NOD32 Kernel nevű programot, vagy a nod32krn.exe-t kell engedélyeznie.
    5. Ha a frissítés még mindig nem működik, kérjük forduljon kollégáinkhoz e-mailben vagy telefonon.

Forrás: Nod32 terméktámogatás

És akivel felveheted a kapcsolatot:
    Terméktámogatási kapcsolat:

Sicontact Kft.
    1023 Budapest, Sajka u. 4.
    telefon: (1) 346 7046,
    fax: (1) 346 7050,
    e-mail: support[at]sicontact[dot]hu

Vagy a hivatalos weboldalon is felvehető velük a kapcsolat.

És a terméktámogatás nemcsak a teljes változatra jár, hanem a próbaváltozatra is.
  • Zsolt01
    Na, ez a Nod32 2.7 frissítése "most" 2-3 napja nem megy ! (2264 és 2274 kellene, hogy legyen)
    Hiába erőltetem a kézi frissítést, sajnos 2.7-es nem engedi. (A legfrissebbnek tartja a jelenlegit.)

Vagy vissza rakom az előző verziót, mert azzal mindig megoldódott a frissítési probléma,
    Vagy ezt teszem fel újból, csak az a gyanúm, hogy akkor ezt kb. havonta el kell végeznem, mert úgy néz ki, hogy a FIX nem segít ezen !

Vagy valakinek van ezeken kívül megoldása ???
    (Megvételen kívül.)
  • Dj Faustus #2141
    "azt én hol nézhetem meg,miylen nod32-ő mvan?"
    A Nod32 vezérlőközpontjában (a Tálcán kattints a Nod32 ikonjára) a bal oldalt a Rendszereszközök/Információ résznél.
    Jobb oldalt az Információ a víruskereső további részeiről felsorolásnál tekintheted meg a víruskereső verzióját, a NOD32 antivirus system információ címszó alatt a Vírusdefiníciós adatbázis verzióját.

"2.7-hez tudtok megbízható helyet,ahonnan le lehet tölteni?(értitek,melyikre gondolok)"
    Crack: astalavista.box.sk, illetve fájlmegosztó hálózatok (torrent, eMule, DC++). De nyugodtan el lehet lenni egy próbaverzióval is. 30 naponkénti újratelepítés nem nagy gond.
  • Wreck86
    2.7-hez tudtok megbízható helyet,ahonnan le lehet tölteni?(értitek,melyikre gondolok)
  • Wreck86
    je 2.51em van:(
  • Wreck86
    "Amióta át tértem a NOD32 v2.7 (+ fix 2.2), semmi gondom. Nagyon jól frissül." azt én hol nézhetem meg,miylen nod32-ő mvan?
  • Wreck86
    akinek frissül,annál milyen szám van?mert úgy néztem 2271 a legújabb.nekem csak 2267-em van:(
  • Gil1975
    Sziasztok.
    van egy kis gondom,két napja router-re váltottam(ip tv miatt) és azt vettem észre hogy azóta a Nod-om nem tudja frissíteni magát.Már volt 3 próbálkozása de azt írja hogy a frissítés sikertelen.Valaki tudna esetleg segíteni?
  • roblee
    Sziasztok!
    Érdekelne, hogy érdemes-e áttérni v2.7-re, mert nekem még a v2.5-ös van meg és semmi bajom nincs vele. A 2.1 fix is működik.
    Még valami: a 2.2 fix nem tartalmaz semmilyen "kórokozót"?
    Köszi!
  • Örm
    Megvan. Feltettem, de nem frissül. Kb. 30x nyomtam a frissítés gombra. Melyik címet használjátok a frissítésnél? Eddig frissült rendesen pedig január óta van fent.
  • Dj Faustus #2133
    Hello!
    Nézz körbe:
    * crackkereső oldalakon (astalavista.box.sk)
    * fájlmegosztó hálózatokon (eMule, DC++, Torrent)
    * Vagy használd a próbaváltozatot 30 naponként újratelepítve
    * Vagy használj alternatív vírusirtót (Avast, AVG)
  • Örm
    Hello!
    Ezt a 2.2-es fixet honnan tudnám leszedni?
  • Wreck86
    nekem is frissült mostmár:) rátettem az utomatikus szerverválasztásra,mert a 23-as-on volt,onnan jól jött mindig.
  • Zsolt01
    Kézi frissítés ! Automata szerver kiválasztással, csak erőltetni a frissítés gombbal (sokszor).
    Nekem is volt 1-2 szer ilyen problémám, de álltalába segített a fenti !

Amióta át tértem a NOD32 v2.7 (+ fix 2.2), semmi gondom. Nagyon jól frissül.
  • Wreck86
    május 11. óta nem frissül a nod32-öm:( (2258) valakinek ötlete?