15621
  • UUUU
    Ez szép és jó, de milyen jogon törli le a számítógépről a hosts fájlt a programjuk???
  • sg27
    Ezt most találtam:

https://www.mirrored.to/files/EJLNICZQ/EIS_90_Day_Trial_Reset_v5.bat_links
    Egy bat fájl, TERMÉSZETESEN sírni fog rá az ESET, kapcsold ki 10 percre.

1. töltsd le a fájlt (a NOD32 törli, igazából úgy tesz mintha elérhetetlen lenne a link, kapcsold ki ideiglenesen!!!)

2. indítsd újra a Windows-t csökkentet módba: https://support.microsoft.com/hu-hu/windows/a-sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p-cs%C3%B6kkentett-m%C3%B3dban-val%C3%B3-windows-92c27cff-db89-8644-1ce4-b3e5e56fe234

3. futtasd le a .bat fájlt

4. a 2. pontban lévő kapcsolót állítsd vissza és indíts újra

5. boot után az ESET-ben kérhető újra teszt időszak

6. teszt időszakhoz FAKE emailt használj!!! https://emailfake.com/

Megvárhatod az emailt, de sok értelme nincs, mert csak a kulcs van benne, ami automatikusan bekerül.

NOD32 Antivirus 30 napig, a NOD32 Internet Security 90 napig működik próba virzióban.

Ennyi, 30/90 naponta azt hiszem ez belefér!
  • sg27
    Sajnos az újratelepítés után is fent áll a probléma igaz a frissítés frissebb :)

• belteno
    Erről tudnál egy kicsit részletesebben írni? Próbáltam letölteni, de nem menti el, azt írja a chrome, hogy "Meghiúsult – A víruskeresés nem sikerült". Letöltöttem androidon, zip-be raktam és felmásoltam a windowsra, de ahogy kicsomagolom, azonnal törlődik, eltűnik.
  • ntex
    Úgy látszik valami komolyabbat lépett megint az ESET hogy visszaszorítsa az aktiválás kijátszását, eltűntek az "olcsó" kulcsok is, de kb mindenhonnan. Ezután nem tudom honnan fogunk venni, de ~15000 forintot biztos nem fizetek egy vírusirtó éves díjáért. Inkább letörlöm és használom a Windows-ost ingyen. Állítólag az is elég jól felzárkózott az utóbbi időkben a nagy vírusirtók mögé megbízhatóság terén.
  • belteno
    Én is leszedtem, újratelepítettem, továbbra is ugyanaz a probléma. Licenc érvényes 2024.11.21-ig, de nem tud frissíteni. :(
  • belteno
    De közben, ahogy az első kép alján látható, érvényesnek látja a licencet 2024.11.21-ig. Legalábbis én így értelmezem.
  • sunnni
    Nekem is ugyanazon a napon " lőtték ki ".
    Johnny47 újra megcsinálta a lépéseket, neki működik. Nekem tizedszerre se.
  • apó50
    Úgy látja, hogy nem érvényes a licenc, ahogy ki is írja.
  • belteno
    Sziasztok. Két napja ezt kapom. Mi lehet a gond? Másnál is van ilyen?

Utoljára szerkesztette: belteno, 2022.05.14. 07:06:29
  • sunnni
    Nekem több mint egy évig működött. Most próbáltam újra. Nem tudom mit követtem el .... Az ESET eltüntette a hosts - ot.
    Nem tud Valaki segíteni, hogy varázsolható vissza vagy linket.
  • Báthorya

Működik, köszi!
  • Johnny47
    Nekem is ledobta az aktivációt, de újra megcsináltam a lépéseket és működik újra.
  • Mike333 #15528
    Dehogynem, épp most csináltam meg én is így. Köszi aki tavaly írta
  • hodila
    Ezt már igy nem lehet megcsinállni !
  • hodila
    https://www.mirrored.to/files/EJLNICZQ/EIS_90_Day_Trial_Reset_v5.bat_links

+ kell egy eldobható e-mail, amire 90 naponta lekéritek a licencet. Annyi a külömbség, hogy a bat fájl futtatását csökkentett módban kell csinálni. utána ujrainditás és az ESET program fel is ajánlja a licenc kérést. Utána e-mail cím kétszer beírod és megvárod mig megjön.
  • sg27

Utoljára szerkesztette: sg27, 2022.04.01. 23:42:37
  • Ferrault
    Sziasztok!
    Tavaly nyáron a #15331-es hsz-ban leírtak szerint még működött az aktiválás.
    Most újra kellett telepítenem az Esetet, de ugyanezzel az eljárással már nem sikerül a licenc érvényességi idejének kitolása.
    Másnak működik még, vagy van hasonló módja az aktiválásnak?
  • RedWings
    Ha valakit érdekel:

https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html#

• tommygear
    lol
  • petrola
    Csá, Smart securityt használtam eddig és az univerzális szó megtévesztett. Internet securityn működik.
  • petrola
    Medvetojás barátom. Épp csak bejelentkezem, miután kifizettelek, de nem működik. Csaló lennél?
  • littleNorbi
    Köszönöm.
  • HJ
    Több variáció is lehetséges. Átrakod a régi kulcsot a laptopra, az új kulcsot meg a PC-re. A régi kulcsot hosszabbítod, de már 2 gépesre. A régi (gondolom 1 gépes) licencet használod a PC-n is. Ez elvileg ugyan szabálytalan, de szinte biztos hogy nem fogják letiltani a kulcsot.
    Amikor még voltak újságos kódok azok is 1 gépesek voltak, de simán működtek 3 gépen is egyszerre letiltás nélkül. Tapasztalatból hallottam :D A trial kulcsokat általában akkor szokták letiltani, ha nagyon látszik a stikli. Pl. ugyanaz a kulcs több országban is aktiválva van - ezt IP alapján látják.
  • apó50
    Szia! Szerintem működni fog, ha egyszerre nincs több gépen csak egyen. A triálok is azon buknak meg, hogy túl sok gépen vannak fent. A hivatalos honlapon minden le van írva: https://support.eset.com/hu/kb2213-hogyan-vihetem-at-az-eset-programom-egy-masik-szamitogepre?_ga=2.135242994.2102491429.1641547982-1389203121.1595194021&_gac=1.36368276.1641548055.EAIaIQobChMI6ZPM-qqf9QIVD9Z3Ch0FnweNEAAYAiAAEgJY0fD_BwE
  • littleNorbi
    Sziasztok. Van egy érvényes Internet Security kulcsom, amit a PC-men használok. Most vennék egy Smart Security kulcsot. A régi kulcsomat átraknám a laptopomra. Az lenne a kérdésem, hogy a régi érvényes kulcs működni fog a másik eszközön, vagy az ESET le fogja tiltani?
  • HJ
    Azért az Artisjus nem olyan fekete-fehér történet, mint ahogy azt a laikusok gondolják. Nem vitatom, hogy akad bőven ellentmondás a működésükben, de a szerzőknek rendesen fizetnek. Az üres adathordozókra kivetett jogdíjból is bőven kapnak a szerzők. Ez az ún. ráosztás. A májusi "nagyfelosztás" idején szokták kifizetni.
  • moonster
    Töröltem az összes comss linket tartalmazó bejegyzést valamint a reakcióbejegyzéseket is.
    comms oldal szürkezónában mozog.
    Kizárólag hivatalos weboldalak linkelhetők, illetve ingyenes licenckódok vagy 1-3-6 hónapos promo kódok lelőhelyei.
    Valóbannem akarom, hogy átcsapjon warezbe az oldal.
  • DeviloftheHell
    hát nem tudom te hogy vagy vele, de én amig azért fizetekk többet egy adathordozoért hogy az artistjust nevö tolvajbanda sarcolja az alkotok nevében, addig részemröl zene/film/szoftver minden ami digitálisan elérhetö ingyenes. azonfelül az az 1 digitális példány amit elöször létrehoztak és eladtak sokszorositásra millioszor visszahozta mindegyiknek a pénzét, innentöl nem értem az érvelést hogy jajj szegények.
  • ntex
    Azért elég vicces hogy az emberek egy része úgy gondolja hogy nekik alanyi jogon ingyen jár mindenféle szoftver Ez meg tudtommal nem warez fórum, régen sem volt az függetlenül attól hogy évekig osztogatták meg a PC World - PC GURU újságkódokat. A kódhoz csak akkor juthattál volna hozzá ha megveszed az újságot, tehát valaki helyetted fizetett a kódért, nem ingyen volt az sem.
  • rayman25
    https://www.zonealarm.com/software/free-firewall
  • rayman25
    Sziasztok! Látom már nem nagyon működnek a közzétett kulcsok mivel az ESET rendre letiltsa őket. A legjobb vírusírtónak a kasperskynek van egy ingyenes változata aminek a védelme szinte ugyanannyira erős mint a fizetősnek ha jól beállítod, érdemes vele egy próbát tenni:

https://www.kaspersky.co.uk/free-cloud-antivirus

Régóta használom és nagyon jó
  • Norbi200
    Nekem 6 hónapja működik hibátlanul.
  • Lysandus
    Mi júniusban vettünk négy licenszt itt, azóta is működnek rendesen.
  • ntex
    Nálunk már 3 liszensz van, mind jó volt.
  • hangacsi
    Én is júliusban vettem, gond nélkül működik. Egy barátomnak 2 hónapja vettünk, az is okés.
  • apó50
    Júliusban vettem 1 éveset, hibátlanul működik.
  • bagggesz
    Erről van valakinek infója?
    Tényleg működik, nem átverés?
    Másoktól várnék válaszokat, akiknek már sikeres tranzakciójuk van!
    Köszi, P.
  • Hayako
    Sziasztok! Tudna valaki linkelni Eset Smart Security Premium trial kulcsokat? Mert sajnos le fog járni.
    Előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Hayako, 2021.11.15. 17:09:30
  • ffroli
    Sziasztok lejart a probaidőm a nod nál es a szamitógépvédelmem inaktiv. tudna valaki licenc kulcsot küldeni nekem?