15641
-
#6930 Most már világos. Köszi! -
#6929 Minden új kód esetén vagyis havonta kell regisztrálnod, akkor küldik az új nevet és jelszót. -
#6928 "Nem igazán értem, mit variálsz,"
Hát figy, kiírta hogy 05.31.én lejár a licensz!! Akkor nem fogok itt tétlenül várni hogy lejárjon! Ezért fogtam magam és beírtam azt a k... kódot...
de mind1
Most emgint regisztráljak az eset oldalán? Minden egyes kód kéréskor regisztrálni kell? Már egyszer regisztráltam magam! -
perelli #6927 Még valami, ha beírtad őket, frissítsd a vírusdefiníciós adatbázist és kiderül, jó-e. -
perelli #6926 Nem igazán értem, mit variálsz, leírom, mit kell csinálni: a #6897 kóddal regisztrálsz a #6898 linken, a név lehet bármi, az email legyen valós,kapsz felhasználónevet és jelszó emailben: ezt értelemszerűen írd be programba, 2 katt az ikon-ra frissítés/ felh.név jelszó. Ha már kértél, írd be azt, ha nem jó, kérj másikat, de másik emailre, ha továbbra sem(bár nem hinném), akkor írj! -
#6925 Visszajött :(
Kiírta most este, hogy érvénytelen felhasználónév vagy jelszó. Pedig azt a kódot írtam be, ami X6897-es hszbe van. Vagy jelszó is kéne másik? mert azt hagytam úgy, amit regisztrációkor kaptam e mailbe. -
perelli #6924 Szokott, ne örülj, visszajön!:) -
#6923 Érdekes, beírtam ezt a kódot és eltűnt az a szöveg, hogy licensz érvényességének vége: xxxx.xx.xx
-
#6922 mert hamaabb frissitetted
-
#6921 tudom:) azt használok,de a próbaidős le szokott járni,ha nem frissítem fullra.régóta így van,hogy a próbaidőset leszedem a nod32 oldaláról,majd beírok egy újságos kódot és kész.eddig havonta jelzett a nod32,hoyg pl:5 nap múlva le jár.most nem XD -
perelli #6920 Wreck86, Te vagy az, neked újságos kódod van!!!:) -
perelli #6919 De miért raknád újra? Kicsit egyszerűbb magazinos kódot használni.. -
perelli #6918 Két katt az ikonra, Védelmi állapot, oda lesz írva az érvényesség. -
#6917 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nod32 antivírusban hol tudom megnézni,hogy mióta raktam föl,illetve meddig él a próbaverzióm,mert elég régóta fent van és furcsa,hogy nem kell havonta újrarakni:S
Vagy fullra frissíthette magát vmikor? -
#6916 ok. köszi -
perelli #6915 Akkor most van új felhasználó neved és jelszavad, hogy hova írd be? Ahova a múltkor, két katt az ikonra, Frissítés/Felhasználónév és jelszó... -
#6914 És hova kell majd beírni a kódot? Mert amikor beírtam a múltkori kódot, azt írta 05.31ig jó. Mingyárt vége a hónapnak és még nem váltott narancssárgára az ikonja a tálcán. semmi felszólítás, vagy vmi. -
nbs86 #6913 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 05. 25.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/236978357/ess_ena_v30_20090525.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/236978356/nod32_v27_20090525.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
dark night #6912 nekem is pontosan ugyan ezt írta ki és ezt csinálta!!
most felraktam a nod32 4-es smart security bussnies edition-ét és eddig müködik!! -
balcsi70 #6911 Értem.Köszönöm. -
#6910 -
#6909 Ha valakinek hirtelen kell help a frissítéshez: ;)
Itt talál -
HJ #6908 Nem tudom már hol találtam a leírást a kézi eltávolításhoz, de sajnos nekem is kellett már igy megoldanom :-( Nem tudom miért nincs (vagy van?) valami "gyári" megoldás erre - gondolom ismert a probléma az esetnél is. NA akkor:
Manually uninstalling ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus 3.0
To remove an ESET security product from your computer, first attempt to use the Windows uninstaller: click Start › Programs › ESET › Uninstall and then proceed directly to steps 5 and 6. If the Windows uninstaller fails, the ESET components must be removed manually by following steps 1-6.
Warning: The manual removal steps below involve working with important system files in the Windows Registry. Please proceed only if you are an experienced user:
Click Start › Run, type regedit and click OK.
Find and delete the following registry keys:
-HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ESET
Find and delete the following registry value:
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current\Version\Run\egui
Click Start › Control Panel › Folder Options › View tab › select Show hidden files and folders.
Vista Users: click Start › Control Panel › Appearance and Personalizaton › Folder Options › View tab › Show hidden files and folders.
Navigate to the C:\WINDOWS\inf folder and delete the INFCACHE.1 file.
Restart the computer. Once the computer has restarted, delete the following folders:
C:\Program Files\ESET
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET
Vista Users must delete the following folders:
C:\Program Files\ESET
C:\Program Data\ESET
-
#6907 nálam most csúnyán eldobta magát a 4-es Nod32 64bit(Vista 64 bit alatt).
Kiírta hogy: "Serious error occurred while starting real-time file system protection. The computer is not protected againts threats. The program needs to be reinstalled!".
Újra is telepítettem én nagynehezen, miután csökkentett módban töröltem minden mappát,fájlt mert addig nem engedte. Sokra nem mentem vele, mert most meg nem engedi teljes verzióra frissíteni (Kiírja hogy hiba van, csak épp azt nem írja ki hogy mi a hiba.), valamint az előző hibaüzenet is ott van ugyanúgy.
most még megpróbálkozok a legújabb verzióval, és ha más nem lesz akkor megpróbálom a 3-as verziót -
#6906 Ilyenkor az van, hogy hiába próbálja uninstallálni, nem tudja, mert a folyamat végén egy hibakódot ír és visszacsinál mindent a telepítő.
Én még jobb hibába futottam bele, XP 32bitr rendszerről akartam leszedni a 3-as verziót, hogy feltegyem a 4-est, de uninstallnál nem akarta eltávolítani rendesen a nod-ot, hibát írt ki. Igen ám, viszont félig sikerült eltávolítania mert se a tűzfala, se a real-time védelme nem működött, a repair se segített. Muszáj volt csökkentett módban indítanom és beletúrnom a registry-be. Szerencsére ezután minden okés volt. Azóta is jól működik a 4-es. -
balcsi70 #6905 Ez nálam is müxik a feladatkezelőben. És akkor mi van? -
dark night #6904 gondoltam a csökkentett módra majd valószínűleg csak az a megoldás maradt!! ha kárt is teszek nem sokáig tart újra felrakni egy op rendszert...! -
#6903 Vagy csökkentett módban indítod a Windows-t és úgy próbálsz törölgetni, de óvatosan. -
Charun #6902 Próbáld meg újratelepíteni a nod-ot majd ha sikerült töltsd le a revo uninstaller nevű programot.Ezzel ki tudsz törölni olyan dolgokat is,amit a program egyébként ottfelejt. De figyelmesen csináld mert kárt is tehetsz a rendszerbe ha mást is letörölsz véletlenül! -
dark night #6901 hello
nem tudja letörölni a gépem a nod 32-höz tartozó valami logs file-okat,és ezért ugye egyáltalán nem tudom eltávolítani a gépről!! meg valami ekrn.exe is működik még és hiába akarom a feladatkezelőbe bezárni végülis bezárja de ujraindúl:P
valakinek volt már ilyen problémája???
kösz!! -
#6900 de most komolyan,az mi a fene?:D -
#6899 az egy titkos 007-es fájl, kémkedik, azonnal töröld !! -
#6898 sorry az oldal lemaradt: https://www.eset.hu/gamestar :) -
#6897 Gamestar kód: MDBFDX
A licenc érvényes: 2009.06.30-ig -
#6896 Nézegetem az ESET könyvtárat: van benne ESET NOD32 Antivirus,és egy nod32.007 fájl.ez mi? -
#6895 a #6866 kódja volt.Fixet nem használtam soha,csak próbaverziót újsági kóddal. -
perelli #6894 Hát ilyet én sem láttam!!! Kettőt kérdeznék: milyen kód volt, hogy a 06.20-i régebbi, illetve nem volt fix régebben a gépen, mert ez a 14385 ismerős... -
#6893 loooooooooooooool, 1970?:D
Ilyet még nem láttam. :D -
Ez fogadott ahogy bekapcsoltam a gépet.Újságos kód volt pedig,legális regelés.
Most egy régebbi licenszet tettem vissza,ami 06.20ig jó. -
nbs86 #6891 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 05. 21.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/235473699/ess_ena_v30_20090521.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/235473700/nod32_v27_20090521.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.