Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha újra felraktad akkor a telepítés után frissíti magát a legújabbra. Hagyd automatikus frissítésen és várj türelemmel. Vagy ma késõ éjjel vagy holnap délelõtt jönnie kell majd a következõnek. Várd meg.
Itt követhetõ a frissítések szerverre való felkerülésének az idõpontja, de ez nem mindig pontos. Van úgy, hogy már fent van a szerveren és csak egy óra múlva jön le.Állítsd sûrûbbre a frissítések keresését

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem értem nem értem!<#conf>
Szedd le teljesen, ha van Fix vagy bármi azokat is majd registry tisztítás és utána telepítsd fel újra és onnan ahogy írtam. Írd bele a felhaszn. nevet és a jelszót is. Mûködnie kell.
Megpróbáltam egy másik partición is ugyan így feltenni NOD hazai web oldaláról és elsõre mûxik és frissít is. Automatikus frissítésen. 16:42-kor jött le a 3371-es.
Két másik gépre is felraktam a napokban ugyan így és rendesen frissít is. Mindenütt 09.20. a lejárati idõ.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hello

Megcsináltam amit írtál de sajnos továbbra is fennáll a probléma : Érvénytelen a felhasználónév, illetve a jelszó!
Nem tudom mi lehet a gond... Hogy miért csak manuálisan frissít???
Hátha lejár akkor újat írok be 😄

Pedig így mûködni kellene. Próbáld meg ezt, nálam is így van.
Töltsd le a kereskedelmi változatot és azzal mûködni fog a frissítésed. Csak rá kell telepíteni a 667-re, nem kell ahhoz leszedni felülírja magát.
Innen kiírhatod a felhasználó nevet és jelszót is. Érvényesek és ezekt beírva letöltheted és telepítheted is a kereskedelmi verziót. 2008.09.20.-ig érvényesek. Majd beírják a következõ kulcsot is ha lesz. Addig még sok idõ van hátra.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Ezzel csak egy gond van nem több. Már írták itt, hogy sokszor van olyan probléma ezekkel, hogy hiába a lejárati dátum, egyszer csak (néhány nap elteltével) kipirosodik a NOD/ESS és lehet beírni másik kódot. lehet, hogy ESET-éknél ráfigyelnek mostmár ezekre?
Tisztább és biztosabb dolog, ha beírogatjuk az éppen aktuális próba verzió kulcsot, mert az biztos, hogy érvényes marad addig ameddig a lejárati idejét mutatja. Jelen esetben 09.20.-ig.

Javítás
Itt van ez. Az én kódom most november 18.-áig jó mindig vannak új kódok 😄
Teljesen legális semmi crack semmi 😄
http://www.for-ever.cn/nod32/

Itt van ez az én kódom most november 18.-áig jó mindig vannak új kódok 😄
Teljesen legális semmi crack semmi 😄
http://www.for-ever.cn/nod32/

Hello!
Amióta bemûködtek a fixek meg crackek, sima ESS próbaverziót használok az elõre beírt kulccsal, sajnos így csak manuálisan frissített automtikus frissítésnél "Érvénytelen felhasználó, jelszó"-üzenet fogadott, ezért kipróbáltam a 4867#ben leírtakat de sajnos így is ugyanez a helyzet csak akkor frissít ha én rákattintok a frissítésre, automatikusan nem...
Szerintetek mi lehet a gond? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Ti adtatok nekem egy ötletet

Mûködik!<#vigyor3>Életre kelt<#vigyor3> Fülig ér a szájam <#circling> Köszönöm Etele és Wreck <#vigyor3> Letöltöttem a kereskedelmi verziót és az felment <#vigyor3>

UI.:
Kössz neked is anonym<#vigyor3>

Tenzing
Vagy a már említett PcWorld-ös frissítés havonta a kóddal. Az a legtisztább. Lásd #4757 hozzászólás.

Teacher of English in Miskolc - [email protected]

Ja azt elfelejtettem, hogy NE másolj bele semmi Fixáló vagy crack dolgot csak símán telepítés és már magától frissít is. Fog ez mûködni.

Símább ügynek tartom
Ha felteszed a próba verziót akkor ahhoz nem kell sem felhasználó név sem pedig jelszó, mert ezeket a próba verzióval együtt töltöd le és a telepítéskor maguktól beíródnak. Nem kell semmit sem tenned, csak letöltöd és telepíted a programot. De letöltheted a kereskedelmi verziót is, ha az tetszik neked de ahhoz már kellenek ezek. Itt megtalálod a kódokat.
Innen eg letöltheted amelyiket csak akarod. Tied a választás. Én is a kereskedelmi verziót használom a próbakulcs beírása után. Ne írj be semmi plusz frissítõ szervert elég az ami meg van adva az 'Automatikus frissítõ szerver'. Ez elég.

Wreck86
Etele! A nod32 megint piros volt,ahogy bekapcsoltam kétszer is a gépet,aztán persze frissítek a teljes verzióra.Azt mondod akkor szedjem le,és tegyem fel az új próbaverziót?Ahhoz tudsz felhasználónevet és jelszót adni,hogy a fullra tudjam majd frissíteni? köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ezt a Total Uninstall-t hogyan kell használni?

Pedig ennek így mûködnie kellett volna.
Még egy ötletem van. Start/Keresés >> Fájlt vagy mappát >> ide írd be comodo.exe. Hátha talál még bejegyzést. Sajnos Comodo nagyon makacs ezen a téren. Ha talált, akkor jöhet az Unlocker

Úgy csináltam ahogy mondtad de még mindig azt írja.

Ennél van egyszerûbb megoldás.TotalUninstall:Link.

A Comodo engem is megszívatott amikor le akartam szedni.
Nem jól szedted le. Tedd vissza a COMODO-t és kezd újra ahogy most leírom: amikor elkezded a COMODO eltávolítását a Revoval - de ez bármelyik másik programra is alapszabály - figyelj arra, hogy amikor a vége felé kéri az Újraindítást akkor azonnal az 'Újra indítás késõbb' fülre kell kattintani és folytatni az eltávolítási folyamatot a Revoval, teljes a folyamat végéig. Mindig figyelj arra, hogy a + jel utáni mappákat addig kell megnyitogatni amíg nem lesznek félkövér bejegyzések. Ezeket, de csak is ezeket kell bejelölni és TÖ-RÖL-NI . A végén amikor már a befejezéshez érsz ,akkor zárd be a Revot és kapcsold ki a gépet a hagyományos módon. Start/Kikapcsolás. Várj egy percet (ez fontos) és utána kapcsold be a gépet. Hogy miért így? Azért, mert legalább 25-30 sec. kell ahhoz, hogy teljesen és fizikailag is törlõdjenek az adatok. Ezért nem elég a csak Újraindítás és ezt el kell kerülni.

fasza..😊

Innen lehetett. Amíg le nem tiltották ezt az oldalt.

Még mindig nem jó 😞 De a Biztonsági kp-ben azt írja hogy a Comodo Firewaal Pro be van kapcsolva pedig leszedtem revoval!

joh, nekem ez kell, honnan lehet beszerezni..?

De miért pont én? <#szomoru1>
Egyébként semmilyet. Felraktam a 667-es próba verziót, majd itt írták régebben, hogy rá lehet rakni a 669-est is a próba kulccsal. Most az van és egy ECU Aut.Updater ami jelenleg ki van kapcsolva. Majd 09. 20.-a elõtt két nappal visszakapcsolom. Sajnos ahonnan le lehetett tölteni azt a web oldalt letiltották, pedig ez egy okos kis program különben.
>> ECU

Figyeli a próba kulcs lejárati idejét, és ha már van újabb akkor azzal aut. felül írja a régit. Ezzel mindig a legfrissebb próba kulcs van benne az ESS-ben. Semmi crack, semmi FIX, semmi forráskód buhera, semmi jog ellenesség. Tisztán csak az éppen aktuális próbakulcs használata.

tebizony😊

Én?<#lookaround>

ess,te milyen fixet használsz?

Azon kívül, hogy valszeg fel sem települ az ESS ha talál másik ütközõ komponenst. Vagy pedig öszeakad vele és lefagyás ezerrel!!! <#csodalk> Szedd le az összes védelmi programot, úgymint tûzfal, antivírus, anti-spyware satöbbi. És ESS telepítése elõtt ki kell kapcsolni a Windows saját tûzfalát is a Bizt.Kp.-ban. Habár ezt az ESS is megteszi azt hiszem, de nem árt a megelõzõ az óvatosság.

szedd le, de mindenféleképpen a revoval, ESS mellé ugysem kell mégegy tûzfal.

Igen Comodo firewall Pro, Comodo Memory Firewall

van fent tûzfalad?

Windows Xp

oprendszer?

32

32-bit-est a program vagy 64?

Nem hanem magát TemDono Fix-et xD

mit? revot?

De honnat mert nem találom :S

többmint valószinû. távolicsd el gyökerestûl revoval!

Eszembe jutott hogy múltkor fel raktam valami fixet is mindjárt utána nézek a neten mi is volt a neve<#szomoru1>... Meg van TemDono Fix 1.2
Lehet hogy ez a baj?<#szomoru1>

Nem talált semmit😞 Nem tudom mit tegyek

Csak tipp. Start/Keres/ Fájlt vagy mappát >> ide beírod :egui.exe
Hátha talál valamit még ami ott maradt. Letöltöd az Unlockert és ha talál akkor arra jobb klikk, felugró ablakban választani az Unlockert, majd Unlocker ablakban alul 'Törlés' fül, majd kijelölöd (kikékül) és a 'Feloldás' fül alul. Remélhetõleg leszedi. Ezértjó, ha egy külsõ alkalmazással távolítunk el - bármilyen - programot is és nem a saját uninstall-jával. Revo Uninstller

Én meg próbáltam felrakni a Smart Security-t de a telepítés a végin azt írja hogy a telepítés sikertelen végig néztem a telepítést és az illesztõprogramokat nem akart a fel rakni

Kérem segítsen valaki !sürgõs!

UI.: Már egyszer volt felrakva! Egyéb programok: Comodo firewall Pro, Comodo Memory Firewall, Spyware Terminator.
A gépet nem tudom újra rakni, mert a szerviz-be rakták föl!

okéoké mostmár mükszik😄

felraktam a 667-es verziót, marsu és dasumo fix van feltelepitve és nem frissit..

Hát igen. Baráti körben, a nálam sokkal tapasztaltabb és nagyobb türelemmel megáldott barátom sem bírta sokáig az Outpost rigolyáit meg a sok lefagyást amit okozott és ezért megvált tõle. Akár mennyire is nagyon jó program, csak valahogy nem igazán felhasználó barát mégsem.

Egyébként teljesen jó így, De ha rákattintasz az 'Ellenõrzési napló megjelenítése új ablakban'-ra akkor láthatod azt is, hogy éppen akkor mit ellenõriz és miket ellenõrzött már addig.