15641
-
morgi #7210 Magazinos kódot írtam be.
A régit leszedtem az eltávolítóval.
Nem tudom, hogy fixes volt-e nem volt vele semmi dolgom feltelepítettem, semmi kódot jelszót nem adtam meg és pár újraindítás után frissült magától.
Úgy látszik marad a Sicontact -
perelli #7209 És arról még mindig nem írtál, hogy a fix, ami fent volt, leszedted-e? -
perelli #7208 Miért nem tudsz? A magazinos kódot írd be, mikor kéri. -
morgi #7207 Én az eset Otthoni felhasználóknak oldalról nem tudok semmit letölteni,csak a telepítési útmutatót.
Telepítettem egy másikat újságos jelszóval, de egyenlőre szintén semmi.
Talán ha várok csak frissül -
morgi #7206 Köszönöm a PM-em perelli !
Majd megírom mire jutottam -
Sund #7205 Lacka1984,
Köszönöm a kódot!!
-
Lázár Dávid #7204 Külön köszönet Apocaliptonak a kódért. Köszönöm -
Lázár Dávid #7203 4248 (20090716) :D
Köszönöm mindenkinek, de legfőképp perellinek. Köszi, köszi :) -
perelli #7202 Most komolyan, morgi nem azt használ és mégse frissít... Igaz ő sem olvassa a pm-eket... Amúgy hasonló a javaslatom Zsolt1-éhez. A másik, ha a magazinos kóddal sem frissít, akkor nyugodt szívvel lehet a Sicontact-hoz fordulni, azt legálisnak tekintik, és ha máshogy nem, távvezérléssel megcsinálják. -
perelli #7201 Már délután írtam neked pm-et,olvasd el... -
Apocalipto #7200 Nincsen probléma, csak próbaverziót használ. Ennyi az egész.
Lázár Dávid: Regelj magadnak egy Pc gurus kódot, frissíts a teljes verzióra, és jó lesz.
PCgurus kód igénylése
Kód:8B2JAP - Érvényes: 2009-07-31-ig
Miután kiküldték az email címedre a kódot, írd be nodba, és a főképernyőn van egy olyan pont hogy frissítés a teljes verzióra. Úgy szerintem megjavul. -
Lázár Dávid #7199 Akkor mi lehet a gond? -
perelli #7198 De az is frissít rendesen, ha valamivel később is, itt más a probléma.... -
#7197 Jó, én nem a próbaverzióra értettem, egyáltalán nem is értem, hogy miért szenved valaki azzal mikor itt vannak a magazinos kulcsok. -
Apocalipto #7196 Nem kell semmilyen segítség a Sicontact-tól. Annyi az egész hogy akinek próbaverziója van, annak frissít legutoljára a nod. Szerintem Pc gurus kódos nod is előbb frissít mint a próbaverziós. Használd azzal. Én is azt használom, és mindig naprakész. 1 nap 2X frissít. -
#7195 Bármilyen frissítési hibánál, először próbáljátok a Setup-->Frissítés résznél az átmeneti tárolót(vagy valami ilyesmi neve van..) üríteni. Ha ezután se megy akkor a Sicontact-hoz fordulni egy e-maillel, sztem nem kérik az eredeti kulcsod hanem segítenek egyből(warez miatt mondom). Akinek meg van egy kis angol tudása az pedig hivatalos angol fórumon 100%, hogy kap segítséget, eset.com-on megtaláljátok support résznél. -
Lázár Dávid #7194 Köszönöm. Remélem nem lesz gond és frissíteni fog. Mostmár csak az idegesít, hogy azt írja A vírusadatbázis neprakész, közbe meg 4237(20090712). Na mind1 majd lesz vhogy. -
Puhos #7193 Csá!
Amikor én még a próbaverziót használtam és gond volt a frissítéssel akkor felhívtam a Sicontact Kft-t. Itt minden esetben kaptam segítséget a problémámra. Egyébként most rendelkezem licenccel a 4.0-ás ESS-hez, és nálam is előfordul, hogy nehezebben frissít az adatbázis. A Sicontactnál a frissítéssel kapcsolatban azt mondták, hogy először minden esetben a licenccel rendelkezők adatbázisát frissítik és csak utánna a próbaverziókat. -
tompka #7192 4246 (20090715) :) -
Lázár Dávid #7191 Sziasztok. Sajnos válaszolni nem tudok, de én is hasonló cipőben járok. Én mindig csak a próbaverziókat töltöm le a nod32.hu-ról szóval semmi más illeg cuccot, a os. most volt újra téve múlt héten. A 3-as smart nem frissült ezért gondoltam jó leszedem a 4.0-at, hát sajnálattal tapasztaltam, hogy az se. Fogalmam sincs mi lehet a gond, nekem 9-ike óta nem frissít, tegnap leszedtem innen a 13-ait, most az van. Kérem, ha van vmi 5let pls help me :D .
Köszi -
morgi #7190 Letakarítottam a nodot ccleaner-rel felraktam egy teljesen újat 1 újság oldalról leszedettet, beírtam neki az újságos kódot, és még mindig nem frissít. Mi lehet a baj? -
#7189 hali. érdekes megpróbáltam kézi update-etde enem jött össze.... pedig csináltam ilyet nem 1x.... vki frissitette a ess4-et win7 alatt? -
marci013 #7188 és ha lesz uj mindig küldenél az email-emre [email protected] -
Zsolt01 #7187 4244 (20090715) -
#7186 Hi, jelenleg ez a legújabb: NOD32 - v.4244 (20090714) -
marci013 #7185 2009.07.13 vagyis ettől újabb -
Zsolt01 #7184 Az előző 3-mas Nod "67" év, nem valami külön is progi lett feltéve, hogy ez lett, mármint "67", valmi fix-es progi! Ezt is el kell távolítani.
Eset termék eltávolítás.
Pl.: CCleaner -rel Rendszerleíró tisztítás-javítás. (Tisztítót se árt használni ...)
Újra tenni újságos kóddal, Én pl. Weboldalról az Otthoni felhasználok részére letöltés, újságos kóddal.
Ez az Én tippem. -
marci013 #7183 Hi mikor lesz új adatbázis a 2009.07.13
-
morgi #7182 Üdv mindenkinek!
Mivel új vagyok visszaolvastam kb 10 oldalt, de nem vagyok okosabb.
3-as nod-om volt "67 év" érvényeséggel. sem felhasználó nevet sem jelszót nem kellett beírni. Pár napja nem frissít. Felraktam 1 4-es magyar verziót 442 az itt található újságos kóddal és még mindig semmi. Már leszedtem az egészet és újra telepítettem, de szintén semmi.
Biztos van megoldás, de mi? Segítségetek kérem, mert 05.28-dikai adatbázisom van csak jelenleg.
-
kl24h #7181 A monitor nem hibas!!! -
etele34 #7180 ESET-leg egy megoldás >> -
tompka #7179 "Az ellenőrzés indítása folyamatban"
Naplófájlban az van, hogy fél 5 előtt frissített.
Ez megy több mint 1órája. :S Minnyá belevágok vmit a monitorba :@ -
Apocalipto #7178 Szerintem olyankor frissít. De ha az ikonja fölé viszed az egeret akkor kiírja hogy mit csinál éppen.
Amúgymeg: Eszközök > Naplófájlok > események ;-) -
tompka #7177 Ha elkezd forogni egy radar féleség az ESS jelben, akkor miért hal be a net? Netezek majd egyszer csak semmi sem jön be, vagy csak 5perces töltés után. Lenézek az óra mellé: bekapcsolt a radar. Eléggé idegesítő. 1nap megcsinálja kb 6x Ha közben megy egy online rádió az megy tovább. De ha csatornát váltok, az már nem indul el. Bár a radar közben 100%-on pörög a proci.
Mit lehet ez ellen tenni? 4.0.442.0 van fent. Nincs kedvem egy esetleges újratelepítésre. -
nbs86 #7176 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 07. 13.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/255238385/ess_ena_v30_20090713.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/255238387/nod32_v27_20090713.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
#7175 Ismerős.. De csak az ESS-sel volt ilyen. Nod 4.0-val még soha. Viszont az előbbivel kb folyamatosan, rofl. -
Lacka1984 #7174 Vagyis többször nem tudják felhasználni...értem! Köszi!
Hát ha már nem működik bocsi! -
Apocalipto #7173 BAN = tiltás -
Lacka1984 #7172 Moonster, mi az hogy BAN-ra kerül??
Én ezt használom 1 vagy 2 hónapja és eddig teljesen tökéletesen frissít! -
#7171 Ezzel az a baj, hogy ha 2-5en hasznaljak masmas ip-rol, akkor figyemeztetes utan BAN-ra kerul
figyelmeztetest meg a regisztralt e-mailre kuldik.