15641
-
#7490 Mivel 2 hónapos gép,gyári eredeti vistával,a jótállásával nem tudsz valamit kezdeni? -
Ymr3 #7489 Hát igen-rohadt "boldog" vagyok most!2 hónapos gép,gyári eredeti vistaval!
Úgyhogy nemis értem hogy ez most miért van (egy sima telepítésnek indult),neszoktam belepiszkálni a gépekbe-mert nemértek hozzá.a régi laptopon nod 2.7 van;az simán működik(ez meg bekrepál itt)De ez a se kép se hang,ettöl tényleg a falnakmegyek!! -
#7488 Ilyen esetekben 99%, hogy szoftverbuhera van. Vagy tákolt vista, vagy összeakadt egy másik védelmi programmal. És igen, vírus is lehet... -
#7487 Valamivel összeakadt, eddig a legdurvább eset az volt nálam Vistan, hogy install után pár percik az ekrn.exe pörgette a procit, de csak pár percig. Illetve egy XP-s gépen nem uninstallt rendesen, csökkentett módban simán eltávolítottam. Nem általános hibával találkoztál, ez tuti. Tudom, hogy nem vigasztal...
Kérj segítséget a Sicontact Kft.-től, tuti, hogy segítenek, nagyon rendesek. -
#7486 Látod hogy nem megy minden gépen,itt a példa rá,úgy látszik hogy az ő gépének nem tetszik valamiért,vagy kevés ramja van,vagy lehet hogy virus van a gépen,vagy valamilyen kémprogram fogja vissza,stb...több lehetőség is van.Ha már csökkentett módban sem indul,akkor ott már valami más gubanc lehet. -
Ymr3 #7485 csökkentett módban is ugyanez van:a tálcán kívül más... és semmi életjel fantasztikus hogy még 2 hónapos sincs és máris szarrámegy! -
#7484 Minden gépen megy az ESS 4 amin a 3 ment.. Nem fogja a gépet és főleg nem zabál sok memóriát. Abban igazad van, hogy más mint a 3, ugyanis jobb. Nem a töküket vakarták 1-2 évig a fejlesztők... -
#7483 Csökkentett módban pucold le a gépről és telepítsd újra. -
perelli #7482 Hibát lehet találni az ESS4-ben, mint minden másban is, de empirikus úton lehetelen arra a következtetésre jutni,hogy sok memóriát zabál és visszafogja a gépet. -
Ymr3 #7481 Ezen ez az első nod.Ja!Azonnal törölném az égész ESS4-et, ha eggyáltalán bejutnék a gépbe(a tálcán kívül más nem-jön be)az egér is eltűnik,és semmire sem reagál(sehova nemtudok belépni)és egy programot sem tölt be!Itt vártam vagy 2 órát,hátha történik valami de semmi -még az órája is megált
Gondolom ezekután újrakell pakolni majd az egész rendszert?! -
#7480 Irhatsz te is véleményt az illetőnek,ha van jobb ötleted? -
#7479 Ez egyszerűen nem igaz. Ne hazudj! -
#7478 Jobb lesz ha visszarakod az előzőt,ami volt,ugyanis nem minden gépen megy al az ESS 4-es,ha szerencséd van,még visszatudod rakni,előtte teljesen uninstalláld a 4-et(regisztriböl is!)
Sok memóriát zabál és nagyon visszafogja a géped!Azonkivül a 4 az már kicsit más,mint a 3-as sorozatúak. -
Ymr3 #7477 Sziasztok!
Mi lehet a baj!? a következő történt:d.e. felraktam a 4-es nod-ot(ESS) egy gépre(Vista van rajta) és azóta teljesen be-van halva!kb 15-20 percig normálisan ment minden a telepítés után aztán kezdtek leálni a dolgok!újraindítottam és a tálcán kívül más nem-jön be!!semmire nem reagál;csak ha hosszan kinyomom akkor kikapcsol.csökkentett módban u.e.
"lassan idegrohamot kapok..." -
phoenix1 #7476 Nálam pl. amikor indul a gép, szinte leállítja a gépet amíg le-nem kérdezi az IP címet a routerről. -
Gary #7475 Nekem is 15-ig érvényes CHIP-es kóddal megy és szintén dob egy Számítógép veszélyben ablakot. Utána, gond nélkül frissül.
Gondolom, azért van, mert a vírusirtó előbb indul, mint ahogyan a NET kapcsolat föláll.
Bár, ki tudja? Az Eset bekeményíthetett, hiszen a for-ever és a nod123 oldalak is kihullottak... -
#7474 Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen a Eset Smart Security 4-hez durvára hagolt beállítása kimentve!
Ha valakinek megvan azt nagyon megköszönném!
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv:JoE -
devilk #7473 Köszönöm! -
#7472 Retek fiu v lany!
Nyitottak vagyunk bármilyen AV megoldásra, de bejönni és fikázni egy tizenkettő éves módjára, egy kicsit nevetséges.
Várjuk az építő hsz-od. -
tompka #7471 #7453-ra vki?
Most is előjött a jelenség.
Érvénytelen cucc, de frissít -
perelli #7470 Nem, de ide nem tudok fájlt csatolni... A program neve SeePassWord. Igen, azért vagyunk, mint ahogy a múltban is megtettem bárkinek, ha tudtam, de mielőtt ítélkezel, előbb kérdezz! -
#7469 Miért priviben küldted?Annyira titkos,hogy itt nem mered leirni?Azért vagyunk,hogy segitsünk egymásnak nem?Ezek után majd én is meggondolom,hogy kinek segitek. -
perelli #7468 Pm ment. -
#7467 Nem tudom melyiket használod,én a 3.0.650.0-ást,nálam-váltás hozzáértő módra-minden további beállitási lehetőség megtekintése-majd a frissitésekre katt-ott van hogy felhasználónév(azt látod,de a jelszó,mivel pontok vannak a helyén,azt sajnos nem láthatod)azt akkor mikor feltelepitetted,felkellett volna irnod!
De hátha valaki tud valami jobb megoldást! -
devilk #7466 Azt szeretném kérdezni, hogy van valami program, vagy valami rendje-módja, hogy megtudjam a kódot amivel a NOD regisztrálva van a gépemen?
-
#7465 Ezt olvasgasd szorgalmasan!!!!
http://www.modusz.hu/nod32.htm -
#7464 -
#7463 -
#7462 Hűha! -
#7461 Nem gond, a Nod-al seperc alatt kiiktatom !! -
#7460 De vigyázz, mert most már van védelme is !! (CounterSpy)
-
#7459 Úgy ahogy mondod! Most épp Reteek-hez indulok, már lenyomoztam a hekkertudásommal!!!!4 -
#7458 Fúúúúú, hát ilyet írni... Ha én írtam volna ezt ebbe a topikba...Narxis másnap eljött volna értem, és aznap már nem írnék ebbe a fórumba/topikba. -
#7457 -
#7456 -
tompka #7455 Köszönjük Emese -
Reteek #7454 Most komolyan van aki még azt hiszi a Nod ér valamit? :D -
tompka #7453 Az mitől van, hogy előjön egy ablak, miszerint rossz felh. név és jelszó DE rögtön el is tűnik majd frissít szépen?
újságos kóddal megy. október 15-ig érvényes.
Szerver gond van? Tegnap is és ma is előjött a jelenség. -
#7452 Paranormális -
devilk #7451 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami program, vagy valami rendje-módja, hogy megtudjam a kódot amivel a NOD regisztrálva van a gépemen?
Köszönöm a választ előre is.