Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éveken át regisztrálatlanul használtam a licenc kódokat az oldalról, köszönöm ezt mindenkinek , aki feltette, megosztotta a fórumon! <#worship>#worship>
Sajnálattal értesültem ennek megszűnéséről! <#csodalk>#csodalk>
...
Keresgéltem: <#heureka>#heureka>
Key for Eset Internet Security
Key: MXBV-W33C-NRCW-W649-SFS9 (26/03/2021)
Köszönetképp az eddigi kódokért, 2021, márciusig állom az licencetek! <#wave>#wave>
Igen kampec.
ESS már nehezebb ügy, a két védelemnek nincs köze egymáshoz.
Segítség:(
Akkor az ESET Mobile Security kód is egyedi kódos lett ? Eddig úgy volt, hogy az marad a régi ! ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.07. 18:38:21
Akinek nem megy a beírás -> felhasználó: May4a0f829306 jelszó: Ag3OHphR
A működő jó orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/
Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra
Ja, most látom, hogy az ingyenes 3 hónapra ESET NOD32 SMART Security Family licenc járt le!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: dimo1111, 2020.05.06. 04:38:10
К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.
Eset Internet Security 3 hónapos free licenc
К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.
Remélem hamarosan újra közöttük :)
Az ESET Mobil Security CHIPes újságos kód az is az új rendszer szerint működik, vagy az maradt a régi ?
Mintha valaki írta volna, hogy a mobilos marad a régi szerint, tehát ugyanúgy kell regisztálni mint eddig kellett !
Valaki tud erről valamit ?
Köszi !
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.04. 14:29:47

zpufi
kőszőnőm műkődik <#worship>#worship><#worship>#worship>
A 10 perces email: https://10minutemail.net/?lang=hu
Az Orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/
Én is megköszönném a májusi G-D IS kódot. Előre is köszi.
G-Data Internet Security kód lenne valakinek májusra? Választ előre is köszönöm.
Minden jót és kitartást kívánok!
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Sajnos úgy tűnik hogy határozatlan időre el kell búcsúznunk egymástól részben családi részben pedig más okok miatt.
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a kialakult váratlan helyzet miatt.
Nagyon örülök hogy ennyi remek fórumozó tagnak tudtam segíteni az elmúlt évek során.
Nagyon szerettem volna folytatni de sajnos ez egyenlőre nem lehetséges.
Bízom benne hogy rajtam kívül is lesznek akik segítik majd a közösség tagjait a továbbiakban ahogyan eddigis tették.
Fentebb ki posztolom még utoljára azt a linket ahonnét havi rendszerességgel tudtok email címre igényelni kódot az Eset programhoz és bízom benne hogy moonster majd kiteszi nektek kiemelt hsz.-ként hogy könnyebben megtaláljátok.
Üdv.: Kubu
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Az orosz link nekem is mukodott az elobb, adta a kodot 08.01-ig. Gmail nekem is a SPAM mappaba kuldte egybol a levelet, de ott volt azonnal az igenyles utan.
Koszi az utanna jarast!
Csak azért regisztráltam, hogy megköszönjem Kubu86 önzetlen segítségét.<#worship>#worship>
Az ingyenes NOD kód megszűnése után, kínomban, feltettem egy Kaspersky 32 napos próbát, mert nagyon jó áron van, különösen az ESET-hez képest. A szándékom az volt, hogy utána azt veszem meg. A hatékonyságát nem tudom mérni, de ez az újonnan feltett 3 hónapos NOD nem talált utána semmi virnyót a gépeken. Ugyanis 5 nap után letöröltem Kaspersky-t, és felraktam ezt a Kubu86 által közzétett 3 hónapos próbát helyette. Még mindig határozatlan vagyok, hogyha minden kötél szakad, akkor Kaspersky internet security vagy ESET alap (antivírus)? Igazából a bank és mobil védelemre nincs szükségem, a sajátságos felhasználás miatt. Eddig is elvoltam a sima antivirussal.
Viszont tompka felvetésére nyomán megjegyezném, hogy pl. Németországban is kb. fele annyiért adják a NOD -ot, mint Magyarországon! Ez a kedves jó szolgáltató itt is annyira húzza le a magyar embereket, amennyire csak tudja (vagy még jobban). Talán ott is érdemes lenne megkérdezni, hogy vajon csak a német embernek jár az az ár vagy az ilyen magunkfajta is hozzájuthat, ha Németországból veszi?
Azért gondolom, hogy talán más az elbírálás, mert Németország ugye uniós, Oroszország meg nem. A tévedés jogát fenntartom. :-)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Na bocsi, hogy többször is elküldtem csak éjjel nem működött a fórum és hiába töltöttem újra az oldalt nem mutatta, hogy elküldtem volna... bocsi
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Kedves Kubu!
Köszönöm a tippet!
Az orosz oldal remekül működött 07.26-ig érvényes a kapott kód!
Köszönettel: creativehun