Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Mindenki!

Éveken át regisztrálatlanul használtam a licenc kódokat az oldalról, köszönöm ezt mindenkinek , aki feltette, megosztotta a fórumon! <#worship>
Sajnálattal értesültem ennek megszűnéséről! <#csodalk>
...

Keresgéltem: <#heureka>

Key for Eset Internet Security

Key: MXBV-W33C-NRCW-W649-SFS9 (26/03/2021)

Köszönetképp az eddigi kódokért, 2021, márciusig állom az licencetek! <#wave>
Igen kampec.
Igen! Persze, hogy jártak itt , meg egyéb fórumokon is. Valamint a torrent sitekre is beregelnek. :-D Erre a komolyabb cégeknek külön csapata van. :-D Persze úgy "hagyják" vagy "nem hagyják" az újságos kódokkal történő kamu regeket, hogy ennek bizony üzleti, piaci oka van, elsősorban a fejlesztés szempontjából. :-) Mert ugye a fórumokon megjelennek , az alapvető felhasználói ismeretekkel rendelkező felhasználók probléma felvetései. Megjelennek részükről a "miért nem így van" felvetések, meg az "ez nem tetszik" felvetések. Bizony ez egy nagyon jó információs bázis a fejlesztések irányának szempontjából. Ez nem csak a biztonsági szoftverfejlesztés szempontjából igaz. Bizony a piac a legnagyobb úr :-D
Így van! Komolyabb összeget is rá mernék tenni, hogy az Eset magyar munkatársai is jártak már itt a fórumon és pontosan tudták mi a helyzet :) De nincs ezzel semmi probléma. Azt is meg kell köszönni, hogy egyáltalán engedték eddig hogy használjuk az újságos kódokat. Lehetséges, hogy már több volt darabra pl. a chipes regisztráció, mint a megjelent újság példányszáma és már a központ felé nem lehetett tovább megmagyarázni az eltérést :) Most meg örülni kell az elmúlt orosz promóciónak, hogy legalább nyárig megvan a védelem :)

Más: Senki ne gondolja azt, hogy a komoly védelmi szoftver cégeknél (Eset, G-Data, Kaspersky) nem tudják azt, hogy ki használja megfelelő (fizetős) jogosultsággal a szoftvert. Az csak piacpolitika és piaci filozófia kérdése, hogy éppen melyik cég engedi "nagyobb szárra a gyeplőt". :-D :-D :-D
Kérdezte valaki az ESET Mobil Security-t. Igen, sajnos az is (magazinonkénti) egyedi regisztrációhoz kötött kódos lett. tehát maradt a G-Data. Régebben felvetette azt is valaki, hogy a G-Data hardver igényes eléggé. Én sem javasolnám (elsősorban a DeepRay miatt) 8 GB RAM alatt , mindegy, hogy ddr3 vagy ddr4. Mindegy mit írnak a tesztek és G Data párti vagyok. U.is Ők nem mentek abba bele, hogy elfogadják a patriot törvény elvárásait és így fejlesszék a védelmi szoftvert, ez windows OP. rendszereknél igen-igen fontos dolog adatvédelmi szempontokból.
zbeci-nek köszöntem meg a G-Data kódot. Vissza lehet követni a fórumon. Korábban írta valaki, hogy az O betű és a 0 szám miatt félreérthető a képes formula. Ezért írtam be segítségül a hozzászólásomban.
ESS már nehezebb ügy, a két védelemnek nincs köze egymáshoz.
A felhasználó és jelszó sem működik már.

Az orosz oldal már nem működik. nem értem a felhasználót és a jelszót. regisztálni nem lehet a https://www.eset.hu/chip oldalon vele.

Segítség:(
Sziasztok !
Akkor az ESET Mobile Security kód is egyedi kódos lett ? Eddig úgy volt, hogy az marad a régi ! ? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.07. 18:38:21
Köszi zbeci! <#eljen>
Akinek nem megy a beírás -> felhasználó: May4a0f829306 jelszó: Ag3OHphR
Bocsánat, tévedni emberi dolog! Bár nem tudom még mindig, hogy nekem miért a másik linket dobta be tegnap!

A működő jó orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/

Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra

Ja, most látom, hogy az ingyenes 3 hónapra ESET NOD32 SMART Security Family licenc járt le!
Az újságban. Egyedi kódok vannak.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Mésolható szöveges formát szeretnénk kérni, a 0 es az O miatt pléne,tisztelettel balfék userek mint én is.Köszi.

Utoljára szerkesztette: dimo1111, 2020.05.06. 04:38:10
ESET Mobil Security CHIPes újságos kód hol lesz megtalálható ?

К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.

Eset Internet Security 3 hónapos free licenc

К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.
Nekem se megy. a 0 illetve O közötti különbségekre gondolok. Esetleg megírnád, neked h sikerült?
Sikerült, valamit én rontottam el. Köszi szépen!
Nálam valamiért nem működik. Valaki tudna erről mondani valamit?
Köszönöm szépen hosszú évek óta kitartó munkádat! Kívánok minden jót!
Remélem hamarosan újra közöttük :)
Sziasztok !
Az ESET Mobil Security CHIPes újságos kód az is az új rendszer szerint működik, vagy az maradt a régi ?
Mintha valaki írta volna, hogy a mobilos marad a régi szerint, tehát ugyanúgy kell regisztálni mint eddig kellett !
Valaki tud erről valamit ?
Köszi !
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.04. 14:29:47
Köszi szépen zbeci!<#smile><#worship>
Nagyon köszönöm!!!
zpufi
dimo1111
kőszőnőm műkődik <#worship><#worship>
Szivesen ,remélem 3 hónap múlva is müködik.
Működik!! Köszönet dimo1111

Van egy jól müködö módszer Az eset is kod beszerzesere,(egyenlöre.) Van egy 10 percig tartó e-mail cim oldal,azt meg kell nyitni ,az ott kapott e-mail címet megadni egy orosz oldalon levö kod küldö oldalnak (google fordíto lefordítja),és az küldi a kodot 3 gépre 3 honapra a 10 perces email cimre, onnan kimásolni ,használni örülni.

A 10 perces email: https://10minutemail.net/?lang=hu
Az Orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/
Sziasztok!
Én is megköszönném a májusi G-D IS kódot. Előre is köszi.
Sziasztok!

G-Data Internet Security kód lenne valakinek májusra? Választ előre is köszönöm.
Wreck86
Köszi szépen a sok segítséget!
Minden jót és kitartást kívánok!

M.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

skorpio7
Köszi szépen az évek óta tartó segítségedet! Minden jót!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Köszönöm az eddigi segítségedet! Minden jót kívánok!

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

Üdv mindenkinek!

Sajnos úgy tűnik hogy határozatlan időre el kell búcsúznunk egymástól részben családi részben pedig más okok miatt.
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a kialakult váratlan helyzet miatt.
Nagyon örülök hogy ennyi remek fórumozó tagnak tudtam segíteni az elmúlt évek során.
Nagyon szerettem volna folytatni de sajnos ez egyenlőre nem lehetséges.

Bízom benne hogy rajtam kívül is lesznek akik segítik majd a közösség tagjait a továbbiakban ahogyan eddigis tették.

Fentebb ki posztolom még utoljára azt a linket ahonnét havi rendszerességgel tudtok email címre igényelni kódot az Eset programhoz és bízom benne hogy moonster majd kiteszi nektek kiemelt hsz.-ként hogy könnyebben megtaláljátok.

Üdv.: Kubu

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

Hello,
Az orosz link nekem is mukodott az elobb, adta a kodot 08.01-ig. Gmail nekem is a SPAM mappaba kuldte egybol a levelet, de ott volt azonnal az igenyles utan.

Koszi az utanna jarast!
Elkelt :)
Sziasztok srácok! Nem tudjátok esetleg mikor lesz felrakva az új G-data IS kód mert a régi már 10 nap és lejár?<#smile> köszi.
Kedves Kubu! Köszönöm szépen, az orosz oldal jól működik! <#integet2><#puszis>
Sziasztok! Szeretném felajánlani pc world-ös Eset regisztrációm. Sajnos csak egy ember tud élni a lehetőséggel. Privát üzenetben jelentkezzen a szerencsés. Június 30. -ig müködik a kód.
WinT
Úgy sejtem ennek az orosz oldalnak a .hu-ra végződő e-mailekkel van problémája. Olyan címre aminek a végéből nem derül ki, hogy melyik országban van pikk-pakk megérkezik a levél. Csak tipp!
Szia Kubu! Köszönöm szépen, az orosz oldal jól működik! Gmail-es postafiókot érdemes használni. <#worship><#worship>
Sziasztok! Lehet úgy venni 2 licenset hogy 2 külön városban lévő gépre veszem?
Nem tisztem megvédeni az ESET magyarországi forgalmazóját, de legyünk már őszinték: amíg lehetett akkor igencsak sokan inkább az újság kódos megoldást használták vásárlás helyett ami nem sok bevételt generált a cégnek... A magyar céget is fenn kell tartani valamiből és az a "valami" esélyes, hogy az árbevétel. Tehát ha kevés a licenc eladás, akkor nem tudják olcsóbban adni. De ha valaki így is drágának találja, azért könnyen talál kiskaput a diák vagy nyugdíjas kedvezményekkel. A német árakkal nem sok értelme van összehasonlítani, hiszen az ÁFA is jelentősen eltérő (19% vs 27%).

Szervusztok!
Csak azért regisztráltam, hogy megköszönjem Kubu86 önzetlen segítségét.<#worship>
Az ingyenes NOD kód megszűnése után, kínomban, feltettem egy Kaspersky 32 napos próbát, mert nagyon jó áron van, különösen az ESET-hez képest. A szándékom az volt, hogy utána azt veszem meg. A hatékonyságát nem tudom mérni, de ez az újonnan feltett 3 hónapos NOD nem talált utána semmi virnyót a gépeken. Ugyanis 5 nap után letöröltem Kaspersky-t, és felraktam ezt a Kubu86 által közzétett 3 hónapos próbát helyette. Még mindig határozatlan vagyok, hogyha minden kötél szakad, akkor Kaspersky internet security vagy ESET alap (antivírus)? Igazából a bank és mobil védelemre nincs szükségem, a sajátságos felhasználás miatt. Eddig is elvoltam a sima antivirussal.
Viszont tompka felvetésére nyomán megjegyezném, hogy pl. Németországban is kb. fele annyiért adják a NOD -ot, mint Magyarországon! Ez a kedves jó szolgáltató itt is annyira húzza le a magyar embereket, amennyire csak tudja (vagy még jobban). Talán ott is érdemes lenne megkérdezni, hogy vajon csak a német embernek jár az az ár vagy az ilyen magunkfajta is hozzájuthat, ha Németországból veszi?
Azért gondolom, hogy talán más az elbírálás, mert Németország ugye uniós, Oroszország meg nem. A tévedés jogát fenntartom. :-)
Meg is érkezett a válasz. Sajnos csak Oroszországban tudnám használni a licencet. :(

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Rendben köszönöm!
Na bocsi, hogy többször is elküldtem csak éjjel nem működött a fórum és hiába töltöttem újra az oldalt nem mutatta, hogy elküldtem volna... bocsi

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Szerintem küldj nekik egy mailt és kérdezd meg benne. Ők hivatalos forgalmazók, nem egy sufni oldal. Ha azt válaszolják, hogy nincs ország korlátozás a licencben IP alapján akkor szerintem ugyanolyan legális a használata mint ha a magyar forgalmazónál vetted volna. Mielőtt megveszed tényleg érdemes erre konkrétan rákérdezni, mert bár a 3 hónapos promóciós kód működik, a vásárolt kódra nem biztos hogy ezek a területi könnyítések is érvényesek.HA nem vagy jó angolból akkor sincs probléma, egy google translates megoldás is bőven megfelel. Meg fogják érteni mire gondolsz :)

creativehun
Szevasztok.

Kedves Kubu!
Köszönöm a tippet!
Az orosz oldal remekül működött 07.26-ig érvényes a kapott kód!
Köszönettel: creativehun